پاسخ : مشکل در نصب دایرکت ادمین (کمک فوری)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
billgivz
راست میگه یکم عجبم داره .
آخه جوابتون ضد و نقیض بود .
اگر جایی ابهام داشت یا ضد و نقیض بود بفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
با سلام.
حالا خودشون میان و جواب خواهند داد.. فقط نکته ای که به ذهنم رسید و باید بگم این هست که در مراحل نصب بهترین گزینه 3 هست (در حال حاضر)... از اونجایی که کارم فقط دایرکت ادمین هست و حجم کاری بالایی با اون دارم این رو عرض میکنم....
موفق باشید.
حالا نمیشه خودتون بگید؟
نه نه منظورم از جمله :
حالا خودشون میان و جواب خواهند داد...
این نبود که خودم هم مثلا این مشکل رو دارم و برام لا ینحل مونده :) چون خطاب سخن دوستمون شخص دیگری بود عرض کردم خودشون میان و جواب نقل قولتون رو میدن! ;)
در ادامه صحبت هام هم فقط خواستم تجربم در کار با دایرکت رو بگم... برای نمونه در 24 ساعت گذشته 2 سرور دایرکت ادمین نصب و کانفیگ شد و به مشتری تحویل داده شد.. همگی هم با گزینه 3 !
برای مشکلشون هم باید سرور بررسی بشه و دسترسی بدند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
اگر جایی ابهام داشت یا ضد و نقیض بود بفرمایید.
مگه نمیگید "از اونجایی که کارم فقط دایرکت ادمین هست و حجم کاری بالایی با اون دارم این رو عرض میکنم...."
خوب مشکل رو بگید .
آخه میگید اون میاد !
اون کیه ؟ منظورتون "nimafire " هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
نه نه منظورم از جمله :
حالا خودشون میان و جواب خواهند داد...
این نبود که خودم هم مثلا این مشکل رو دارم و برام لا ینحل مونده :) چون خطاب سخن دوستمون شخص دیگری بود عرض کردم خودشون میان و جواب نقل قولتون رو میدن! ;)
در ادامه صحبت هام هم فقط خواستم تجربم در کار با دایرکت رو بگم... برای نمونه در 24 ساعت گذشته 2 سرور دایرکت ادمین نصب و کانفیگ شد و به مشتری تحویل داده شد.. همگی هم با گزینه 3 !
برای مشکلشون هم باید سرور بررسی بشه و دسترسی بدند...
ای بابا شما هم که مثل من مشکل رو دارید که ؟ گفتم شاید میدونید :(
خداااااااا زودتر بفرستش بیاد :)
costumbuild 1.2 را
با این دستور شروع به نصب کنید.
cd /usr/local/directadminwget http://files.directadmin.com/service...uild.tar.gztar xvzf custombuild.tar.gzcd custombuild./build
اگز مشکلی داشتید از طریق پخ یا اطلاعات امضاء
با ما در تماس باشید.
باتشکر،
فاتح
costumbuild1.2 رو با دستور زیر نصب کنید.
کد PHP:
cd /usr/local/directadminwget http://files.directadmin.com/services/custombuild/1.2/custombuild.tar.gztar xvzf custombuild.tar.gzcd custombuild./build
اگز مشکلی داشتید از طریق پخ یا اطلاعات امضاء
با ما در تماس باشید.
باتشکر،
فاتح[/QUOTE]
عجیبه . چون درسته که اینستالر نسخه 3 رو پیشنهاد میده ولی معمولا ما 1.2 رو نصب میکنیم و بعد از نصب custombuild رو آپدیت و بعد از آپدیت custombuild نرم افزار ها رو به روزرسانی میکنیم .
هیچ تفاوتی نداره چه نسخه ای از سیستم عامل و برروی چه معماری باشه . نسخه 3 فعلا در نصب نرم افزار ها مشکل داره .
دوستان اگه ميشه بگيد فايل قبلي رو چطوري ميتونم پاك كنم خيلي حجم گرفته .
يا اگه بشه يك دستور بديد سرور رو به حالت خام برگردونه منظورم زمان نصب بدون فايل اضافي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
عجیبه . چون درسته که اینستالر نسخه 3 رو پیشنهاد میده ولی معمولا ما 1.2 رو نصب میکنیم و بعد از نصب custombuild رو آپدیت و بعد از آپدیت custombuild نرم افزار ها رو به روزرسانی میکنیم .
هیچ تفاوتی نداره چه نسخه ای از سیستم عامل و برروی چه معماری باشه . نسخه 3 فعلا در نصب نرم افزار ها مشکل داره .
بله من هم نسخه 3 رو که زدم بعدش آپاچی بالا نیومد ! به پی اچ پی نسخه 2 تبدیل کردم