با عرض پوزش فک نکنم به شما مرتبط باشه ایشون سئو کار هستند یا خیر بازم ببخشید.یکی دیگه میخواد سایتشو سئو کن ایشون هم گفتند من هستم.دیگه حالا ایشون چه سئو کار باشن چه نباشن ما حق نداریم که در عموم تخریبش کنیم...
نمایش نسخه قابل چاپ
من سئو انجام میدم
https://www.google.de/search?q=world...w=1366&bih=628
سایت اول تا سوم
قیمت 50 تومان
فقط کافیه کلمه سئو رو تو گوگل سرچ کنی
هر سایتی که صفحه اول اومد بدون سئو کار خوبی هستن که سایت خودشون رو کشیدن بالا
آقای حسینی (علیرضای عزیز)
هرگز برای بالا آوردن خودت کسی رو خراب نکن
شما برای این سوالت میتونستید از پ.خ استفاده کنید . آیا واقعا تو جمع و کلا موضوعی بی ربط با این مورد این سوال شایسته هست ؟
جناب حسینی آیا اصلا به نمونه کارهای خودت نگاه کردی ؟
ببین من سئو کار نیستم و هرگز هم ادعایی در این باره ندارم . من دانش آموزی هستم ک دارم سئو رو یاد میگیرم اما
اما تو این مدت اساتیدی داشتم ک واقعا تو این انجمن خدای این کار بودند و هستند
هــــــــــــــــی یادش بخیر . ی زمانی این انجمن اساتیدی داشت ک واقعا هیچ جای دنیا پیدا نمیشد اما متاسفانه الان همشون رفتن
بگذریم
شما این سایت رو معرفی کردی درسته ؟
BESTLEECH | لیچر | دانلود مستقیم از رپیدشیر ، تورنت ، مگاآپلود ، هات فایل ، فایل سونیک ، نت لود ، فایل فکتوری ، لیچر - Easy way to share your files,Leecher,لیچر پر
سئو چیزی بیش از بهینه سازی کلمات هست عزیزم . سئو در واقع به طراحی و اجرای استاندارد یک سایت اهمیت میده
از حجم وبسایت بگیر تا کلماتش
حالا ک شما ادعای زیادی در سئو این سایت داری میشه لطفا برام توضیح بدید این ها چ ربطی به سایت لیچ دارند ؟
اگه تو سایت بهینه سازی شده توسط شما نگاه کنید میبینید ک دوتا کیورد و des هستکد PHP:
<meta name="description" content="Animated Buttons with CSS3" />
<meta name="keywords" content="css3, transitions, button, animation, hover, effect, icon, call-to-action, active" />
<meta name="author" content="Codrops" />
در مورد اینها توضیح بدید
راستی زمان ارائه رضومه تو تاپیکت گفته بودی از وردپرس خوشت نمیاد و بجاش دیتالایف رو پیشنهاد میدی
اما اصلا میدونی دیتالایف نال هست و رو هاست ها با کپی رایت امکان نصب نیست ؟
آیا قدرتی ک وردپرس داره رو داری با دیتالایف مقایسه میکنی ؟
اصلا قصد نداشتم ببرمت زیر سوال اما گاهی رفتار شما ها ک تا ی چیزی بلدید فکر میکنید خدا شدید آدم رو اذیت میکنه
شما در طراحی هاتون از شیر پونت دیزاگنر استفاده میکنید
آیا به کد نویسیتون اعتماد دارید ؟
بنظرم جای کل کل در انجمن برید و کمی مطالعه کنید
سئو علم خیلی بزرگیه و روز به روز در حال تغییر و تحول هست
استارتر عزیز درخواست دادند و شما هم پاسخ بدید کل کل بنظرم اصلا لازم نیست
به هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم
استارتر عزیز
لطفا درست تصمیم بگیرید و درست انتخاب کنید
فقط به پیج رنک و یک کلمه در گوگل و آلکسا بسنده نکنید
براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم
یا حق
راستی استارتر عزیز به این حرفها هم توجه کن
جناب حسینی وبسایتی رو معرفی کردند و گفتند با کلمه لیچ پریمیوم سئو شده
حالا من ازتون سوالی دارم : آیا شما وقتی میخوای پی یک لیچر بگردی مینویسی لیچ پریمیم ؟
یا بذارید براتون مثال ساده تری بزنم
وبسایت وهاب آنلاین خود من
وقتی تو گوگل بنویسی وهاب آنلاین مطمئنا وبسایت من اول میاد
و یا وقتی بنویسی علیرضا حسینی وبسایت جناب حسینی بالا میاد
اما آیا اینا واقعا تاثیرات سئو سازی وبسایت هست ؟
در جواب باید گفت معمولا اسم سایت ها یک اسم یکتاست . یعنی اسم هر سایتی با دیگری متفاوت هست . خیلی کم پیش میاد ک دو سایت با یک اسم باشند
و اول اومدن اسم سایت ها در گوگل به همین دلیل هست . اما آیا وقتی اسم طراحی سایت یا طراحی قالب رو میزنید آدرس وهاب آنلاین یا جناب حسینی اول میاد ؟
اینجاس ک معلوم میشه چی به چی هست (بحث رو سئو کلمات هست)
شما باید معیارهایی برای سئو سایتتون داشته باشی
مثل ایندکس شدن خوب
استاندارد شدن قالب سایتتون
نبود کدهای اضافی در سایت
حجم کمتر قالب سایت
این 3 مورد ک کج نوشتم رو معمولا کمتر بهش توجه میکنند اما تاثیر زیادی دارند
راستی یادتون باشه هیچ سایتی سئوی شما رو نمیتونه به صورت کامل نشون بده چون هرگز موتورهای جستوجو الگوریتم هاشونو افشا نمیکنند
اما من هم براتون پیشنهاداتی دارم
خودتون دست به کار بشید و روی سایتتون کار کنید
تو سایت من و سایت های یک ادمین (جناب فاطمی عزیز) و سئو موز و... مطالبی هست در مورد سئو با انجام دادنشون میتونید خودتون کم کم وبتون رو بالا بیارید
من اعتقاد دارم ک هر وبمستری باید تا حدودی با سئو و... آشنا باشه یعنی در حدی ک بتونه وب خودشو بالا بکشه چون در واقع با انجام ی سری کارهای خیلی ساده ک بنظر کسانی ک ناآگاه هستند هیچ هست میشه وضع سایت رو بهبود داد
براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم
شب خوش
یا حق
دوست عزیز دلیل استفاده از بعضی کد ها به خودمون ربط داره . شما نتیجه ی گوگل رو نگاه کنید .
کلمات سئو شده در گوگل جهت اطلاع برخی دوستان : bestleech-لیچر-لیچر پرمیوم- لیچر پریمیوم-لیچر فایل سونیک-لیچر فایل های تورنت-leecherجدید
و کلمات بسیار دیگه . برای اینکه سایتی لینک اول گوگل بیاد باید تخصصی کار انجام بشه و با آموزش هایی که شما گفتید فقط همون پایه و اساس ممکنه درست بشه و تاثیری ممکنه برای بعضی سایت ها نداشته باشه . درباره سیستم مدیریت محتوا هم هرکسی سلیقه ای داره و اختیارش با خودشه که قالب چه سیستمی طراحی کنه .
من برای بالا کشیدن خودم نیاز به این کارا ندارم . به اندازه کافی مشتری دارم . من فقط خواستم ببینم ایشون چه کلمه ای سئو کردن . لطفا هم دیگه کسی این موضوع رو ادامه نده چون دوباره بحث میشه و ...
موفق و سربلند باشید - ارادتمند شما حسینی
یاعلی:)