پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ( المان - انگلیس - امریکا ) با انواع کانفیگ ( پرداخت آنلاین )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
ایشون پول مردم رو میخورن
از اون بالا که گفتید میخوام شما رو خراب کنم
2 تا پست پشت سر هم دادید معلومه مشکل از کجا هست
من 3 ماه از ایشون وی پی اس گرفتم 256 ماهی 12 تومن خوب 2 ماه اول رو پرداخت کردم ماه سوم رو پرداخت کردم بعد از این که پرداخت شد 3 روز بعد قرار داد به من میگن باید 5 تومن دیگه بدی
مصرف ماه قبلت زیاد بود و باید سروت رو به 512 تغییر بدی
اینا میخوان به زور کاربر رو روی سرور نگه دارن
خوب من هم گفت الان 3 روزه گذاشته کجای دنیا بعد از بستن قرار داد میگه باید دوباره پول واریز کنید
ایشون به من گفتن میخواید پولتون رو برگشت بزنیم ولی چون سروز گذشته فقط می تونیم 6 تومن به شما بدیم اینجا بدون دلیل 6 تومن رو خوردن چون بعد از بستن قرار داد جدید درخواست پول بیشتر کردن
و در نتیجه این بحث ادامه پیدا کرد و من تصمیم گرفتم برم پول رو از ایشون پس بگیرم و از جای دیگه وی پی اس بگریم
خوب گفتن شماره حساب بدن شماره حساب رو به ایشون دادم و ساعت 2 نصف شب به دنبال وی پی اس که وی پی اس که از ایشون داشتم رو بک آپ بزنم جای دیگه
گشتم و از سایت دیگه گرفتم همون موقع هم تحویل دادن و دمشون گرم
هاست wz - ارائه دهنده خدمات هاست وارز - ارائه دهنده خدمات هاستینگ و طراحی وبسایت
خوب بعد از این که اتقال دادم صبر کردم ایشون وجه رو به حساب من بریزن و گفتم هر چه قدر انساف داری بریز به حساب
باز فردا هزینه که من باید بدم رو برداشتن و گفتن ما در مورد سرویس دهی مشکلی نداریم میتونید مجدد استفاده کنید
و در کل 12 تومن پول من رو بالا کشیدن
به خودشون هم گفتم من دیگه به این وی پی اس وصل نمی شم
و پول من رو بخورید
واقعا نمیدونم این اینا چطور این پول ها از گلوشون پایین میره
داداش 12 تومن واسه شما چیزی نیست ولی واسه ما سخته 12 تومن رو جورد کنیم بدیم پایی سرور نون ما نونمون رو به سختی به دست میاریم
حال بخور پول ما رو ببینیم به کجا میرسی
میزبان وی پی اس من دیگه به وی پس شما وصل نمشم نوش جونت اون دنیا پولم رو از شما پس میگیرم
شما ماهیانه 4 ترابایت مصرف میکنید ما نمیتونیم با این قیمت اینهمه پهنا بدیم به یه وی پی اس 128
الان 4 تا سرور داریم در کل 200 تا مشترک شما پهنا باند نیمی از سرور رو به خودتون اختصاص داده بودید
با این مصرف یک vps ماهی 7 تومانی کسی به شما نمیدهد
ما نگفتیم به دروغ که شکایت اومده یا ...
روک و راست گفتیم نمیتونیم با این هزینه شمارو پشتیبانی کنیم.
هیچ کدوم از سروس دهنده ها این کارو نمیکنند.
که یه وی پی اس 128 یا 256 رو که این همه پرت رو پر کرده نگه دارند
ما ایرانی ها اگه یه خر داشته باشیم میخواهیم 5 نفری سواری بگیریم.
سرور هتزنر هر 1 ترابایت پهنای باند میدونید چند میده حدود 47 هزار تومان
امیدوارم جای جدید بتونید خوب سواری بگیرید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ( المان - انگلیس - امریکا ) با انواع کانفیگ ( پرداخت آنلاین )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
شما ماهیانه 4 ترابایت مصرف میکنید ما نمیتونیم با این قیمت اینهمه پهنا بدیم به یه وی پی اس 128
الان 4 تا سرور داریم در کل 200 تا مشترک شما پهنا باند نیمی از سرور رو به خودتون اختصاص داده بودید
با این مصرف یک vps ماهی 7 تومانی کسی به شما نمیدهد
ما نگفتیم به دروغ که شکایت اومده یا ...
روک و راست گفتیم نمیتونیم با این هزینه شمارو پشتیبانی کنیم.
هیچ کدوم از سروس دهنده ها این کارو نمیکنند.
که یه وی پی اس 128 یا 256 رو که این همه پرت رو پر کرده نگه دارند
ما ایرانی ها اگه یه خر داشته باشیم میخواهیم 5 نفری سواری بگیریم.
سرور هتزنر هر 1 ترابایت پهنای باند میدونید چند میده حدود 47 هزار تومان
امیدوارم جای جدید بتونید خوب سواری بگیرید
چرا واسه خودت میبافی
من تمام چیز هایی که دانلود کردم رو روی هاستم آپلود کردم هاست من الان 80 گیگ پر هست و 30 گیگ هم از قبل بوده
منها که بلدی از هم کم کن
امید وارم با پولی که از من خوردید کیفیت بیشتری به مشتری های خودتون بدید
انجمن های بزرگ ایرانی رو هم یک سر بزن تاپیک باز کن بعد نیست :66:
پول کسی که از این تاپیک از شما وی پی اس گرفتنم هم بخور
دوستان قبل از تمدید از اینا سوال کنید که آیا ماه جدید باید پول بشتری بدن یا نه من ثل تو پاچتون نکنن
جالب اینجاست که میگه 47 هزار تومن باید بدن واسه 1 ترا بعد میگه 4 ترار من مصرف کردم
از اون ور دیگه میگه باید 5 تومن دیگه به حسابشون بریزم
میشه عکس کارنامت رو بزاری من نمره ریاضیت رو نگاه کنم :)
یک وقت سر ماه نشه یک ملیون پول زیاد بره تو جیبت .................
یکی از دروغ های ایشون این هست
که تو یاهو به من گفتن من تو یک ما 1.5 ترا دانلود کردم و هزینه هر ترا 22 تومن هست اگه اشتباه نکنم اگه تو یاهو ذخیره شده باشه من تا شب عکس چت تو یاهو رو میگیریم واسه شما میزارم
الان هم میگه 4 ترا خدا نزولی داره میره بالا احتمالا تاپیک رفت صفحه بدی میگه 30 ترا :-w
ببینید تا چه اندازه دروغ میگن ایشون
من هم از این شرکت وی پی اس گرفتم
انصافا خدماتشون خیلی خوب بوده
من که تا حالا راضی بودم
الان هم 5 تا پی پی اس دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
چرا واسه خودت میبافی
من تمام چیز هایی که دانلود کردم رو روی هاستم آپلود کردم هاست من الان 80 گیگ پر هست و 30 گیگ هم از قبل بوده
منها که بلدی از هم کم کن
امید وارم با پولی که از من خوردید کیفیت بیشتری به مشتری های خودتون بدید
انجمن های بزرگ ایرانی رو هم یک سر بزن تاپیک باز کن بعد نیست :66:
پول کسی که از این تاپیک از شما وی پی اس گرفتنم هم بخور
دوستان قبل از تمدید از اینا سوال کنید که آیا ماه جدید باید پول بشتری بدن یا نه من ثل تو پاچتون نکنن
جالب اینجاست که میگه 47 هزار تومن باید بدن واسه 1 ترا بعد میگه 4 ترار من مصرف کردم
از اون ور دیگه میگه باید 5 تومن دیگه به حسابشون بریزم
میشه عکس کارنامت رو بزاری من نمره ریاضیت رو نگاه کنم :)
یک وقت سر ماه نشه یک ملیون پول زیاد بره تو جیبت .................
ما vps هامون 25 گیگ است
از پرشین هوییز بپرسید هر ترا چند است .
هر یورو رو 55000 حساب میکنند
100 Mbit/s-bandwidth if 10.000 GB is exceeded 6,90 € per TB
7 *5.5=38
+ مالیات بر ارزش افزوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asklt
یکی از دروغ های ایشون این هست
که تو یاهو به من گفتن من تو یک ما 1.5 ترا دانلود کردم و هزینه هر ترا 22 تومن هست اگه اشتباه نکنم اگه تو یاهو ذخیره شده باشه من تا شب عکس چت تو یاهو رو میگیریم واسه شما میزارم
الان هم میگه 4 ترا خدا نزولی داره میره بالا احتمالا تاپیک رفت صفحه بدی میگه 30 ترا :-w
ببینید تا چه اندازه دروغ میگن ایشون
30 کجا گفتم؟
4 ترا گفتم قوانین سرویس المان است.
آقای asklt خیلی از دوستان از ایشون سرویس گرفتن و راضی بودن.عجیبه که شما اومدینو دارین بدوبیراه میگین.من از سرویساشون استفاده نکردم ولی یکی از دوستان بنده هستن و خوب که نه ولی 80 درصد میشناسمشون.کسی نیستن که بیانو پول کسی رو بخورن.بنده شخصا ایشونو تایید میکنم.موفق باشین
تمام حرف های شما درست ولی چرا اشون دروغ گفتن ؟ !!!
نقل قول:
شما ماهیانه 4 ترابایت مصرف میکنید
آخه اگه 47 تومن بود باید 5 تومن از می میگرفتید عکس چت با یاهو رو بخونید نوشته 22 هزار تومن و 1.5 ترا استفاده کردم......
در قوانین سایت
اعلام نشده که بعد از بستن قرار داد وقتی مصرف شما بالا رفت باید هزینه بیشتری پرداخت کنید این اولیش
جالب اینجاست که گفته شده بعد از 3 روز نصف مبلغ بازگشت داده میشه
حالا اومدن روز سوم به من گفتن که یا من رو به زور نگه دارن یا هزینه بیشتری از من بگیرین
این هم تا اینجا این 2 تا کافی نبود !!!!
خوب من گفتم باشه قوبل این شماره حساب من هر چه انساف هست واریز کنید
فردا باز میاد میگه نه مشکلی نداریم شما همین وی پی اس رو ادامه بدید هزینه اضفی نمیخواید پرداخت کنید اون هم دوباره بعد از 2 روز این حرف رو میزنه که از سایت دیگه وی پی اس گرفتم
جالب اینجاست که هزینه من رو پس هم نمیده و میگه از سرویس استفاده کن در صورتی که تو قوانین گفته میتونید وی پی اس رو پس بدبد و پول خودتون رو دریافت کنید
ایشون 2 قانون خودشون رو زیر پا گذاشتن
دوستانی که از اینجا وی پی اس میگیرن مثل من نشن پولشون رو بالا بکشه
این هم عکس چت من با ایشون که دورغ که بالا گفتن رو نشون میده
چت های بعد از این هم واسه این هست که شماره بدم پول رو پس بدن که زیرش زدن و بالا کشیدن
مصرفتون زیاد بوده مسدود شده
آقایون من از سرور انگلیس ایشون 2 گیگ سفارش دادم.همون دیشب تحویل دادن.تا الان تیکت های من رو سریع پاسخ دادند خداییش کیفیت سرورشون هم بالا بود.هم پورت قوی داره و هم بدون مشکل داره کار میکنه.انشاا.... همیشه همینطور میمونه.مرسی