الان که دیگه فرهنگ vip داره کم کم جا میفته نزارید رایگان دانلود کنن ایرانی ها هم باید یاد بگیرن که برای این همه خدمات پول بدن و وقتی هیچ جا نباشه که free دانلود کنن میفهمن که باید پول بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
الان که دیگه فرهنگ vip داره کم کم جا میفته نزارید رایگان دانلود کنن ایرانی ها هم باید یاد بگیرن که برای این همه خدمات پول بدن و وقتی هیچ جا نباشه که free دانلود کنن میفهمن که باید پول بدن
سایت موزیک کسی خواست با آمار وبگذد 50.000 روزانه 2 میدم
در ضمن تعداد عضوها هم مهم نیست چون الاغ هم باشه میدونه تعداد عضو فعال ملاکه که از تالار معلمومه مگس پر نمیزنه...خر خودتونین بازم
هرکی خواست بره بخره 4 میلیون..آخه جماعت ماهی 1.600 اگه درامد داشت اینا خودشون عمرا میفروختن...همه این بنرا هم سایتای دیگه خودشونه
این چیزارو به کسی بگین که اماتور باشه اوکی؟
لطفا آدرس رو برای منم پ.خ کنید
هرکسی خواست بخره یک پیام بده تا من آمار تک تک سایتای موزیک با مدرک اختیارش بزارم...
اینم بگم وقتی شما نمیدونستی موزیک چیه سریال چیه من سایت داشتمو کار میکردم اوکی؟...4تا فیام سریال که اونم از داخا سایتای ایرانی دانلود کردی گذاشتی فکر کردی شاهکاره؟؟؟
خلاصه بچه ها بقرآن این سایت دیگه هیچی نیست.4روز دیگه با این اوضاع دلار پول سرورها گرون شد نصف خرج خودشونم درنمیارن!... فقط اینجا عضو شدم که اطلاع بدم اینم به این خاطر که یه بار بنر گذاشتم واسه هفت پشتم بس بود...
تنها و تنها اطلاع رسانی کردم...
ادرس
با سلام
لطفا آدرس سایت را ارسال کنید
با تشکر
با سلام این سایت رو چقد میخرید ؟
Rozmovie5.in Site Info
درامد ماهانه از vip 400-500 هزار