پاسخ : رسانگار - یک پیشنهاد حرفه ای و رویایی - هاست رایگان ابری لینوکس روی سرورهای قدرتمند چند لایه ابری با هارد فوق سریع ssd - سی پنل
با سلام
سرورهای جدید میزبانی ابری روی هارد دیسک ssd و sas و همچنین سرورهای دانلود جدید آماده بهره برداری شده است
با ما در تماس باشید
پاسخ : رسانگار - یک پیشنهاد حرفه ای و رویایی - هاست رایگان ابری لینوکس روی سرورهای قدرتمند چند لایه ابری با هارد فوق سریع ssd - سی پنل
یهس سایت موزیک و فیلم دارم.ماهیی 300گیگ پهنا باند میخام .حجم:1گیگ
آمار سایت:روزی 5هزار آیپی .در صورت امکان پیغام خصوصی بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
یهس سایت موزیک و فیلم دارم.ماهیی 300گیگ پهنا باند میخام .حجم:1گیگ
آمار سایت:روزی 5هزار آیپی .در صورت امکان پیغام خصوصی بدید
سلام
لطفا از طریق پورتال کاربران در تماس باشید
یک سرویس هاست دانلود از آقای صالحی گرفته شد . کیفیت ، سرعت ، اپتایم و مهم تر از همه پشتیبانی عالی هست . واقعا ممنون جناب صالحی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
یک سرویس هاست دانلود از آقای صالحی گرفته شد . کیفیت ، سرعت ، اپتایم و مهم تر از همه پشتیبانی عالی هست . واقعا ممنون جناب صالحی
با سلام
نیاز به تشکر نیست
ما از انتخاب شما سپاس گذاریم و امیدواریم همیشه بتوانیم بهترین سرویس را ارائه نمائیم
با احترام
جهت اطلاع دوستان ...
من الان سایتم رو که بازدید بالایی هم داره
1هفته نیم هست که رو سرورشون آوردم و از برخورد ،
پشتیبانی و سرویسشون تا الان رضایت کامل داشتم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabazizi
جهت اطلاع دوستان ...
من الان سایتم رو که بازدید بالایی هم داره
1هفته نیم هست که رو سرورشون آوردم و از برخورد ،
پشتیبانی و سرویسشون تا الان رضایت کامل داشتم .
با سلام. منم تو پست بالا از هاست دانلودشون راضی بودم و هستم. اگه میشه ادرس سایتتون رو برام پیام خصوصی کنید . می خوام از سرویس هاستینگشون هم استفاده کنم. می خوام به بررسی کنم. تشکر
قیافه ساییتون رو تغییر بدید این خیلی زایست.اصلا معلوم نیست چی به چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
قیافه ساییتون رو تغییر بدید این خیلی زایست.اصلا معلوم نیست چی به چیه
سلام
ممنونم از انتقاد شما سپاس گذاریم
خوشحال میشیم از طریق بخش ارتباط با مدیریت انتظارات خودتون رو از وب سایت ما و همچنین پیشنهادات برای کاربر پسند شدن سایت را برای ما ارسال کنید
با احترام
چند روز هست روی رسانگار آپلودسنتر عکس داریم واقعا راضیم ازشون طی این 8 یا 9 سال سابقه مدیریت سایت در ایران یکی از معدود میزبان های خوش برخورد و سریع در پاسخگویی تیکت ها بودن
و همچنین سرورهاشون هم تا به این لحظه از نظر سرعت لود و کیفیت برای یک سایت آپلودسنتر خیلی خوب عمل کردن