به دنبال دردسر هستید؟ بنده اگر جای شما بودم تنها یک فول بک آپ تهیه می کردم از پنل و سریعا در شرکت دیگر سایت را اپ می کردم . هیچ اعتمادی وجود ندارد هر لحظه کل اطلاعات نابود شود !
نمایش نسخه قابل چاپ
به دنبال دردسر هستید؟ بنده اگر جای شما بودم تنها یک فول بک آپ تهیه می کردم از پنل و سریعا در شرکت دیگر سایت را اپ می کردم . هیچ اعتمادی وجود ندارد هر لحظه کل اطلاعات نابود شود !
اخر عاقبت هاست نامحدود 16000 تومانی با اون اعتماد به نفس بهتر از این نمی شه !
خدا رو شکر من فول بک آپم رو دیشب تونسم دانلود کنم،دنبال جای مناسب میگردم،اما تا زمانی که پیدا نکردم با همین مدیران هاست که قراره مسئولیتشو ایران سرور به دوش بکشه"نمیدونم حقیقت داره یا نه"ادامه میدم
سلام.
لطفا یه راه تماس با آقای صفاری در اختیار من قرار بدید، هرچقدر با شرکت تماس میگیرم کسی پاسخگو نیست، الان حدود 2-3 هفته هست که کلا کارای ما داغون شده، میخوام دامین هارو انتقال بدم به یه شرکت دیگه، فقط یه کد انتقال میخوام ... همین و بس ...
من نه بک آپ میخوام نه هاست میخوام ... فقط دامین هامو میخوام ... سه تا دامین توی این شرکت ثبت کردم که دوتاش میاد بالا و یکیش کلا هیچیش حتی سی پنلش بالا نمیاد ..
فقط میخوام دامین هامو انتقال بدم ... آبروم در خطره ... یکی کمکم کنه
شرکت که کلا تعطیله، سایتی هم که وجود داره، پنل دامین رو هم ه بهمون ندادن، فقط زدن هاستا رفته سمت ایران هاست، پس دامین ها چی !؟!
ایران هاستم میگه هنوز هاستا اکی نشده، قیمتها فرق داره ... من به کی بگم ؟! من فقط دامین هامو میخوام ... ترو خدا یکی کمک کنه ...
دوست عزیز؛
این که این جواب رو بهت دادن خیلی عجیب هست
منم 1 دامین دادم واسم ثبت کردن،هرچی هم گفتم پنلشو بهم بدین جواب پرت بهم دادن تا اینکه این وضعیت پیش اومد و نتیجه نگرفتیم
من شماره موبایل جناب صفاری رو دارم،اما دادنش به شما فایده ای نداره،چرا که پاسخ پیامک و تلفن رو نمیدن
اگر خواستی به آیدی یاهوم پیام بده،من بیشتر آنلاین هستم
نمیدونم چرا بعضی از آدما عادت کردن به آبرو ریزی، هم آبروی خودشون هم ما ... من و امثال من که طراح سایت هستیم باید به کی اطمینان کنیم اینجا ؟ دو سال پیش یه دامین داشتم که به نام چهار نفر از چهار استان شد اما به نام خودم نشد ...
الانم که این وضعیت رو داریم، واقعا چرا کسی روی این شرکتا نظارت نداره ؟!!!
الان باید چکار کنیم ؟!!!
تا کی باید به مشتری بگیم امروز، فردا ... شایدم هیچ وقت !
بلههههه! ساختگیهههههه:66:
خوب مثل زبان ادم ميگفتن نميتوانيمممممم! ولي حق رو بايد بديم كه دلار واقعا سنگین شده=((