پاسخ : فروش سرور مجازی با پورت 10 مخصوص طرفداران کیفیت
سلام
DDOS protection هم دارید؟
من تو سایت میبینم که اولین خبر مربوط به مرداد ماه سال ۹۱ هست. آیا شرکت در همون حول و حوش تاسیس شده؟ میتونم بپرسم الان چند تا VPS و کلا چند تا کاربر دارید؟
من متاسفانه به دلیل DDOS سرویسی که بیش از یک سال داشتم ازش استفاده میکردم، ما رو بیرون کرد و برامون مشکلات شدیدی رو به وجود آورد. از جمله که الان چندین روز هست کل VPS دان هست و خلاصه کلی اعصاب خوردی.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnaji
سلام
DDOS protection هم دارید؟
من تو سایت میبینم که اولین خبر مربوط به مرداد ماه سال ۹۱ هست. آیا شرکت در همون حول و حوش تاسیس شده؟ میتونم بپرسم الان چند تا VPS و کلا چند تا کاربر دارید؟
من متاسفانه به دلیل DDOS سرویسی که بیش از یک سال داشتم ازش استفاده میکردم، ما رو بیرون کرد و برامون مشکلات شدیدی رو به وجود آورد. از جمله که الان چندین روز هست کل VPS دان هست و خلاصه کلی اعصاب خوردی.
ممنون
درود
در مورد فایروال میتونید یه فایروال نرم فزاری بذارید و مشکلتون حل بشه البته با یه کانیگن درستو حسابی
ما برروی سرومن فایروال سخت افزاری نداریم
در مورد اخبار هم ما سایتمونو قالبشو عوض کردیم دیگه اخبار قدیمیو نیاوردیم روی قالب جدید شما یه whois بگیرید مشخصه از کی شروع کردیم
تقریبا چند روز دیگه میشه 2 سال
سوالی بود در سایتمون در تماس باشید
یا آی دی یاهومون
info_kakohost
info2_kakohost
سلام
بر اساس اطلاعاتی که من به دست آورده بودم (از سرورم که متاسفانه به دلیل DDOS attack از شبکهی خودشون خارجش کردن)، حجم دیداس 120mbit/sec بوده که به وسیلهی فایروالهای نرمافزاری و با ۲ گیگ رم و یه سیپییوی ۲ هستهای نمیشه در مقابلش طاقت آورد.
اما قبول دارم که کانفیگ سرور باید قویتر میبود که نبود، اما بر اساس پاسخی که من از Wooservers گرفته بودم، حتی اگر حداکثر استفاده از نرمافزار رو هم میکردم، باز هم این موضوع قابل تحمل نبود به وسیلهی سرور.
به هر حال با تشکر از پاسختون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnaji
سلام
بر اساس اطلاعاتی که من به دست آورده بودم (از سرورم که متاسفانه به دلیل DDOS attack از شبکهی خودشون خارجش کردن)، حجم دیداس 120mbit/sec بوده که به وسیلهی فایروالهای نرمافزاری و با ۲ گیگ رم و یه سیپییوی ۲ هستهای نمیشه در مقابلش طاقت آورد.
اما قبول دارم که کانفیگ سرور باید قویتر میبود که نبود، اما بر اساس پاسخی که من از Wooservers گرفته بودم، حتی اگر حداکثر استفاده از نرمافزار رو هم میکردم، باز هم این موضوع قابل تحمل نبود به وسیلهی سرور.
به هر حال با تشکر از پاسختون
خواهش میکنم
سوالی مشکلی بود در خدمتتون هستیم
امکانات ، پشتیبانی ، کیفیت فوق العاده
6 ماهه مشترکشونم;)
تلفن ها در ساعت 23 شب در دسترس نبودند ، همرا خاموش و تللفن ثابت بی پاسخ ، اینجا نبودید و یا هو هم از ابتدای روز نبودید
قصد بدی ندارم اما به عنوان خریدار و در قالب سوالات قبل خرید... پشتیبانی 24 ساعته که فرموده اید مورد کشف بنده قرار نگرفت
سر افراز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
امکانات ، پشتیبانی ، کیفیت فوق العاده
6 ماهه مشترکشونم;)
ممنون شما لطف دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
تلفن ها در ساعت 23 شب در دسترس نبودند ، همرا خاموش و تللفن ثابت بی پاسخ ، اینجا نبودید و یا هو هم از ابتدای روز نبودید
قصد بدی ندارم اما به عنوان خریدار و در قالب سوالات قبل خرید... پشتیبانی 24 ساعته که فرموده اید مورد کشف بنده قرار نگرفت
سر افراز باشید.
درود
در مورد تماس موبایل ما پشتیبانی ارائه نمیکنیم چون نه مشترکو میشناسیم نه کاری براش انجام میدیم
(مثلا یکی بیاد بگه سرویس فلانی که ماله منه ببندین ما این کارو انجام نمیدیم )
در مورد خط تلفن هم از قبل عید تلفن قطعه هرچی با مخابرات پیگیری میکنیم مشکلمون حل نمیشه
ما زیاد داخل وب هاستینگ نمیایم
اما بیشتر مواقع حداقل یکیمون آنلاین هستیم
اینم آی دی یاهو
info_kakohost
info2_kakohost
بیشتر هم تیکت ها جواب میدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
سر افراز باشید.
سلام.ببخشید ک خالت میکنم.ازشون سرویس هم ندارم.ولی ایشون بیشتر اوقات آنلاین هستند.احتمالا یاهو رو اشتباه زدین.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.ببخشید ک خالت میکنم.ازشون سرویس هم ندارم.ولی ایشون بیشتر اوقات آنلاین هستند.احتمالا یاهو رو اشتباه زدین.موفق باشید
احتمالا
ممنون از شما
3 سرور از دیتا سنتر خریداری شد
مشحصات سرور به شرح زیر است:
(CPU :Quad Core 2.93Ghz HT Lynnfield (X3470RAM : 32GB DDR3 ECC
Hard : 2 x 2TB SAS
Raid : H700 Raid Controller with BBU
port : 1 Gbit
DataCenter : redstation