بنر اختصاصی متحرک برای سایت ششصد هزار تومان!!!!!!!!!!
من مشکلی داشتم که باید جراحی میشدم ! هزینش اینقدر نشد ! الان هم زنده و سر حالم
نمایش نسخه قابل چاپ
شما میتونی تو کارت 1 باشی و 1 صفحه طراحی کنی و بجای 220 تومان بیشتر هم بگبری ، ولی دیگه بیشتر همه رفتن تو کار کپی از تمپلیت های آماده و ترجمه ، شما یه سایت بزن بگو قیمت هام ایناس و اینم نمونه کارام هست ، بعد مشتری اگر قیمت هات رو با نمونه کار هات سنجید به دردش میخورد میخره به دردش هم نیمخورد نمیخره دیگه به همین سادگی
حرف هایی که تای اینجا شد به نظر من درسته باید برای کار هامون ارزش قائل شیم ولی باز بر میگرده به فرهنگ و دید مردم به طراحی ، درسته توی ایران به نسبت به جاهای دیگه طراح واقعی به نسبت به کشور های دیگه واقعا کم داریم و همه هم میان قالب ها رو ریپ میکنن ( منظور خاصی ندارم و کلی میگم ) و حالا فارسی میکنن و به قیمت بالایی میفروشن و حالا اگه کسی هم واقعا خودش طرح زده باشه میگن ریپه و میرن دنبال اصلش میگردن که حالا یه جوری هم که شده طرف رو خراب کنن یعنی الان وضعی که ما داریم خیلی خرابه کسایی هستند که کاری نمیکنن ولی پول الکی میگیرن و کسایی هم هستند 2 هفته برای یک قالب وقت میزارن ولی به ناچار مجبورن قیمت پایینی بدن . کسی بدش نمیاد هزینه ی میلیونی بگیره برای طراحی هاش ولی دیدی که مردم دارن اینه که یه قالب حالا ریپ شده یا رایگان پیدا کنن بذارن روی سایت حالشو ببرن ولی اگه یکم قانون کپی رایت هم در کنار این رعایت میشد الان وضع طراحان این نبود (حرفم داره جاده خاکی میره ولی واقعا به هم ربط دارن) مثلا سایت های خارجی هستند که برای طراحی یه قالب وردپرس ! از 1000$ شروع میشه و برای کار های گرافیکی هم بالای 200$ هست ولی اینجا یه بنر 5 تومان طراحی میکنن همه هم حال میکنن .
به هر حال اگه دید مردم نسبت به کار ها عوض بشه میشه قیمت واقعی گرفت.
فکر نمیکنم که قیمتهای در ایران بی دلیل اینقدر شده باشه. هر کاهش قیمتی توی جامعه بخاطر علتی هست. این هم از این قاعده مستثنی نیست. واقعا قیمتی که صنف گرافیک و طراحی اعلام کرده خیلی دور از ذهنه
من از جمیع نظرات دوستان متوجه شدم ، مردم باید تغییر کنن.
خوب مردم چه جوری تغییر می کنن؟ همین جوری که تغییر نمیکنن ، ما هستیم که باید رفتار مردم رو در این حوضه تغییر بدیم!
تو ایتالیا ماکارونی گرون شد ، با این که ماکارونی اصلی ترین قضاشون هست نخوردن!
به نظر من خلایق هر چه لایق
من ناراحت میشم از اینکه تو ایران هر حرف منطقی که زده میشه ! جوابش یا پوزخند هست ، یا بی توجهی!
موفق باشید.