من این قالب دارم ترجمه نشدش.اگه کسی خواست پ خ بفرسته
نمایش نسخه قابل چاپ
من این قالب دارم ترجمه نشدش.اگه کسی خواست پ خ بفرسته
برای من بفرستید .>:):71::112:
با سلام خدمت دوستان ورد پرس کار که زحمت کشیدند و اینجا نظراتشون رو اعلام کردند .
پوزش میطلبم بابت پاسخگوییِ دیر به دلیل اینکه میخواستم قالب ما به نتیجه برسه تا اینجا جواب دوستان رو بدم که بیخود بحث به حاشیه کشیده نشه و سایر دوستان هم حوصلشون سر نره.
خالی از لطف نیست که بنده هم به نکاتی اشاره بکنم :
بنده در دوران تحصیلم به عنوانه مهندس برق ، در دانشگاه به ما یه چیزی رو یاد دادند . به ما آموختند که کار یک مهندس درست کردن چیزهایی که از قبل درست شده نیست . کار یک مهندس فایق آمدن با مشکلات ، و انجام چیزی که خواسته شده به بهترین شکل هست . برای مثال هم میگفتند ، در یک جلسه یک رئیس از یک فیزیکدان ، از یک ریاضیدان و از یک مهندس میپرسه که ۲+۲ چند میشه ؟ ریاضیدان میگه صد در صد ۴ میشه . فیزیکدان میگه بسته به شرایط ممکنه تغییر بکنه . و مهندس میگه "دوست دارید چند بشه؟"
با توجه به اینکه کاری که شما باهاش دستو پنجه نرم میکنید مستقیماً مربوط به رشتههای مهندسی و فنی میشه ، با توجه که گفتید جزو بهترینها هستید(یکی از دوستان برای دیگران گفته بود،مطمئنم که دیگران هم همان چیز رو برای اون دوستمون خواهند گفت) از دوستان انتظار میرفت که به اون شکل بتونید خلاقیت از خودتون نشون بدید .
میدونم چیزی که ما خستیم طبق روال معمول نبوده و این رو هم صراحتاً در شرایطمون ذکر کرده بودیم . و کسی هم شما رو مجبور نکرده بود که اینجا برای انجام کار داوطلب بشید . این شما بودید که قبول کردید و این شما بودید که به بهانههای مختلف سر باز زدید .
در جواب دوستمون که پرسیده بود آیا دوست خارجیتون شرایط رو قبول کردند باید بگم که بله .
در حال حاضر یک نفر از هندوستان با دریافت مبلغ ۷۰ دلار فقط با فایلهایی که در شرایط ذکر شده + تعدادی عکس که خودشون مشخص کردند و در اختیارشون قرار دادیم ، ۲ روز هست که مشغول کار هستند و تقریبا به پایان کار رسیدند .
این ۲۵ سال عمری که خدا به بنده لطف کرده ،یک چیزیرو بهم یاد داد : کار نشد نداره!
لطفا دوستان در پاسخ بحث مادّی نکنند ، که ما متأسفانه حتا نتونستیم بدرستی با عزیزان صحبت بکنیم در مورد این پروژه . در صورتی که پروژه به صورت دلخواه ما مورد انجام قرار میگرفت مشکلی از بابت پرداخت زحمات شما به هیچ عنوان نبود .
ما حتا از دوستان درخواست کردیم که کار رو با ورژن ۱.۳ این قالب که در اینترنت موجود هست انجام بدهند . باز جواب منفی دریافت شد . رضا آنلاین عزیز که خواستار این قالب بود ، بفرمایید :
دانلود قالب زیبای Made - Responsive Review/Magazine Theme v1.3
در پایان امیدوار هستم متخصصین این بخش بتونند توان خودشون رو به حدی برسونند که پاسخگوی مشتریانی همچون ما هم باشند .
این نوشته به صورت کلی بود و فکر میکنم هر یک از عزیزان بدونند کدوم قسمت مربوط به خودشون هست .
با تشکر و احترام . به زودی لینک وب سایت رو با قالب جدید قرار خواهیم داد .
با 50تومن براتون به صورت کامل فارسی میکنم با توجه به تمام نیاز های شما.
دوستان کار انجام شده . نیازی به پیشنهاد بیشتر نیست با تشکر
خدا را شكر كارت انجام شده است
اين حساب را كن
۷۰ دلار ضرب در 2190 مساوي است با 153300
اين تا اينجا يعني براي يك قالب
تاريخ شروع كار را هم ببينيد كه از كي در خواست داديد اين روزها براي شما معادل 100 تومن هزينه بوده اگر به جنبه دقيق آن نگاه كنيد
سوم هميشه بين ورزن هاي وردپرس فاصله كمي وجود داره
شما اگر روز اول به يكي از بچه ها اعتماد مي كرديد نزديك به 253300 ضرر نمي كرديد
در صورتي من گفتم همين قالب را با امكانات بهتر براتون همين بچه هايي كه بهشون اعتماد نكردي مي تونستند از صفر طراحي كنند
متاسفانه شما همه را از ديد و دايره چشم خود نگاه مي كنيد و به كسي اعتماد نمي كنيد
انشالله كه كارهاي بعد را آقاي هندي ارزونتر براتون انجام بدهند
با تشکر فراوان از شما .
همونطور که میدونید برای من پول مهم نیست ، مهم زمان بود . اگر ۲ هفتهٔ پیش این کار رو انجام میدادیم ، ۱۰ روز پیش سایت ما مشغول به کار میبود . دوست هندی که پروژه رو قبول کرده ، در ۳ روز گفت انجام میده و امروز روز دوم هست و تقریبا کار به انتها رسیده . طبقه برنامه و در زمان تحویل دادن پروژه بی عیب و نقص برای من بیشتر از ۷۰ دلار ارزشمند هست .
با آرزوی پیروزی روز افزون برای شما ، متشکرم که وقت گذاشتید
این جمله دوستتونه viator.life که در پیام خصوصی به من گفتند:
در حالی که قیمت اعلامی ما 50 بود و باز هم داشتید گدا بازی در می آوردید و دلیل اصلی کنار کشیدن ما اصولا لارج نبودن شما بود. حالا خوشحالم که از این به بعد سر 10 تومان چانه نخواهید زد چون براتون 100 تومان آب خورده!نقل قول:
هزینه روی من نباید تایید کنم دست مدیریت هست ولی گفتند 40 هزار تومان .