پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Recoba
سلام یه تست ip برای من میفرستین پینگ رو چک کنم نسبت به خودم؟!
تورنت واسه استفاده شخصی مجاز هست؟!
اگه میشه برام پی کنین
پیام خصوصی شد.
پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
پیام خصوصی شد.
پشتیبانی id
یاهو نداره صحبت کنیم؟!
یه چند تا سوال داشتم پیغام خصوصی یه کمی طول میکشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Recoba
پشتیبانی id
یاهو نداره صحبت کنیم؟!
یه چند تا سوال داشتم پیغام خصوصی یه کمی طول میکشه!
پشتیبانی آنلاین در سایت اصلی وجود دارد.
پشتیبانی تیکت وجود دارد.
شماره تلفن همراه دو خط وجود دارد.
یک خط ثابت شرکت وجود دارد.
در اسکایپ هم می توانید با بنده گفتگو کنید.
ببخشید من دیدم شما هرجا آفر میدید یا تاپیک میزنید یه مواردی ذکر میکنید که شفاف نیست
نخواستم تاپیک های دیگه به حاشیه کشیده بشه برای همین اینجا خدمت شما جناب آقای علیرضا علیگلی عرض میکنم
شما مکررا در هر پستی که میدهید ذکر میکنید شرکتی هستید ولی حتی شماره ثبت هم ارائه نمی دهید
در سایت خودتون 10 شماره حساب شخصی ارائه کردید ولی یک حساب به نام شرکت ندادید
در قسمت درباره ما نیز اطلاعاتی درباره شرکت ذکر نشده
لطفا در این مورد شفاف سازی کنید و مدارک ارائه دهید و یا عنوان شرکت از پست هایی که می دهید و همچنین امضا خودتون حذف کنید تا خدایی نکرده سوء برداشت از عمل شما صورت نگیرد
سلام
يك سرويس با اين مشخصات از شركت هزارنويس تهيه شد
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 3TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
سرويس از كيفيت فوق العاده اي برخورداره. همچنين هارد سرويس سرعت خوبي داره.
البته ايشون لطف كردند و دو روز هم تست به بنده دادند تا خودم شخصا همه مواردش را تست كنم كه اين مورد را كمتر جايي ديده بودم
از نظر پشتيباني هم عالي هستند، با آرامش، حوصله، ادب و متانت جواب سوالات را ميدند.
فاصله جواب دهي به تيكتها از 5 دقيقه تا نهايت 15 دقيقه است.
اميدوارم همكاري مستمري با ايشون داشته باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ADMlN
ببخشید من دیدم شما هرجا آفر میدید یا تاپیک میزنید یه مواردی ذکر میکنید که شفاف نیست
نخواستم تاپیک های دیگه به حاشیه کشیده بشه برای همین اینجا خدمت شما جناب آقای علیرضا علیگلی عرض میکنم
شما مکررا در هر پستی که میدهید ذکر میکنید شرکتی هستید ولی حتی شماره ثبت هم ارائه نمی دهید
در سایت خودتون 10 شماره حساب شخصی ارائه کردید ولی یک حساب به نام شرکت ندادید
لطفا در این مورد شفاف سازی کنید و مدارک ارائه دهید و یا عنوان شرکت از پست هایی که می دهید و همچنین امضا خودتون حذف کنید تا خدایی نکرده سوء برداشت از عمل شما صورت نگیرد
با سلام و تشكر.
براي من هم اين موارد سوال هست ؟
با تشكر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ADMlN
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و تشكر.
براي من هم اين موارد سوال هست ؟
با تشكر.
فناوران پویان هزارنویس به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285
درباره ما
پشتیبانی : 88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد (خانوم نیروانا شریف)
09332354072
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت [تصویر مجوز]
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) [تصویر مجوز]
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) [تصویر مجوز]
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران [تصویر مجوز]
سلام قیمت هارد 100 گیگ و رم یک چقدر هست
و چه تضمینی هست اطلاعات بنا به هر دلیلی از سمت شما نابود نشه؟
با تشکر