پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!
من زرین پال رو از سال 1388 میشناسم و باهاش کار کردم
هیچ خدچه ای نمیشه بهش وارد کرد
فقط تنها مشکلش دیرپرداخت کردنشه
مثلا خدا نکنه بخوری به پنج شنبه جمعه و یا تعطیلی دیگه ای،پرداختت میره برای بعد از اینکه اوضاع مساعد شد :)
من روی پولهایی که در زرین پالم میاد بالای ده روز تاخیر حساب میکنم
الان چند وقتی است با پی لاین کار میکنم و یک بار خروجی زدم و کمتر از ده دقیقه پول توی حسابم بود
خودشون میگن بین یک تا پنج ساعت ولی معمولا در ساعت اداری کمتر از یک ساعت پرداخت میکنن و خیلی اکتیو هستن
سیستم پیامک و اینکه برای هر سی ام اس پلاگین نوشتن
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
درخواست واریز ما 4 روز پیش دادیم به زرین پال . امروز تیکت دادم خیلی ضروریه لطف کنید این مبلغ رو واریز کنید . واریز نکردن هیچ جواب تیکت هم ندادن . دم پی لاین گرم درخواست واغریز ثبت کردم 10 ثانیه بعد اس ام اس اومد واریز شد.
آره بابا پی لاین کارش درسته
امروز 5 شنبه اگر واریز نکنند میرود برای یک شنبه! امشب مادر من از مکه میاد و پول گوسفندش دست زرین پال هست.
پنج شنبه ها ظاهرا تعطیل هستند ولی تراکنش ها را ارسال میکنند (اما اخر وقت) البته انشالله که زود تر بزنند
من قبلا چنین مشکلی را 5 شنبه ها داشتم که ساعت 1 پایا میزدن و دیگه برای 5 شنبه نمیرسید و برای شنبه داخل حساب بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
پنج شنبه ها ظاهرا تعطیل هستند ولی تراکنش ها را ارسال میکنند (اما اخر وقت) البته انشالله که زود تر بزنند
من قبلا چنین مشکلی را 5 شنبه ها داشتم که ساعت 1 پایا میزدن و دیگه برای 5 شنبه نمیرسید و برای شنبه داخل حساب بود
آخه شنبه هم تعطیله.... کلا زرین پال دیگه تعطیله از نظر من!
شنبه سایت 11 صبح درخواست دادیم و امروز ششمین روز هست... این استفاده از پایا هم مسخره ترین کار ممکن هست! مگر دیگر امکانات اینترنت بانک را ندارند!!!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
شنبه سایت 11 صبح درخواست دادیم و امروز ششمین روز هست... این استفاده از پایا هم مسخره ترین کار ممکن هست! مگر دیگر امکانات اینترنت بانک را ندارند!!!؟
سلام
خب تیکت بزنین شماره تراکنش رو بدین بگین. سریعتر واریز میکنن
برای منم پیش اومده سریع بعدش واریز کردن
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
خب تیکت بزنین شماره تراکنش رو بدین بگین. سریعتر واریز میکنن
برای منم پیش اومده سریع بعدش واریز کردن
این کار رو شنبه کردیم! دو دقیقه بعد پاسخ دادند و شماره تراکنش را خواستند! همان لحظه هم شماره تراکنش را دادیم! تا الان که 5 شنبه شده هیچ....
فایل پیوست 9510
سلام
زرين پال فقط همين بدي رو داره .
يه تماس تلفني باهاشون بگيري ( با خود اميري ) درخواست رو بدي انجام ميدن اكثرا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegroup
سلام
زرين پال فقط همين بدي رو داره .
يه تماس تلفني باهاشون بگيري ( با خود اميري ) درخواست رو بدي انجام ميدن اكثرا .
وقتی تیکت ها با امضای آقای امیری پاسخ داده می شود دیگر احتیاجی به تلفن نیست!