پاسخ : نیاز به اسپانسر مالی
نقل قول:
جوونای امروز ما واقعا سند دارن ؟؟ من که ندارم
اما بابت استارت بزرگ باهات موافقم ! دقیقا دنبال همچین چیزی بودم که یهو دلار روزی ۲۰۰-۳۰۰ تومان گرون شد
سلام .
نگران افزایش دلار نباشید چون همون قدر هم سود از همون دلار بیشتر خواهد شد !
جوونای امروزی سند ندارند ، پدر و فک و فامیل که دارند :دی ، فن مخ زدن رو روی ایشون پیاده کنید و سند بگیرید ! ، یا اینکه توی روزنامه بزنید و سند ملت رو بگیرید و n تومن بابت اینکار بهشون بدید ! . نزول و ... هم وجود داره البته :دی . راه های رسیدن به خدا زیاده !
پاینده باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
سلام .
نگران افزایش دلار نباشید چون همون قدر هم سود از همون دلار بیشتر خواهد شد !
جوونای امروزی سند ندارند ، پدر و فک و فامیل که دارند :دی ، فن مخ زدن رو روی ایشون پیاده کنید و سند بگیرید ! ، یا اینکه توی روزنامه بزنید و سند ملت رو بگیرید و n تومن بابت اینکار بهشون بدید ! . نزول و ... هم وجود داره البته :دی . راه های رسیدن به خدا زیاده !
پاینده باشید .
این راهم دنبالش میرم ! فردا حتما پیگیرش میشم :دی
پ.خ کنید تا نتیجه گیری کنم .
سپاس
سلام
مشکلی برای سرمابه گذاری نیست به شرطی که توجیه اقتصادی داشته باشه
جزئیات رو ارسال کنید .
موفق باشید
با سلام ! من بیش از ۱۵ بار برای دوستان پ خ کردم ! اما مثل اینکه ایده ی بنده براشون جالب نسیت !لا اقل از دوستانی که ایده رو خوندن اگه یه نظر کوچیکی اینجا داشته باشیم من برای دوستانی که جدیدا درخواست دادن ارسال کنم در غیر اینصورت تاپیک رو ببندیم ! ممنون از شما !
ایده رو بفرستید ! ببینیم ارزش سرمایه را دارد یا خیر مرسی
با سلام لطفا جزئیات طرح را ارسال نمایید
ایده برای کلیه دوستانی که درخواست داده بودن پ خ شد.
از مدیران عزیز خواهشمندم این تاپیک رو ببندن !
تعداد درخواست ها بالا رفته و طی چند روز آینده استارت رو بالاخره با یکی از دوستانی که شرایط رو محیا ببینن میزنیم !
وبسایت کاملا آماده است ! درگاه پرداخت با بانک های خارجی و پی پال راه اندازی شده ، محصولات رو داریم اضافه می کنیم و فقط تبلیغات مونده که اگه خدا بخواد بصورت گسترده شروع می کنیم !
بطور کلی سرمایه گذاران عزیز از این به بعد فقط هزینه تبلیغات و تعداد اندکی از محصولات رو پرداخت خواهند کرد.
تشکر !