ممد نکن از این کارا چند نفر رو قبلا گرفتن! اخبار بیشتر رو از حمید کپتیو پی تی بپرسی بهت می گه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد نکن از این کارا چند نفر رو قبلا گرفتن! اخبار بیشتر رو از حمید کپتیو پی تی بپرسی بهت می گه
خوش نیست !!!نقل قول:
زیاد دلت رو خوش نکن
2 تومن پرداخت کردم 10 تومن شارژ گرفتم. از ساعت 10 تا الان 6 تومنش آب شده :dنقل قول:
خیلی از مواقع شده خریدی انجام میدید و این عملیت بیشتر از 48 یا 72 ساعت طول میکشه تا نهایی بشه من چند بار این اتفاق برام افتادش برای ثبت نام ایلتس پرداخت ماللی رو انجام دادم 220 تومن بعدش از حسابم کم نکرد ولی بعد از 72 ساعت از حسابم کم کرد .
به قول یارو گفتنی، ما کردیم شد :dنقل قول:
سیستم اشتباه زیاد داره ولی نمیشه سرش کلک زدش
کی من گفتم هک بلدم ؟!نقل قول:
زیاد هم فکر نکن هکر بازی در میاری چون ادم های خیلی حرفه ای تو این بانک هستن هستند و تا حالا هیچ کسی نتونسته سیستم رو هک کنه
از سوتی برنامه نویس سایته استفاده کردم !!!
+
امضای وحید: همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است!
اون قضیش چیز دیگه ای بوده.نقل قول:
با کی لاگر حسابای سامان و اقتصاد نوین رو هک کرده بودن.
من کاری به بانک ندارم که :106:
هرکی مرده ازین کارت شارژ هایی که با این روش خرید میشه استفاده کنه.
4 شنبه هفته گذشته واسه یکی از دوستام احظاریه اومد از دادگاه.یه سایتی رو مثل اینکه زده بود و کارت شارژ برداشته بود.مطمینم که از روی log های سرور چیزی نفهمیده بودن.فقط از روی شماره کارت شارژ ها که توسط خط دوستم استفاده شده بود فهمیدن کار این بوده.فکر اینکه بخواین از یه سیم کارت ثبت نشده استفاده کنین رو هم از سرتون بیرون کنین.چون که شما آخرش با اون سیم کارت به یه جاهایی زنگ میزنید دیگه،خونه،دوست،فامیل .... شماره های اونا که ثبت شده هستش .100 % پیداتون میکنن.
آف تاپیک !!!
امروز 5 تا دامین رزرو کردم که فقط یکیش تایید شد :-ss
نمونه:
نقل قول:
سلام،
دامنه: israeel.ir
سلام ثبت این دامنه مغایر با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است. ایرنیک
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اینم یکی دیگش :d
نقل قول:
سلام،
دامنه: ****.ir
سلام ثبت این دامنه ممکن است مغایر با قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و ناقض حقوق ثبتی دیگران باشد درصورت تمایل به ثبت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید. لطفا توجه داشته باشید تعهد شما باید حتما توسط درخواست کننده فعلی دامنه نوشته و امضاء شده باشد وارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است. نکته: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر دادهنخواهد شد. واحد ثبت دامنه