پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود + پهنای باند نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha_mha
سلام دوباره
احتیاجی به پاسخ نیست، خودم جواب خودم رو می دم، با کمی تحقیق متوجه شدم شما اصلا شخصا سرور ندارید و روی هاست ریسلری از شخصی به نام کاربری
hostspace ، هم هاست میدید و هم خودتون ریسلر میدید، بعد روی همین سرور می خواید هاست دانلود هم بدید! و اطلاعاتی که در پست اول در مورد سرور وارد کردید، اطلاعات کل سروری است که جناب
hostspace از شرکت نگاه روشن پارس گرفته که اون شرکت سرورشون رو توی دیتا سنتر افرانت کولوکیشن کردن. (لینک آفر فروش ویژه ی شرکت نگاه روشن پارس:
ParsDev.Ir - پیشنهاد ویژه سرور اختصاصی ایران برای مدت محدود - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس )
جناب
hostspace دو گیگ رم به این سرور اضافه کردن اما معلوم نیست چقدر از این سرور بی چاره می خوان کار بکشند! ابر سرور نیست که بیچاره! این سرور با این ویژگی ها و پهنای باند، فقط به عنوان هاست دانلود اونم با اون توصیفات پست اول کم میاره
(حالا بحث مالیش به کنار، که اونم یه داستانی داره!) چه برسه به هاست چندین و چند سایت دیگه و همینطور ریسلر چندین نفر دیگه اونم با اوصاف زیر!
بابا حداقل می خواستین مردم باور کنند دیگه این ویژگی های رویایی رو نمی ذاشتید!!! پهنای باند نامحدود! حجم 70 گیگ!
آخه هر کسی می دونه مهمترین مشکل هاست های داخلی پهنای بانده اونوقت شما میاید می نویسی پهنای باند نامحدود! در حالی که سرور بی چاره در حالت پیش فرض 200 گیگ بیشتر پهنای باند نداره!!!
حالا با این اوصاف خدا کنه سرورتون داون نشه، اما اگه همین طوری پیش بره، بعید نیست به همین زودی ها متاسفانه این اتفاق براتون بیافته.
مطلب زیاده اما من دیگه حوصله ی نوشتن ندارم و همینا هم که نوشتم جنبه ی آگاه سازی بود.
ممنون
درود
هر شرکتی طبق سیاست خودش می تونه قیمت گذاری انجام بده .
بنده که دارم پول این سرور رو می دم ، می تونم هر استفاده ای که می خوام ازش داشته باشم .
سرور توان لیچ شدن داره ، منم اجازه لیچ کردن می دم . فقط نباید طوری لیچ کنه که تمامی منابع سرور رو در اختیار بگیره .
فکر می کنم اینقدر اختیار دارم که خودم بتونم پلن های هاستینگ رو انتخاب کنم و قبل از هاست اسپیس ، اینقدر سابقه پشتیبانی و کارهای هاستینگ رو دارم که خودم بتونم سیاست کاریم رو تعیین کنم .
تا به حال هم هر کسی از هاست اسپیس و یا هر کدوم از نماینده های هاست اسپیس سرویس گرفته ، راضی بوده و هیچ وقت شکایت نداشتم .
پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید و اینکه مولتی یوزر هم تو این انجمن ممنوعه .
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه هاست دانلود + پهنای باند نامحدود
پست اول ویرایش گردید
آفر دیگر در دسترس نمیباشد (به دلیل حفظ کیفیت سرویس ها و خدمات دهی به کاربران)