دوست گل و عزیز ، جیگر ، عسل
یادم نیست که کی باهات صحبت کرده باشم ولی فکر کنم همونی که گفتی باید از پایه دیتابیس و کلا وردپرس رو نوشت و یه 2 یا 3 متر طولش دادی.
نمایش نسخه قابل چاپ
عرض ادب به همکاران و بلانسبت عرض ادب به این دوست گرامی که سر بحث رو باز می کنند نه خیر عزیز بنده همونی هستم که گفتم باید هسته وردپرس رو تغییرات داد چیزیم از دیتا بیس به شما عرض نشد و چون شما چیزی از برنامه نویسی سرت نمیشه بهتر هم ، همین بود که فقط بدونید هسته وردپرس باید تغییراتی داشته باشه تا اون چیزی که شما می خواید رو طراحی کرد با سیستم وردپرس. و همونیم که گفتی هزار تومن برام میزنن برنامه رو ! حالا همکاران می دانند که منظور این حقیر چیست شما به خودش نگیر آره به خودش نگیر ! و جدا به فکر امنیتت باش ! ببین کی بهت گفتم می تونی یه کار دیگه هم بکنی بحث رو تمام کنی و به فکر امنیت هم نباشی! با تشکر .
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
بچه جان ، من بهتون نگفتم سرویس وبلاگ دهی از بیس !؟
بعد شما نگفتی با 300 تومن برام میسازن ؟!
چرا داری شلوغش میکنی؟
اومدی لینک دادی که صحت توانایی ما رو زیر سوال ببری؟؟
چند ماه پیش ، یه تاپیک نزده بودی در مورد این سرویس وبلاگدهیت با وردپرس که با چه آب و تابی هی امکانات اضافه میکردی.
توی صفحه سوم اون تاپیک عرض نکردم خدمتتون که دیتابیستون توانایی نداره یه سال هم دوام بیاره ، الان به من چی گفتید ؟
نگفتید حجم دیتابیس شروع کار از گیگ هم گذشته ؟!!!!!!!
پسر خوب ، ما تازه کار نیستم ، انواع مشتری دیدم از نوع خوب و بدش .
بعضی ها بعضاً نمیدونن چی میخوان .
شما از اون دسته مشتری هایی هستی که برخلاف سنتون ، فوق العاده بچه هستید و قصد تخریب دارید .
مطمئن باشید چنانچه ، دست از این بازیهاتان برندارید ، ماهم به روش خودمان توجیهتان میکنیم .
سلام عرض ادب خدمت شما همکار گرامی استاد عزیز رضا آنلاین گل استاد بنده با ایشون عهد کردم در صورتی که ادامه به بحث بدن مطمن باشید همون طور که از توانایی های بنده در جریان هستین و جای تعریف ندارم با ایشون هیچگونه شوخی نداشته و ندارم بشینید و خوب مشاهده کنید چه برخوردی خواهم داشت با این دسته افراد مریض که دوست دارن همکاران را زیر سوال ببرند . با تشکر.
شماها که این همه توانایی دارید چرا نمیتونید یک افزونه بسازید :))
80٪ ازطراحان ایرانی = د.ز.د.ی از سایت های خارجی +ترجمه:)):))
دوستان نظرتون چیه ایشون به نظرم یه بچه 15 ساله هستن که دارن با ما صحبت می کنند بهتر نیست جواب ندیم. مراتب به اطلاعتون می رسه .
:)):)):))بچه میترسونید:)):)):))
میشه یک کمی از اون برنامت تعریف کنی جناب p30pdf
مراتب به اطلاع شما خواهد رسید!