پاسخ : دوستانی که دلار ارزون میخواند دنبال کنند !
آقا میشه شماره این صرافی ها رابهم بدید...
چون دوستانی که گفتن میرن و میپرسن و تحقیق میکنن و ... میان خبر میدن خبری ازشون نشد..!!! :دی
باتشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام. آقا توی 45 متری نزدیک رستوران شقایق صرافی حلمی زاده هست. آدرس دومی رو هم صبر کن کارت ویزیتو ببینم کجا گذاشتم میدمت
عزیز ! ۴۵ متری!!!!!!؟؟؟؟ معمولا صرافی ه تو امیری هستند! اونجا ندیدم و ۴۵متری هم نشنیدم! ۴۰ و ۳۰ متری داشتیم حالالا ۵تا اضاف شده نمیدونم :)
ادرس دقیق بدید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
شما فکر کنم خیلی دیگه دارید ...
هزینه کلی رو با من 307 هزار تومان طی کردید ! هیچی برای بنده انتقال ندادید ! رو هوا حرف نزنید . سرور من 13 روزش مونده بود و با همان قیمت دادید دست مشتری. سرور شما روی هوا بود و 9 روز بعد به من دادید چون وی ام وار مشکل داشت وسرور 21 روزه بود و شما گفتید که سرور هفته ای نمی فروشید ولی برای من هفته ای حساب کردید اون هم سرورم رو 5 روزش رو حساب کردید ! آی پی و فلکسی رو یک ایمیل نشونم بدید که برای من ارسال کردید باشه بهتون هزینش رو میدم ! من دیگه حرفی با شما ندارم. به قول شما چشم تو چشم هم نمیشیم ! ضمنا. خدا به اون عظمتش به لحن شما صحبت نمی کنه و اینقدر فخر نمی فروشه ! تازه اون خداست و جای جود دارد و بودو نبودمون از خداست !
آقا حق با شما شما همون 307 که قبول داری بده.
من گفته هام بر اساس تاریخ هایی که در سیستم هست گفتم تاریخ هاش هم دقیق هست.
مورد بعد اون زمان آی پی هارو در پنل اضافه شده بود و تحویل گرفتین.
سرور الان کنسل شده و من آی پی هاشو ندارم بدم، شما آی پی هارو هم نده من از اونا هم گذشت کردم.
درو مورد انتقال عمه من بود که وی پی اس های شمارو به این سرور انتقال داد.
در مورد تحویل سرور هم شما اگه تاریخ تحویلشو در سایت نگاه میکردیم میدیدن که من زمان تمدیدشو زمانی که وی پی اس هاتون انتقال دادین زدم و اون چند روزش واسه شما حساب نکردم.
در کل شما چه مقدارو قبول دارین؟
تا من رو همون مقدار حساب باز کنم و الکی اینجا بحث نکنیم.
فراموش نکن که شما دکتر ها جوابت کردن و 6ماه بیشتر زنده نیستی نمیخوای از ما حلالیت بگیری؟(راست گفته بودی یا دروغ بود :دی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
عزیز ! ۴۵ متری!!!!!!؟؟؟؟ معمولا صرافی ه تو امیری هستند! اونجا ندیدم و ۴۵متری هم نشنیدم! ۴۰ و ۳۰ متری داشتیم حالالا ۵تا اضاف شده نمیدونم :)
ادرس دقیق بدید!
شما مثل اینکه خیلی واقعا اطلاعات دارید . واقعا آبادانی هستید ؟ خیابان امیری صرافی نداره ! خیابان امام یا همان پهلوی سابق هستند صرافی ها ! این یک نکته. نکته دوم اینکه من آدرس خرمشهر دادم واسه این صرافی ! شماره تلفن هم برای دوستان ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
آقا حق با شما شما همون 307 که قبول داری بده.
من گفته هام بر اساس تاریخ هایی که در سیستم هست گفتم تاریخ هاش هم دقیق هست.
مورد بعد اون زمان آی پی هارو در پنل اضافه شده بود و تحویل گرفتین.
سرور الان کنسل شده و من آی پی هاشو ندارم بدم، شما آی پی هارو هم نده من از اونا هم گذشت کردم.
درو مورد انتقال عمه من بود که وی پی اس های شمارو به این سرور انتقال داد.
در مورد تحویل سرور هم شما اگه تاریخ تحویلشو در سایت نگاه میکردیم میدیدن که من زمان تمدیدشو زمانی که وی پی اس هاتون انتقال دادین زدم و اون چند روزش واسه شما حساب نکردم.
در کل شما چه مقدارو قبول دارین؟
تا من رو همون مقدار حساب باز کنم و الکی اینجا بحث نکنیم.
فراموش نکن که شما دکتر ها جوابت کردن و 6ماه بیشتر زنده نیستی نمیخوای از ما حلالیت بگیری؟(راست گفته بودی یا دروغ بود :دی)
من حتی هزار تومان پول زور به شما نمیدم ! بمیرم هم حلالیت لازم نیست. میخواستید ندید :. این جوری باید جواب داد. یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
من حتی هزار تومان پول زور به شما نمیدم ! بمیرم هم حلالیت لازم نیست. میخواستید ندید :. این جوری باید جواب داد. یا علی
شما فکر کن زور هست.
شما موارد دیگه هم کلاه برداشتین در همین انجمن اما نمیدون چرا طرف میخواست که اسمش برده نشه.
در کل موفق باشین اما بدون نمیزارم که باز کلاه برداری هرجا آفر ببینم ازت همین پست رو یه نقل قول میکنم.
اقا من نمیدونمچی بگم ایشون تو پست اول میگن ابادان ! والا ما شک کردیم همچین خیابونی تو شهرمون هست ما خبر نداریم!!!!!
رفتیم سوال هم کردیم کسی خبر ندااشت و به صورت شوخی میگفتن ۵ متر اون ور تر از ۴۰ متری هست :).....................!
حالا ایشون میگن ادرس خرمشهر .................! ا
نقل قول:
! دوستان این صرافی در شهرستان آبادان هستش. اینجا به خاطر اینکه عراقی زیاد میادو میره دلار فت و فراوون توی صرافی ها ریخته اون هم به این قیمت ! تازه می گفتند که این دلار امروز اینقدر شده !!!
بی خیال بشید! احتمالا سو تفاهمی پیش اومده !
من شماره تلفن صرافی رو برای دوستان ارسال کردم. اون شب هم شاید اشتباه تایپی بوده ! والا آبادان اصلا رستورانی به نام شقایق نداره و خیابانی به این اسم ! :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
من شماره تلفن صرافی رو برای دوستان ارسال کردم. اون شب هم شاید اشتباه تایپی بوده ! والا آبادان اصلا رستورانی به نام شقایق نداره و خیابانی به این اسم ! :))
من که پیام خصوصی براتون فرستادم برای گرفتن اطلاعات ، جواب پیام خصوصی رو هم ندادید !