اقا اشکان ممنون از راهنمایی.. سرویس را سفارش دادم..و ممنون از دوستانی که با نظرشون در این تاپیک کمک بزرگی کردند تو انتخاب هاستینگ امیدوارم دیگه با خیال راحت فعالیت کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا اشکان ممنون از راهنمایی.. سرویس را سفارش دادم..و ممنون از دوستانی که با نظرشون در این تاپیک کمک بزرگی کردند تو انتخاب هاستینگ امیدوارم دیگه با خیال راحت فعالیت کنم.
چند روزی میشه خرید داشتم از ایشون
سرعت عالی
کیفیت عالی
پشتیبانی عالی
تا جایی که قصد انتقال همه وب سایت هارو به سرور ایشون دارم :)
با سلام من هم چند روزی میشه از این سایت هاست گرفتم خداییش خدمات همه جوره بسیار عالی بود مخصوصا پشتیبانی که واقعا سنگ تموم گذاشته اند دستشون درد نکنه الن ساعت 1:15 بامداد هست با این حال هر تیکتی که زدم به سرعت پاسخ داده شده و درخواستمو انجام دادن واقا ازتون سپاسگذارم
بسیار بسیار زحمت میکشید
اینشالاه موفق و سربلند باشید..
میزبان سایت یدونه است
----------------------------------------------------------------
www.downloadbartar.ir
بزرگترین سایت تفریحی وسرگرمی
کد تخفیف تا تاریخ 30/11/2012 برای تمامی سیکل های خرید فعال است
به زودی با قالب جدید و کد تخفیف 20 درصدی بابت رونمایی قالب اختصاصی با شما خواهیم بود
نکته ی جالبی دیدم اینکه در این چند روز ما فروشهایی داشتیم که از بین این فروش ها فقط 8 فروش از این کد تخفیف استفاده کردن
گفتیم شاید آموزش استفاده از کد رو بذاریم بهتر باشد
نقل قول:
استفاده از کوپن تخفیف
برای استفاده از کوپن های تخفیف ارائه شده باید مراحل زیر را انجام دهیدابتدا بنا به نوع تخفیف که یا ماهیانه هست یا سالیانه بعد از انتخاب پنل دارای تخفیف و زدن کلید سفارش و رد شدن از مرحله ی انتخاب دامنه مانند تصویر زیر یکی از حالات ماهیانه یا سالیانه(که شامل تخفیف میشوند) را انتخاب کنید
سپس "افزودن به سبد خرید" را زده و به مرحله بعدی برویدکد تخفیف را در محل مشخص شده بنویسیدhttp://mizbansite.com/amoozesh/02takhfif.jpgو پس از اعمال کد تخفیف "مجموع سررسید امروز: "شما تغییر میکندو سپس میتوانید با پرداخت فاکتور هاست خود را تحویل بگیرید