این جلودار چرا پیداش نیست ؟ شماره تلفنش رو که تو تاپیک انتقال کوهی گذاشته بود کسی پیگیرش شده ؟
10 هزار یورو یعنی 30 میلیون دادید؟ عجب
نمایش نسخه قابل چاپ
این جلودار چرا پیداش نیست ؟ شماره تلفنش رو که تو تاپیک انتقال کوهی گذاشته بود کسی پیگیرش شده ؟
10 هزار یورو یعنی 30 میلیون دادید؟ عجب
الان سرور های قبلی مسدود نمیشه که ؟
آقای پارسیان ما 10 روز پیش یه سرور به شما سفارش دادیم که هنوز تحویل ندادید یه سرورم که دادید گفتین قابل تمدید نیست سایتتونم که بسته است جواب تلفنم نمیدین لطفا پول مارو برگشت بزنید که بتونیم یه مقدار از ضرر ها رو بدیم
اقای پارسیان لطفا ایمیل من را پاسخ بدید
خواهشا راهنمایی کنید
آقای پارسیان ایمیل هم زدیم لطفا جواب بدین
من گفتم هزینه شما رو برگشت نمیدم دوست عزیز؟؟ عرض کردم ایمیل کنید
صبر کنید چشمنقل قول:
در مورد دوستان..کسانی که پول برای تمدید و یا خرید سرور دادن که سرور تحویل نشده یا تمدید نشده از ایمیل faranetworkserver@gmail.com در ارتباط باشند تا هزینه برگشت بشه...
شما صبر کنین..حجم ایمیل ها زیاد هست..لطفا صبور باشید با تشکر
آقای فرانتورک
نمیخوام بدیهاترو بگم که نونت آجر بشه
ما که گذشتیم چون احتمال 70% میدم پول برگردوندن یه فیلم قشنگه اما در کل
جالبه آدم سه روز سروراش و میبنده میره استراحت بعد سه روز میاد میگه تقصیر فلان کس بوده ما مجبور شدیم 10000 یورو جریمه بدیم بعدم بره سرورارو باز کنه
خوبه دیگه هم سه روز هیچکس و به حساب نیاورده هم قهرمان شده چون به خاطر یوزراش 10000 یورو جریمه داده الانم که داره پول ناراضیارو پس میده :) شما کارگردان میشدی بهتر درمیاوردیا
خلاصه خدا خیرت نده من رو سرور شما بابت کانفیگ یک سی پنل 100 هزار تومان هزینه کردم خود سرورم که حدود 240 تومان آب خورد میشه 340 تومان هرچیم ازت خواستیم آقا سروری که مال خودمه اجارشو دادم وی ام ورشو باز کن من هارد اون سی پنل رو دانلود کنم اصلا به حساب نیاوردی مارو کلا هم که وی ام ور 2 هفته باز بود و تونستیم یوزر بفروشیم و بعدش نشسته بودیم تا سرور دان بشه :) نه وی پی اسی تونستیم بفروشیم نه مشکل کاربر تونستیم حل کنیم
الانم سرم خیلی شلوغه وگرنه فرق جای صفت و شلرو بهت نشون میدادم فعلا وقت ندارم کاری بکنم دوست داشتی پول پس بدی و ثابت کنی پول پس دادنت فیلم نیست ایمیل بده وگرنه مطمئن میشم پول پس دادنت فیلمی بیشتر نیست : mail : irwebco at yahoo.com
الان لابد میگی مدرک بدید :) اگه اینو بگی دیگه واقعا یه دونه باشی
خدافظ