با سلام
من هم به نوبه خودم تاییدشون می کنم امیدوارم همچنان شاهد سرویس و پشتیبانی خوبشون باشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من هم به نوبه خودم تاییدشون می کنم امیدوارم همچنان شاهد سرویس و پشتیبانی خوبشون باشیم
WaReZtM.CoM
پشتیبانی:اوکی
فنی:اوکی
پاسخگویی:اوکی
آپ تایم سروهاشون:اوکی
قیمت:اوکی
خودم از همین شرکت VPS تهیه میکنم تا الان هم که حرف نداشته
اولین VPS تست که گرفتم و اولین نفرشون هم خودم بودم 48 ساعت تست کردم. رم 512 سیستم عامل لینوکس
الانم دارم از سرویس هاشون استفاده میکنم
WWW.NETPERSION.IR
WWW.NETPERSIAN.NET
سلام و عرض ادب و احترام
بنده فکر می کنم 1 روزی هست که از این شرکت سرور خریداری کردم
راجع به سرورشون باید بگم ، با توجه به این که زمان کمی بوده ممکن هست که نظرم زیاد تأثیرگذار نباشه اما با توجه به اینکه بنده آشنایی کامل با این قضایا دارم و به صحت گفتار این دوستان ایمان دارم مطمئن هستم که این سرور 100% پایدار خواهد بود و اصلا نگران نیستم ، چــون دانش کارمندان کاملاً گویای این مسئله هست و قطعاً به همه دوستان هم توصیه می کنم که از این شرکت سرور خریداری کنند و امیدوارم که همیشه در کارشون موفق و پیروز باشند
سرور دوم رو هم امشب خریداری می کنم از این شرکت
و در آخر : 100% تأیید می شن
کاربرای عزیز وارز دیتا سلام و روز همگی بخیر
بابت نظرهایی که دادید کمال تشکر رو داریم و امیدواریم پشتیبانی 24 ، کیفیت و پایداری رو مثل همیشه برای شما حفظ کنیم
امیدواریم همه شما عزیزان شاد و پیروز باشید با سرویس های این مرکز
معصومی / داده پرداز نوین / WarezTM
بهترین سرور هارو دارن .
عالیه ، یکیه
مهمترین چیز برای من در همه جا پشتیبانی بوده. تا امروز که هر چیزی از این تیم خواستم نه نگفتن و اماده کردند.
مه به این تیم برای پشتیبانی نمره 20 میده;;)
دوستان
100% این شرکت تائید میشه. بدون هیچ شکی.
نکته خوب هم در مورد این شرکت اینه که سریع سرویس خربداری شده رو تحویل میده.
و قابل ذکره که پشتیبانی من اینجوری ندیدم.واقعا عالیه.حتی هرگونه اقداماتی هم که انجام میشه,شما رو از طریق پیامک در خبر میزارن.
با تشکر از همگی شما دوستان ما
نظرات شما باعث دلگرمی ماست.
موفق و پیروز باشید