پاسخ : تبریک به یوزر Secure_Host
من هم به نوبه خودم به ایشون تبریک میگم و آرزوی خوشبختی توام با موفقیت میکنم
با سلام
بنده شرمنده ی دوستان می شوم وقتی می بینیم به این حقیر این همه اظهار لطف دارند.
باز هم از همه شما دوستان تقدیر و تشکر می کنم . انشاا.... شما همه را در قله های افتحار ببینیم.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
بنده شرمنده ی دوستان می شوم وقتی می بینیم به این حقیر این همه اظهار لطف دارند.
باز هم از همه شما دوستان تقدیر و تشکر می کنم . انشاا.... شما همه را در قله های افتحار ببینیم.
با تشکر
امید واریم از این تخصص در رابطه با هک کردم وهمطنانت استفاده نکنی ..
انشاالله همیشه موفق باشید یا علی ...
با سلام
ممنون از تذکرتان.
در این مدت چنین موضوعی سرلوحه کارمون بوده و هست و ما فقط مشکلات امنیتی را به وب مسترها و مدیران سرور گزارش میدهیم . حالا اونها اگه بخوان مشکل را خودشان برطرف می کنند و یا به ما میگند که مشکل را برطرف کنیم.
و برخی هم اصلا براشون این موارد مهم نیست که دیگه اونها رو نمیشه کاریشون کرد و ممکنه از ناحیه Lamer ها مورد ضرر قرار بگیرند که مقصر اصلی خود وب مستر ها هستند.
به عنوان مثال در این تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f176/61613/ من اومدم مشکل را گفتم ولی حتی کسی درمورد نحوه برطرف کردن مشکل سوالی نپرسیده ..
که دیگه این که کسی تمایل به برطرف کردن مشکل نداره به بنده ربطی نداره و ممکنه توسط Lamer ها مورد نفوذ قراربگیره و بعد از هک شدن میاد اینجا تاپیک باز میکنه که من چرا هک شدم. لطفا کمک کنید. و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
secure_host
با سلام
ممنون از تذکرتان.
در این مدت چنین موضوعی سرلوحه کارمون بوده و هست و ما فقط مشکلات امنیتی را به وب مسترها و مدیران سرور گزارش میدهیم . حالا اونها اگه بخوان مشکل را خودشان برطرف می کنند و یا به ما میگند که مشکل را برطرف کنیم.
و برخی هم اصلا براشون این موارد مهم نیست که دیگه اونها رو نمیشه کاریشون کرد و ممکنه از ناحیه Lamer ها مورد ضرر قرار بگیرند که مقصر اصلی خود وب مستر ها هستند.
به عنوان مثال در این تاپیک :
http://www.webhostingtalk.ir/f176/61613/ من اومدم مشکل را گفتم ولی حتی کسی درمورد نحوه برطرف کردن مشکل سوالی نپرسیده ..
که دیگه این که کسی تمایل به برطرف کردن مشکل نداره به بنده ربطی نداره و ممکنه توسط Lamer ها مورد نفوذ قراربگیره و بعد از هک شدن میاد اینجا تاپیک باز میکنه که من چرا هک شدم. لطفا کمک کنید. و...
بله حق با شماست یا علی
جا داره ما هم تبریک عرض کنیم.
موفق باشید
تبریک میگم به ایشون امیدوارم در همه ی کار ها موفق و پیروز باشن
تبریک میگم بهتون و براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RayanDade
جا داره ما هم تبریک عرض کنیم.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narinhost
تبریک میگم به ایشون امیدوارم در همه ی کار ها موفق و پیروز باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
تبریک میگم بهتون و براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم
ممنون از شما عزیزان که تاپیک 1 سال پیش رو بالا میارید! :)
من هم از طرف سایت تبریک2sotdownload.com عرض میکنم.