پاسخ : کاهش رنک الکسای سایت شما با کمترین قیمت!
چرا از این روش برای سایت خودتون استفاده نمی کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
چرا از این روش برای سایت خودتون استفاده نمی کنید ؟
به این خاطر که این سایت، سایت فروش ما هست و خریداران هم فقط وبمستر ها هستند و نیاز به بازدید عمومی نداره، سایت اصلی که ویزیتورها از اونجا فرستاده میشن رنک ۴۰۰۰ جهانی داره
آپ شد، از بسته ۲ فقط ۲ بسته دیگر باقی مونده
رویه یه مشتری که جواب داده نشون بده یه نمونه کاری با صحت حرف شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
رویه یه مشتری که جواب داده نشون بده یه نمونه کاری با صحت حرف شما
دوست عزیز ما اجازه نداریم سایت های مشتریانمون رو به کسی بگیم، چون این مورد جزو حریم شخصیشون هست و در قرارداد به ما این اجازه داده نمیشه، اگر خودشون صلاح بدونن و مشکلی نداشته باشن که اعلام کنن رنک سایتشون از این طریق به دست اومده میتونن بیان و همینجا به شما اعلام کنند.
اگر هم شما میخواهید که مطمئن باشید میتونید تشریف بیارید شرکت و قرارداد کتبی ببندید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojiz
دوست عزیز ما اجازه نداریم سایت های مشتریانمون رو به کسی بگیم، چون این مورد جزو حریم شخصیشون هست و در قرارداد به ما این اجازه داده نمیشه، اگر خودشون صلاح بدونن و مشکلی نداشته باشن که اعلام کنن رنک سایتشون از این طریق به دست اومده میتونن بیان و همینجا به شما اعلام کنند.
اگر هم شما میخواهید که مطمئن باشید میتونید تشریف بیارید شرکت و قرارداد کتبی ببندید
من شهزستانم اما یا باید رنک سایت خودتون بالا باشه یا مشتری با اثبات باشه در غیر این صورت من از کجا بفهمم؟از اسم سایتون؟پسوند دامینتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
من شهزستانم اما یا باید رنک سایت خودتون بالا باشه یا مشتری با اثبات باشه در غیر این صورت من از کجا بفهمم؟از اسم سایتون؟پسوند دامینتون؟
دوست عزیز ما در سایت خودمون از این پلان ها استفاده نکردیم چون نیاز به ویزیتور عمومی در این سایت نداریم، این سایت، سایت فروش ما هست و ما در این سایت فقط ویزیتور وبمستر ایرانی نیاز داریم، این دلیل بر این هست که ما از این پکیج ها در سایت خودمون استفاده نکردیم، و این سایت سایت فروش ماست و ویزیتوزها از سایت های دیگه با رنک های 3000-4000 جهانی میان.
در مورد اطمینان هم سایت اگه ببینید نماد اعتماد الکترونیکی داره و در صورت عمل نکردن به تعهداتمون شما اگر از اون طریق پیگیری کنید اونها از مراجع قانونی پیگیر میشن
موفق باشید