پاسخ : مرکز آموزش آنلاین سرور (آموزش می خواهی؟بگو بگذاریم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من فکر میکنم اگه پست اول رو شما مطالعه میکردین و دقت میکردین بهتر بود:
اگه بخشی نیازه اضافه بشود بگوید تا اضافه کنیم و اگه کمکی میتوانید بکنید ما مشتاقیم
البته این رو بگم که نگین بعدا و اون این که مطالب خیلی ها ترجمه شده ، کپی شده هستند که منبعش رو ذکر نکردیم
ما خودمون که علامه دهر نیستیم ما هم در هنگام جست و جو یاد میگیریم خیلی اوقات
خوب یاد بگیرید از طریق همون راه هایی که معرفی میکنید بعد برای ما بزارید شای روشی که میزارید جواب نده یا مشکلات جزئی که 100 درصد هست رو متوجه بشید و بزارید پس این نمیشه اموزش چون بقیه دوستان هم بلدن سرچ کنند و پیدا کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
خوب یاد بگیرید از طریق همون راه هایی که معرفی میکنید بعد برای ما بزارید شای روشی که میزارید جواب نده یا مشکلات جزئی که 100 درصد هست رو متوجه بشید و بزارید پس این نمیشه اموزش چون بقیه دوستان هم بلدن سرچ کنند و پیدا کنند
تمامی کاربران قدیمی میدونن که توی این انجمن کسی جست و جو نمیکنه و شاید هم راهش رو بلد نیست
ما این کار رو دوست داریم میکنیم و آموزش هایی که میدهیم بیشترش رو یا خودمون تست کردیم یا به کاربرانمون دادیم و همچنین اون هایی که تست نکردیم همه از سایت اصلی هستند
شما اگه با این نوع اموزش مشکلی دارین دیگه شرمنده ما در این حد میتوانیم اولش هم اعلام کردیم که کسی نیاد مدعی بشه
تشکر حرف من رو یه انتقاد یا یه پیشنهاد فرض بدونید
ممنون از آموزش ها استفاده کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
تشکر حرف من رو یه انتقاد یا یه پیشنهاد فرض بدونید
دلیل انجام این کار برای ما این بود که میخواستیم مرکز آموزشمون رو کامل کنیم اما نیاز به دونستن نیاز کاربران بودیم که این تصمیم رو گرفتیم
ممنون از پیشنهادتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzdata
ممنون از آموزش ها استفاده کردم
ممنون از شما
جمله بسیار زیبایی توی امضاتون بود گفتن حیف است اگه امضاتون رو پاک کنید جایی نباشه این جمله واسه همین اینجا کپی کردم(امید وارد ناراحت نشده باشید)
نه صدایش را "نازک" میکرد | نه دستانش را "آردی "
از کجا باید به گرگ بودنش شک میکردم !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
ممنون از شما
جمله بسیار زیبایی توی امضاتون بود گفتن حیف است اگه امضاتون رو پاک کنید جایی نباشه این جمله واسه همین اینجا کپی کردم(امید وارد ناراحت نشده باشید)
نه صدایش را "نازک" میکرد | نه دستانش را "آردی "
از کجا باید به گرگ بودنش شک میکردم !!!
نه دوست عزیز مشکلی نداره ! این جمله که خیلی روش فکر کردم دیدم بهترین جمله ای هست که در خور این انجمن میشه گفت !
خوب دوستان عزيز امروز دو تا pdf در مورد امنيت هاست وSSH مي زارم براي دانلود شايد بدردتون بخوره اگر اموزش ديگه خواستين بگين از اون ها
لينك دانلود
Download shateldownload.ir.zip
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
خوب دوستان عزيز امروز دو تا pdf در مورد امنيت هاست وSSH مي زارم براي دانلود شايد بدردتون بخوره اگر اموزش ديگه خواستين بگين از اون ها
لينك دانلود
عالی بود ایمان جان
ممنون به خاطر زحماتت
خیلی لطف کردی ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
لينك دانلود
مطالب جالبی بود
ممنون