اگر تو سی پنل cron تنظیم کردید، آدرس اون رو ادیت کنید و کلمه admin رو به چیزی جدیدی که گذاشتید تغییر بدید!
نمایش نسخه قابل چاپ
در جواب به دوستانی که فکر میکنند با تغییرپوشه ی admin هیچ فایده ای نداره
بنده قبلا که در کار هک بودم وقتی که از یک سایت باگ پیدا میکردیم با برنامه ای به نام havij (هویچ) یوزر و پسورد رو درمیاوردیم اما به صورت هاش که بعد به بعضی سایت ها میرفتیم و این هاش رو قرار میدادیم و به ما پسورد میداد
سپس قسمتی داره این برنامه به نام Admin login کا با زدن start شروع به گشتن پوشهی ادمین میکنه و ادرس ادمین رو به ما میده
میتونید با کمی جستجو از این برنامه اطلاع پیدا کنید
حتی ساده ترین هکر ها نیز به این برنامه اشنایی دارند
توی انجمن آشیانه نیز آموزشش موجوده
نقل قول:
در جواب به دوستانی که فکر میکنند با تغییرپوشه ی admin هیچ فایده ای نداره
بنده قبلا که در کار هک بودم وقتی که از یک سایت باگ پیدا میکردیم با برنامه ای به نام havij (هویچ) یوزر و پسورد رو درمیاوردیم اما به صورت هاش که بعد به بعضی سایت ها میرفتیم و این هاش رو قرار میدادیم و به ما پسورد میداد
سپس قسمتی داره این برنامه به نام Admin login کا با زدن start شروع به گشتن پوشهی ادمین میکنه و ادرس ادمین رو به ما میده
میتونید با کمی جستجو از این برنامه اطلاع پیدا کنید
حتی ساده ترین هکر ها نیز به این برنامه اشنایی دارند
توی انجمن آشیانه نیز آموزشش موجوده
تغییر نام ادمین تاثیر زیادی داره
اما اون هویچ هم که میگین یه پسورد بخوای باهاش هش کنی یه چیز چرت و پرت جواب میده
صفحه ی لاگین رو هم که فقط به چیزایی که بهش داده شد میگرده و اگه ادمین اسم دلخواه بذارم هزار سال دیگه هم پیدا نمیکنه
کسی که کد امنیتی مینویسه یا امنیت اسکریپت رو با کدهای خودش بالا میبره باید بدونه چه راه نفوذی وجود داره که داره میبنده
استارتر شما همچین ادعایی داری
عصر پردازش نوین ، هنتــرز - صفحه اصلی پورتال
در خدمتیم
تشریف بیارید چک کنید راه نفوذی هست
اگر بود و راه حلش دست شما بود بجای 5 تومنی که گفتین 50 تومن میدیم
خیلی هم خوب مرسی
نیازی به این کارا نیست استارتر عزیزنقل قول:
سلام
اقا منصور واقعا عالی بود این یعنی 100 *100 امنیت.من خیلی وقت دنبال چنین چیزی هستم.چطور میتونم با شما تماس بگیرم؟؟؟؟
شما به فراسو پیشنهاد بده اگه کارت درست باشه با قیمت خوب ازت بر میداره ماژول رو
اصلانم تابلو نیست خودتونی که این پست رو فرستادی:39:
با سلام
قبل از هر چیزی بنده برای مدیریت تیکتی فرستادم که بنده این ارسال رو تو قسمت فروش بزارم که فکر کنم بیشتر از 15 روز شد که جوابی نرسیده .بنده هم مجبور شدم این ارسال رو اینجا انجام دهم .اگر شد این موضوع را میتوانید به قسمت فروش انتقال دهید .با تشکر از مدیریت محترم
با سلام
یک سایت فروش هاست و دامنه با تمامی امکانات و تمامی امنیت های مورد نیاز
و اسکریپت whmcs و
با دو عدد دامنه به اسم های
faranethost.com
faraz-host.com
با قیمت توافقی به فروش می رسد.
شما در کمتر از 30 دقیقه میتوانید سایت فروش را راه بندازید.
یا با این شماره تماس بگیرید : 09144484638
یاهو:molanagezadeh@yahoo.com
یا با این ایمیل در ارتباط باشید :molanagizadeh@gmail.com