پاسخ : نگرانی برای آقای مسعودی (جوان سرور)
سلام به همگي
متاسفانه اصلا زمان كافي براي توضيحات ندارم.اطلاعيه اي بر روي وبسايت درج شده بود كه Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها از لينك ارسال شده دوستان ميتوانند مشاهده كنند.
متاسفانه اموال شركت به سرقت رفته ، لپ تاپ ها كيس ها و حتي گوشي موبايل ، دستگاه هاي تلفن هم از دستمون رفته است.باقي اموال شركت مثل فايروال ها و سوئيچ و باقي لوازم شبكه نيز به سرقت رفته است.دوستاني كه در گرگان تشريف دارند ميتوانند به دفتر مراجعه كنند و وضعيت حال حاضر رو ببينند.فعلا صرفا مبل و صندلي داريم.
در اين چند ساعت بنده هيچ دسترسي به اينترنت نداشتم و به دنبال مشكل بوجود امده در دستگاه هاي زيربط بودم.
در مورد سرورهاي ovh و كيم سوفي ، هيچ نگراني وجود نداره.صرفا بدليل شوك وارد شده چند سرويس كه قراربود تمديد بشند.تمديد نشده بودند كه حل شد. يكي از آن سرويسها مربوط به خودمان بود كه بعد از تمديد كليه سرويس مشتركين بر روي آن سرور در دسترس قرار گرفتند.
تمامي سرويس هاي ما در حال حاضر آنلاين ميباشد و مشكلات كاربران صرفا از سامانه تيكتينگ برطرف ميشود.در حال حاضر نيز ما از كافي نت پيگير كار مشتركين هستيم. لذا خواهشمنديم شرايط ما رو درك كنند و از ارسال تيكت مكرر خودداري كنند. انشالله سخت افزارها و وسايل مورد نياز سفارش داده شده و در حال تكميل وسايل شركت هستيم كه اولين موردش دستگاه تلفن بود كه تهيه شده و همكارم در حال پاسخگويي به كاربران هستند.
از نظر مالي و پرداخت ها هيچ جاي شك و شبهه اي نيست و تمامي موارد مالي و پشتيباني روي روال خودش هست.
از صبر و شكيبايي همه عزيزان تشكر ميكنم.
موفق باشيد
مسعودي
نقل قول:
يكي از آن سرويسها مربوط به خودمان بود كه بعد از تمديد كليه سرويس مشتركين بر روي آن سرور در دسترس قرار گرفتند.
مگه سرورهایی که به یوزر ها میدین کلود هست ؟
در مورد دفترهم دوستان میگفتند ظاهرا این چند روز بسته بوده..موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seflow
مگه سرورهایی که به یوزر ها میدین کلود هست ؟
در مورد دفترهم دوستان میگفتند ظاهرا این چند روز بسته بوده..موفق باشید
متوجه منظورتون نشدم ، ما جايي اعلام نكرديم سرويس مجازي ما كلود هست؟! كل يوزرهاي ما همگي روي يك سرور ميزباني نميشند.از هر كشور تعداد زيادي سرور در اختيار هست كه كاربران بر روي آن ميزباني ميشند.
با سلام
جناب مسعودی مثل همیشه کار ما رو انجام دادن با تمام مشکلاتی که اخیرا برای ایشون به وجود اومده . از دوستان تقا ضا میشه کمی صبر داشته باشند که ایشون و همکاران بتونن کار همه رو انجام بدن .
آقای مسعودی از مشکلی که براتون پیش اومده متاسفم، امیدوارم هر چه زودتر وضعیت سر و سامون بگیره، موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehvps
دوستانی که از این شرکت سرویس دارند و هنوز سرویسشون فعال است عاقلانه ترین کار اینه که در اولین فرصت بک آپ بگیرند، امیدوارم مشکلی نباشد و آقای مسعودی هر چه زودتر مشکلشون حل و مثل همیشه پاسخگو باشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehvps
آقای مسعودی از مشکلی که براتون پیش اومده متاسفم، امیدوارم هر چه زودتر وضعیت سر و سامون بگیره، موفق باشید
چقدر تندو تند ملت رنگ عوض میکنند
موفق باشید
بنده با اقای مسعودی یکسال هست کار می کنم دو سرور فعال از ایشون دارم و همیشه مورد تایید هستند
مشکل برای همه پیش میاد و خب الان برای اقای مسعودی عزیز این مشکل ناخواسته پیش اومده و ایشون هم مشکل را رفع کردند به نظر من باتوجه به شرایط ایشون بهتره دیگه بقیه مسائل را در پورتال مشتریان پیگری کنید که کسی هم سو استفاده از این قضیه نکنه
نمی دونم والا جناب مسعودی باید همون 4 پنج روز پیش خبر سرقت رو در سایت میزد ..تا این تایپک ها ایجاد نشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
چقدر تندو تند ملت رنگ عوض میکنند
موفق باشید
بنده عرض کردم دوستان بک آپ بگیرند که خدای نکرده مشکلی براشون پیش نیاد، ما یک سرور از ایشون داریم، در این دو روز سروری تهیه کردیم و کانفیگ هم شد که اگر مشکلی پیش اومد جایگزین بشه، احتیاط شرط عقل، شما که قدیمی هستین باید این مسائل بهتر بدونید، در ضمن در خیلی از تایپک ها دیدم که شما به این صورت حضور پیدا میکنید و یه جورایی مچ گیری میکنید؛ مخصوصا تاپیک های فروش دوستان، نصیحتی دارم برای شما به جای این کارها روی کار خودتون تمرکز کنید تا به موفقیت های بیشتری برسید، موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tehvps
بنده عرض کردم دوستان بک آپ بگیرند که خدای نکرده مشکلی براشون پیش نیاد، ما یک سرور از ایشون داریم، در این دو روز سروری تهیه کردیم و کانفیگ هم شد که اگر مشکلی پیش اومد جایگزین بشه، احتیاط شرط عقل، شما که قدیمی هستین باید این مسائل بهتر بدونید، در ضمن در خیلی از تایپک ها دیدم که شما به این صورت حضور پیدا میکنید و یه جورایی مچ گیری میکنید؛ مخصوصا تاپیک های فروش دوستان، نصیحتی دارم برای شما به جای این کارها روی کار خودتون تمرکز کنید تا به موفقیت های بیشتری برسید، موفق باشید
والله منم فکر کردم ایشون یکم مشکل دارن،چون شما چیز بدی نگفتید و اتفاقا گفتید:امیدوارم مشکلی نباشد و آقای مسعودی هر چه زودتر مشکلشون حل و مثل همیشه پاسخگو باشند
حالا این رنگ عوض کردن منظورشون چیه خدا میدونه