راستش اینقد دنبال اطلاعات در مورد یونیت و رک و برق و پهنا و آی پی و قیمت سرور گشتم که این مورد رو اصلا در موردش فکر نکردم:d:57:
من اطلاعاتم در مورد کولو صفر بود که به لطف شما دوستان یه چیزایی یاد گرفتم
اینکه گارانتی داره هم به مزیت ها اضافه میکنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببخشید کولو چرا میخواید بکنید؟
ببین کلو رو باید حداقل کلی مشتری داشته باشی اول با همین سرور اختصاصی های معمولی کارت ادامه بده
کلو زده ها
درهرصورت خودت میدونی ولی دیتاسنتر خوب از نظر من یه لیز وب و آی وب هستند
درپناه وراه حق پیروز و پایدار باشی
یا حق
یه سرور خوب با قیمت ۵ میلیون تومن میگیرین. دیتاسنتر هم یه فضای کولوکیشن با برق ۱ آمپر و شبکه ی 1Gbps / 10TB Traffic اجاره میکنین
این سرور هزینه ی ماهانش اگه ۲۰۰ دلار باشه و شما سرور رو ۴۰۰ دلار اجاره بدی هم هزینه ی کولوی ماهانه شما در میاد هم اینکه توی مدت کم میتونین هزینه ی اولیه ای که برای خرید سرور کردید رو بدست بیارید
در نهایت هم سرور به عنوان سرمایه براتون باقی میمونه
نگرانی از بین رفتن اطلاعات رو هم ندارین
کسی که سرمایه اولیه و تخصص داشته باشه کولو گزینه ی خوبیه براش
در هر جال پیرو گفته ی شما باید بگم فعلا من دارم اطلاعات و آموزش هایی رو در مورد هاستینگ جمع آوری میکنم و هر وقت به این اطمینان رسیدم که تخصص هاستینگ رو دارم شروع میکنم
فعلا که حالا حالا ها باید بگم : under construction
شما 4 میلیون رو بار اول میدید ذیگه - بعد از اون سرور مال شما میشه -ماهانه هزینهی کمی هم واسه برق و آی پی میدید که توی ایران به صرفه تر هست:53:
با این تفاسیر به نظر من در ایران مقرون به صرقه نیست![-(
نه اصلا در ایران کولو مقرون به صرفه نیست البته اگر خاستید با روبیناسرور هماهنگ کنید ایشان ارایه میدهند ولی به نظر من امریکا بهترین جا برای کولو هست مخصوصا دیتاسنتر yesuphost
الان که فکر نکنم با همین قیمت 4 میلیون بشه سرور 32 گیگ رم گرفت
البته yesup تو کاناداس،امریکا نیست
برای امریکا میتونید تو colocrossing کلو کنید
البته توی ایران کلو سرور از اجاره فکر کنم به صرفه تر باشه (اگه مشتریتون رو دارید)
شما برای شروع کار یه سرور کوچک ازایران داشته باشید وقتی تونستین این رواداره کنید به فکر کلو باشید