پاسخ : Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها
ایشون به شدت تایید میشن بنده به شخصه 3 سرور از ایشون دارم کیفیت و پشتیبانیه عالیشون رو جایی ندیده بودم:67::67::67::67:
پاسخ : Vps - پیشنهاد و کیفیت استثنایی انگلیس ، آلمان و آمریکا با تخفیف نقدی 10 تا 70 درصدی نقدی و تخفیف 50 تا 100درصدی لایسنس و ماژولها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microbit
سلام امکان ارائه هارد بیشتر برای سرویس انگلیس با رم 1 گیگ هست؟
مبلغی اضافه میشه؟
بله همانطور که در تاپیک قبلی گفته شد امکان 2 بربر کردن هارد سرور با 40 درصد هزینه بیشتر می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
subzero1370
ایشون به شدت تایید میشن بنده به شخصه 3 سرور از ایشون دارم کیفیت و پشتیبانیه عالیشون رو جایی ندیده بودم:67::67::67::67:
از توجه نظر شما سپاس گذاریم
سلام
من هم از پشتیبانی و سرویس ایشون راضی هستم.
امیدوارم خدماتشون به همین شکل ادامه داشته باشه.
با درود
عزیز جان تخفیف ها فقط برای ماه اول هست؟ یا دایمی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microbit
عزیز جان تخفیف ها فقط برای ماه اول هست؟ یا دایمی؟
سلام روی سرورهای آلمان تخفیف دائمی ( تا زمان تمدید سرور ) بوده و روی سرورهای انگلیس تخفیف برای ماه اول می باشد
دوست عزیز، شما هنوز سرور از redstation ارائه میکنید؟ (لطفا اطلاع رسانی کنید)
در ضمن اصلا ننوشتید که چه ویندوزهایی ارائه میکنید! (2008 و 2003) هر دو را ارائه میکنید؟
در مورد قیمت هم من واقعا گیج شدم. منظورم برای سرور انگلیسه. برای رم 512 ماه اول 12 هزار تومان پرداخت کنم و از ماه دوم 24 هزار تومان! اگه امکان داره برای سرور انگلیس هم تخفیف دائمی در نظر بگیرید. حالا نه 12 هزار و نه 24 هزار یک چیزی بینش ولی بصورت دائمی باشه!
سوال دیگه اینکه من الان قصد دارم سرورم رو انتقال بدم و مدت زمانم تو جای کنونی رو به پایانه. چقدر طول میکشه شما سرور رو با ویندوز به من تحویل بدین؟
طریقه پرداخت ماهانه چطوره؟ درگاه پرداخت دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srv.rasanegar
سلام روی سرورهای آلمان تخفیف دائمی ( تا زمان تمدید سرور ) بوده و روی سرورهای انگلیس تخفیف برای ماه اول می باشد
و البته بهتر بود که این رو از اول ذکر میکردید.
سروهای انگلیس به شرح زیر می باشد
نقل قول:
RS-VHS-3
RAM: 1024MB
HDD: 7G SSD+43HDD
# IP : 1
Port : 1Gbps
BW: Unlimited fair usage
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه : 35.000 تومان
نقل قول:
RS-VHS-4
RAM: 2048MB
HDD: 7GB SSD +70G HDD
# IP : 1
Port : 1Gbps
BW: Unlimited fair usage
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه : 60.000 تومان
با تهیه سرور جدید در دیتاسنتر xlhost ارائه سرویس ها مجددا آغاز شد.