طوفان رد شده.. سرعت سرور کانادا تقریبا درست شده.از uk2 میفرستم رو کانادا سرعت 4 - 5 مگابایتی میزنه.. فقط موندم این وسط رد استیشن چه مرگش گرفته..فکر کنم طوفان از رو این دیتاسنتر هم گذشته!! :71: هنوزم سرعتش پایینه کیلوبایت میزنه..:71:
نمایش نسخه قابل چاپ
طوفان رد شده.. سرعت سرور کانادا تقریبا درست شده.از uk2 میفرستم رو کانادا سرعت 4 - 5 مگابایتی میزنه.. فقط موندم این وسط رد استیشن چه مرگش گرفته..فکر کنم طوفان از رو این دیتاسنتر هم گذشته!! :71: هنوزم سرعتش پایینه کیلوبایت میزنه..:71:
من از XLhost به رد استیشن چند روز پیش منتقل میکردم سرعت مگابایتی بود و هیچ مشکلی نداشت!
مساله صرفا زمان طوفان نیست. وقتی یک هاب مشکل پیدا میکنه تا Restore شدن اون هاب چند روز یا هفته طول میکشه.
الان اگر یک trace route بگیرید متوجه میشید که packet ها بیشتر از halifax میگذرند تا از newyork.
آبای پس مشکل این چند روز به خاطر طوفان بود؟؟؟
من هم این مشکل و دارم سرورم از چک هست اعصابمون و ریخته بهم
منم دیروز مشکل داشتم
از هتزنر به امریکا 500 kb
از فونیکس نپ به رد استیشن من 100k-30k آپلود دارم دانلود روی 200k-800k هست و به ندرت به مگابایت میرسه قبلا سرعت دانلود بالای ۵-۶ مگابایت بود من فکر میکردم مشکل از سرور منه
از فونیکس نپ همین فایلی که تو عکس بود رو با ۲۸ مگا بایت دانلود کردم ۳.۵ ثانیه نمیدونم پس چه مرگشه که با رید استیشن مشکل داره
از رد استیشن هم
wget http://cachefly.cachefly.net/100mb.test
رو زدم و ۱۰ مگا بایت دانلود داشتم :(
کلا از هتزنر به آمریکا نهایت همین میده عزیز حتی میتونید با ساپورت xlhost صحبت کنید
ما از xlhost سرور داریم هیچ مشکلی نداریم
این لینک با سرعت 12.3 مگ دانلود داشتیمنقل قول: