پاسخ : سرور مجازی فقط ۷۵۰۰ تومان با کلی امکانات جانبی برای اولین بار - امگاهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!
بنده مثل شما ادعای استادی ندارم که بخوام شاگرد بگیرم.
در مورد RAID هم این رو یاد بگیر که تنظیماتی که مربوط به کانفیگ RAID و BIOS باشه به هیچ وجه از طریق سیستم عامل قابل وبرایش و در برخی موارد مشاهده نباید باشه. به این دلیل که این تنظیمات مربوط به ارتباط سیستم عامل و سخت افزار هست و زمانی که در حال استفاده سیستم عامل هستید تغییر این موارد باعث بروز مشکلات غیر قابل پیش بینی میشه !:)
بی مورد هم دیتاسنتر رو درگیر نکنید. دیتا سنتر RedStation هم فقط چک سخت افزاری میکنه و در صورت چک نرم افزاری اکانت شما رو مقداری (شاید حدود 30 تا 100 پوند) شارژ میکنه
سرور به صورت unmanage هست ! به صورت کامل کانفیگ همه موارد بر اساس نیاز شما هست و به خود شما بستگی داره.
بیشتر از این نیاز به بحث روی این مورد نمیبینم.
کلا عبارت اختصاصی بودن منابع رو خیلی دوست دارم
لطفا مقدار سی پی یو لیمیت شده برای هر پلان رو هم ذکر کنید - آیا رم رو هم به مقداری که اعلام کردید ممکنه لیمیت کنید ؟!
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
کلا عبارت اختصاصی بودن منابع رو خیلی دوست دارم
لطفا مقدار سی پی یو لیمیت شده برای هر پلان رو هم ذکر کنید - آیا رم رو هم به مقداری که اعلام کردید ممکنه لیمیت کنید ؟!
با تشکر
دوست عزیز شما کلا علاقه به باز آوری پست های نا مروبط به همچنین نا بجا دارید.
از 23 پستی که ارسال کردید میتوان همه آن ها را مشاهده کرد که محتوا و دلیل آنها چی بوده.
دلیل ارسال این پست این هست که تا برا یوزرتون مشکل ایجاد نشده خودتون اصلاح کنید!
روز خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
بنده مثل شما ادعای استادی ندارم که بخوام شاگرد بگیرم.
در مورد RAID هم این رو یاد بگیر که تنظیماتی که مربوط به کانفیگ RAID و BIOS باشه به هیچ وجه از طریق سیستم عامل قابل وبرایش و در برخی موارد مشاهده نباید باشه. به این دلیل که این تنظیمات مربوط به ارتباط سیستم عامل و سخت افزار هست و زمانی که در حال استفاده سیستم عامل هستید تغییر این موارد باعث بروز مشکلات غیر قابل پیش بینی میشه !:)
بی مورد هم دیتاسنتر رو درگیر نکنید. دیتا سنتر RedStation هم فقط چک سخت افزاری میکنه و در صورت چک نرم افزاری اکانت شما رو مقداری (شاید حدود 30 تا 100 پوند) شارژ میکنه
سرور به صورت unmanage هست ! به صورت کامل کانفیگ همه موارد بر اساس نیاز شما هست و به خود شما بستگی داره.
بیشتر از این نیاز به بحث روی این مورد نمیبینم.
از اینکه می بینیم اطلاعاتتون در این زمینه خوب هست خوشحالم ولی یه نکته ای رو لازم می دونم عرض کنم خدمتتون
سرورهای شرکت dell از سیستمی به اسم openManage بهره می گیرند که نسخه های مختلف این برنامه برای سیستم عامل های مختلف نوشته شده که کارش ارایه گزارش کامل از سیستم و حتی تغییر برخی از پارامترهای بایوسه. البته امکان تغییر پارامترهای رید کنترلر وجود نداره اما وضعیتش رو کامل نشون می ده
این برنامه در دو نسخه مختلف برای سرورهای vmware esxi ارایه شده. برای استفاده از اون کافیه bundle مربوطه رو یا به صورت دستی و یا از طریق اضافه کردن به repository برای آپدیت نصب کرد و با نصب openManage روی سرور ویندوز وضعیت سرور رو مونیتور کرد.
حالت دوم که بهتره استفاده از پلاگین vcenter هست که به همراه یک virtual appliance ارایه شده که حتی به شما اجازه می ده firmware سرور رو به صورت آنلاین آپدیت کنید!
دوست عزیز بهتره به جای به هم پریدن از دانش هم استفاده کنیم و بدون اطلاع از چیزی صحبت نکنیم
به قول خودتون من هم مایل به ادامه این بحث نیستم
با تشکر از همه دوستانی که بهشون بر خورده!