آره ،
بد بختای بی غیرت که شلوار تو تنشون نیست، باز شروع کردن به ..........!
(:|
بهروز کمالیان، بپر چند تا این سایت های عربارو بزن ، تا دیگه :111:
:))
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی خوام از کسی طرفداری کنم ولی از کجا می دونید که این کار خود مخالفان رژیم ایران نیست ؟؟ وبرای بد نام کردن ایران و ایرانی ها به هرکاری که بگید دست می زنند . من فکر می کنم این هم یک ننمایش هست ، چون دولت ایران از این عرضه ها نداره که بخواد تویتر رو هک کنه . نهایت کاری که از دستش بر می آمد فیلتر بود که ....
توییتر رتبه 13 در آمریکا
Alexa - Top Sites in United States
و رتبه 15 در جهان رو داره
Alexa Top 500 Global Sites
ضمن اینکه اطلاعات خصوصی کاربران ( به خصوص کاربران ایرانی ) بسیار مهم هستش و فکر نمیکنم کاربرای ایرانی دوست داشته باشن که اطلاعاتشون به دست Iranian Cyber army بیفته .
ناسا فکر نمیکنم اینقدر طرفدار داشته باشه ...
هرچند پسوند .gov وسوسه کنندس .
اینا که زورشون به alligator نمیرسه ! ملخ و سوسمار میخورن :دینقل قول:
اینارو ول کنید.عرب های aligator خور :d باز شروع کردن افتادن به جون سایت های ایرانی.حداقل کرنل هاتون رو update کنین
واقعا ؟تو سری جدید کجا ها تا الان توسط عربا هک شده ؟ :39:
اون آقایونی که میگفتن "ترس" بحثشون سر ترس دولت آمریکا از این حرکات بود که بنده عرض کردم ناسا رو هم هک میکنن.مطمینا سایتی مثل ناسا واسه دولت خیلی مهمتره تا twitter.و الا از لحاظ اطلاعات کاربرا همونطور که میدونید چند وقت پیش hotmail هک شد.از twitter اطلاعاتش حساس تر نبود ؟
دیروز یکی از بچه ها لینک zone-h بهم داد که عربا mass deface زده بودن سرور ایرانی رو.تو def page هم یه چیزایی تو مایه های start new project بود یا start war.البته تیم های ایرانی هم زدن از سروراشون.خدا کنه مثل جریان وهابیون نشه که پارسال ....
این بحث هک رو تمام کنید !
دامین رو ***یدند ! دی ان اس ها رو عوض کردند !
اینا سواد هک ندارند ! تخصص ***ی دارند !
اینا هک نبوده همون طور که بچه ها میگند dns ی بوده
دوم ایرانی ها نیستند این کارا رو دارند میکنند
بله داستان هک نبوده اینا بلد نیستن یدونه وبلگ رو هک کنن چه برسه به تیوتر و... مثل اینکه دامنه رو ***ه بودن و دی ان اس ها رو تغییر دادن وووقتی رو تیوتر کلیلک میکردی هدایت میشد رو یه سایت دیگه دقیقا مثل همون سات های پ و ر ن و که برو بچ گرد باد انجام داده بودن . دی ان اس ها رو عوض کرده بودن و وقتی رو دامین کلیلک میکردی میومد رو گرد باد و یه نوشته میومد که نکنید این کارها رو تو سایت های مستهجن نرید . اینجور چیز ها رو نبینید و ... داستان تیوتر هم همینه .
ولی من شنیدم مدیر تیتور از تمامی کاربران خواسته تا پسورد های خودشون رو عوض کنن و...
خلاصه