با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی یکسری مشکلات برای سایت پیش آمده بود کاملا رفع شده و با قدرت بیشتر آماده سرویس دهی هستم
کسی اگر مشکلی داشت در خدمتم.
با تشکر- نوول سرور
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی یکسری مشکلات برای سایت پیش آمده بود کاملا رفع شده و با قدرت بیشتر آماده سرویس دهی هستم
کسی اگر مشکلی داشت در خدمتم.
با تشکر- نوول سرور
این جناب novelserver بی شک یکی از بیکفایتترین کسایی هست که من در این زمینه باهاش کار کردم
بنده از همین تاپیک خام ایشون شدم
سروری گرفتم که موقع تحویل مشکل داشت و خودم با دستکاری توی سرور مشکلش رو حل کردم
هنوز نیمی از دوره سرور سپری نشده که بدون اخطار سرور رو ساسپند کردن و برای بازکردنش طلب 7هزار تومن کردن برای تغییر آی پی طی این سالها که سرور داشتم از چندین شرکت اولین باره که بار اول سرور رو کلاً مسدود میکنن
از همه اینها بگذریم ایشون توی خوردن پول مردم هم مشکلی با وجدانشون ندارن
20 تومن واسه کانفیگ میکروتیک از من گرفتن بعد از 3-4 روز که نتونست کانفیگ کنه و من سروری که خریده بودم رو پس دادم بهم میگه سرورت پینگ نمیده!
بعد بهش میگم اون سرور رو با ضرر پس دادم 20 تومن رو بده
دیگه تیکتو جواب نمیده
کلاً یه 20تومن از من خوردن با سروری که توی نیمه ماه تموم شد
بی سواد و کلاه بردار تشریف دارن
لطفاً الکی از کسی تعریف نکنید که مثل من خام بشه
همه تیکتها رو عکس گرفتم که پاک هم کرد مدرک باشه خواستید میزارم...
پست شما گزارش شد اینجا تاپیک فروش هست اگر مدرکی دارید که مشکلی از طرف ما بوده قرار دهید البته در بخش انتقادات!!!
با تشکر نوول سرور
آقا خوب کاری کردی گزارش کردی
چرا خودتونو به کوچه علی چپ میزنید شما جواب تیکت های ما رو هم دیشب تا حالا ندادی 20 تومان پول مارو برگردون اصلا نمیخوایم دیگه سرور ازتون ضعیف ترین و بیکفایت ترین هاستینگ از لحاظ فروش و خدمات پس از فروشید شما-گشتیبانی هم آنلاین هست ولی جواب نمیدید من از چت هیستوری هم عکس دارم
چرا میخواین صورت مسیله را پاک کنید
ما رو توی webhosting میشناسند نیازی به تایید شما نیست اگر مدارکی دال بر این که ما مشکلی داریم در بخش انتقادات پست بدبد
لطفا مدیران رسیدگی کنند