پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
کیمسوفی پورت 1 گیگ هم میده؟
میشه یه اسکرین شات دانلود از یه سرور به جز فرانسه بذاری؟ فرانسه با فرانسه که معلومه سرعت بالاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
بله پورت 1 هم میده
شما یک لینک بدید من براتون اسکرین بزارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
:D
پاسخ : فروش سرور مجازی - با قیمت استثنایی-512 ماهی 10 هزار تومان [ Colo Servers ]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
:D
نقل قول:
بله پورت 1 هم میده
شما یک لینک بدید من براتون اسکرین بزارم
سرورهای کیم سوفی یکسری روی پورت 100 گیگ سویچ میشه یکسری روی پورت 1 گیگ
ولی در هر دوصورت فروشنده سرور اصلی هیمشه میگه پورت 100 توی مشصخات و نمیگه پورت 1 گیگ هست توی مشخصات اصلی میتونید کلیه تاپیکهای فروش مرور کنید
در کل روی همه سرورهای کیم سوفی کارت شبکه 1 گیگ هست ولی وضعیت پورت به صورتی هست که گفتم و اینکه اون پورت 1 گیگهم بصورت اختصاصی نیست بلکه 1 گیگ شیر هست که بسته به سرورهای اختصاصی که روی اون سویچ هستند ممکنه توی یک ساعتی سرعت 15 تا 20 مگ باشه ممکنه همون اکثر وقتها روی 80 باشه منظورم وقتی که سرور خالی هست وقتی هم که سرور پر بشه همون مقدرای که گفتم بین ویپیاسها کلا شیر میشه در کل
البته با اجازه فروشنده توضیحاتی بود که در مورد این سوال دوستمون پاسخ دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
سرورهای کیم سوفی یکسری روی پورت 100 گیگ سویچ میشه یکسری روی پورت 1 گیگ
ولی در هر دوصورت فروشنده سرور اصلی هیمشه میگه پورت 100 توی مشصخات و نمیگه پورت 1 گیگ هست توی مشخصات اصلی میتونید کلیه تاپیکهای فروش مرور کنید
در کل روی همه سرورهای کیم سوفی کارت شبکه 1 گیگ هست ولی وضعیت پورت به صورتی هست که گفتم و اینکه اون پورت 1 گیگهم بصورت اختصاصی نیست بلکه 1 گیگ شیر هست که بسته به سرورهای اختصاصی که روی اون سویچ هستند ممکنه توی یک ساعتی سرعت 15 تا 20 مگ باشه ممکنه همون اکثر وقتها روی 80 باشه منظورم وقتی که سرور خالی هست وقتی هم که سرور پر بشه همون مقدرای که گفتم بین ویپیاسها کلا شیر میشه در کل
البته با اجازه فروشنده توضیحاتی بود که در مورد این سوال دوستمون پاسخ دادم
دقیقا درست می فرمایند
منم گفتم پورت به صورت شیر هست و خب همون جور که دوستان میدونند بسته به ترافیک شبکه سرعت فرق میکنه
ممنون از توضیحاتتون
سفارشات تحویل داده شد
پرداخت انلاین تا شب مشکل حل میشه
با تشکر از دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
با سلام خدمت تمامی دوستان
Yahoo : Cyrus_blackhat
Yahoo : pesarenime.shab
سلام.
واسه چت و صحبت کردن ، پشتیبانی و ... کدوم آی دی یاهو رو ادد کنم بالاخره ؟(البته هنوز به پشتیبانی نرسیدیم اما شاید رسیدیم:d)
از هردو ایدی میتونید بگیرید
ساعت کارا فرق داره
یه تست سرعت ار لینک زیر میتونید برام بزارید
لینک
اینم در ساعت فشار کاریه سرور های سوییچ شده و VPS ها
سرعت لینک هم محدود شده
http://up.khoone.org/images/5la2b3ct67zmlsxyq3p.bmp
خیلی سرعتش خوبه
سایتتون درست کار نمیکنه نمیشه سفارش داد
سلام
برای خرید به ایدی زیر پیام بدید