پاسخ : نمونه کارهای جوملا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
اولا کی خ......ایه داره بره سمت اونا ؟
دوما اینا واسشون نون اب نمیشه که؟
پس بهترین مورد ما هستیم که هم واسشون نون و اب میشه هم دستمون به جایی بند نیست
من منطورم کلیم این نبود هر ننه قمری بیاد هک میکنه ، ولی اگر واقعا طرف اینکار باشه هیچ محدودیتی نخواهد داشت که بگیم امنیت جوملا بالاست و نمیتونه کاری انجام بده
خوب شما دلیل هک شدن منو بفرمائید با شرایط زیر :
نصب اخرین ورژن جوملا
نصب کامپوننت های امنیتی لایسنس دار
نصب قالب لایسنس دار
پسورد گذاری روی پوشه ادمین و چند راه برای بالا بردن امنیت سایت از جمله کد ها httaccess و ......
باز امنیت 100% نیست ولی چرا باید باید انتی شلر هاستینگ به داد من برسه ؟ انهم نه 1 بار و 2 بار ؟
دوست عزیز اولا شما ادب را رعایت کن .
دوما سایت های معروف فایده ای نداره سایت شما فایده داره ؟؟ مثلا سایت شما چی هست که برای خیلی ها فایده داره هک کردنش ؟
دوست عزیز خودتان جواب خودتان را دادید انتی شل های هاستینگ به داد شما رسیده است یعنی در هاست شما شل اپلود شده است . چرا شما سایت تان را با اسکنر ها اسکن نمی کنید تا اگر باگی از جوملا باشد مشخص شود ؟
قالب های و کامپوننت های امنیتی را از کجا تهیه کردید که مطمن هستید اصل هستند ؟
نقل قول:
دوست عزیز اولا شما ادب را رعایت کن .
پوزش ولی کلمه عمیق تری به فکر نرسید
نقل قول:
دوما سایت های معروف فایده ای نداره سایت شما فایده داره ؟؟ مثلا سایت شما چی هست که برای خیلی ها فایده داره هک کردنش ؟
چیزی که توش پول باشه میگن فایده داره!
نقل قول:
دوست عزیز خودتان جواب خودتان را دادید انتی شل های هاستینگ به داد شما رسیده است یعنی در هاست شما شل اپلود شده است . چرا شما سایت تان را با اسکنر ها اسکن نمی کنید تا اگر باگی از جوملا باشد مشخص شود ؟
اگر قرار بود با یه اسکن باگ ها مشخص بشه که دیگه همه جوملا رو هوا بود شما خیلی قضیه رو ساده فرض کردی ! باگ های public شده رو منظورم نیست! باگ هایی که هنوز خود جوملا به اون پی نبرده رو منظورمه
که با هر اپدیتش داره رفعشون میکنه
نقل قول:
قالب های و کامپوننت های امنیتی را از کجا تهیه کردید که مطمن هستید اصل هستند ؟
از کجا میفهمید که ویندوز شما کرک شده نیست؟
نقل قول:
ولا کی خ......ایه داره بره سمت اونا ؟
خیلی معذرت میخوام شما تو هر محیطی اگر کلمه عمیق به ذهنتون نرسه از این استفاده میکنین؟؟؟؟؟؟
اونی هم که علمش رو داره میره و هک میکنه مثل هک شدن گرداب و خیلی موارد دیگه
نقل قول:
خیلی معذرت میخوام شما تو هر محیطی اگر کلمه عمیق به ذهنتون نرسه از این استفاده میکنین؟؟؟؟؟؟
اقا چشم من شرمندم - اصلاح شد
وقتی یک باگی رو جوملا یا وردپررس پیدا میشه در ظرف یکی دورز کلی سایت میره رو هوا . اگه جوملا باگ پیدا کنه مطمئن باشید به 2 روز نمیرسه نصف سایتا هک میشن . قشر زیادی از این هکر بچه مچه سال هستن الاف و بیکار صبح تا شب تو اینترنت دنبال یک دورک هستن یا باگ. نمونش 2 3 ماه پیش که باگ وردپرس پیدا شد نصف سایت های تفریحی و وردپرسی هک شدن .یعنی منظور اینکه تا باگ پیدا بشه سریع اینقدر سایت هک میشه همه میفهمن .
دوست با ادبمون هم بهتره ببینه چه پلاگین یا کامپونت اضافه روی سایتش نصبه احتملا از اونجا هک بشه نه از core خود جوملا . شایدم سرورش راه نفوذ داره . وجود انتی شلر دلیل بر بسته بودن راههای نفوذ سرور نیست . واقعیت اینکه رو هاست اشتراکی هیچ وقت امنیت 100 نیست حداکثر 90 . چون کلی از توابع رو هاست اشتراکی بازن تا همه نوع سیستمی بشه نصب کرد.
من یکی از سایتهاپی که تاحالا طراحی کردم رو معرفی میکنم این سایت کلا با css3 نوشتم و فقط ۲ عکس در اون بکار رفته است
www.babdbadakrangi.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pixel2007
من یکی از سایتهاپی که تاحالا طراحی کردم رو معرفی میکنم این سایت کلا با css3 نوشتم و فقط ۲ عکس در اون بکار رفته است
www.babdbadakrangi.ir
کارتون با css خوبه اما سلیقه من از رنگ های انتخابی شما خوشش نیامد. از رنگ های سبز و نارنجی و بنفش و .... بصورت شاداب تر استفاده می کردید بهتر بود.
ببخشید شما چه طوری سایت را می بینید که می گوید خوب است ؟
سایت که باز نمی شود !!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
کارتون با css خوبه اما سلیقه من از رنگ های انتخابی شما خوشش نیامد. از رنگ های سبز و نارنجی و بنفش و .... بصورت شاداب تر استفاده می کردید بهتر بود.
از نظرتون بسیار متشکرم این کار در درجه اول برای کودکان طراحی شد و میشه گفت اولین کار css3 من هست حتما در طراحیهای بعدی توجه بیشتری میکنم و الان هم در باره رنگها دارم مطالعاتی میکنم باز هم سپاسگزارم
متاسفانه متاسفانه ما یه پشتیبان فارسی برای فروشگاه ساز جوملا نداریم! الان من نیاز به فایل فارسی نسخه 2.0.12 virtuemart دارم کسی جوابگوی من نیست