فیلم را به wmv یا mkv تبدیل کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم را به wmv یا mkv تبدیل کنید
با سلام ،
از Power Archiver استفاده کنید و آن را با پسوند 7z ذخیره و سپس از سرور دانلود کنید .
موفق باشید.
سلام شما از 7zip استفاده کنید.
آموزشش هم اینجت هست.
مرجع تخصصی برنامه نویسی
بعید می دانم بتوانید فیلم را تا چهارصد درصد کمپرس کنید. با کمپرس کردن فکر نمی کنم بیش از ۵ درصد در حجم فایل بتوانید صرفه جویی کنید اگر می خواهید حجم فایل را کوچک کنید دو راه دارید:
۱. فایل را اسپلیت کنید به فایل های کوچک تر
۲. توسط نرم افزارهایی مثل ffmpeg کیفیت (bitrate) و لذا حجم فایل را پایین بیاورید.
آقا میشه شدنش میشه نرم افزار Advanced Video Compressor اینکارو میکنه به راحتی اما من نتونستم توی سرورم نصبش کنم ولی توی سیستم خودم 1 گیگ فایل رو که 50 تا 60 دقیقه هست تا 200 مگ آوردم و کیفیت تصویر اصلا تغییر نکرده و شما فقط توی صدا یکم تغییر حس میکنید:111:
با این نرم افزار میتونید این کار رو بکنید اما کیفیت کاهش پیدا میکنه هیچ برنامه ای نیست کیفیت کم نکنه ولی حجم کم بکنه چون رابطه مستقیم دارن
Xilisoft Video Converter Ultimate
من ثابت میکنم بدون افت کیفیت میشه میشه تا حد زیادی حجم فایل ها رو کم کنید مخصوصا فایل امپگ یا ام کی وی یا ام پی فور یا تی اس که رسیور ها و دستگاه های دیجیتال با این فرمت ضبط میکنن بنده سایت مذهبی دارم فایل سخنرانی و مستند رو به راحتی کم حجم میکنم مثلا فایل 2 گیگ رو زیر 400 مگ میارم بدون کم شدن کیفیت تصویر اکثر فایل ها حجم کاذب دارن با نرم افزار Advanced Video Compressor به راحتی حجم کاذب پائین میاد یه ترفند هم هست که دیگه خیلی حرفه ای میشه با نرم افزار جت آدیو اول فایل مورد نظر رو در ابعاد بالا به دی وی دی تبدیل کنید و پس از اون که فایل ووب تحویل گرفتید با نرم افزاری که قبل معرفی کردم به ام پی فور تبدیل کنید فقط بیت ریت صدای فایل رو بزارید روی 50 یا 44 بعد با همون کدک اورجینال به فایل ام پی فور تبدیل کنید 264 اچ بستگی به تایم داره معمولا فایل 60 دقیقه ای از 200 مگ تا 210 مگ خروجی میگیره یکم بالا و پائین داره اما هیچ تغییری توی تصویر فایل حس نمیشه فقط صدا یکم ضعیف میشه که ما ایرانیا استادیم توی بلند کردن صدا فرقی نداره:):):):)
هرکس مشکل داشت با آی دی بنده تماس بگیره behzad.emadi
اگر فرمت ویدئو avi باشه میشه با winrar این کارو انجام داد .
یک فایل 1 گیگ آموزشی رو در 5 - 6 پارت 1 مگابایتی خلاصه کردم ..
فقط هر فرمتی رو نمیشه !
موفق باشید
از برنامه staxrip استفاده کن ، سرچ کنی هم خوده برنامه و هم آموزش نحوه استفاده از برنامه زیاد هست
من خودم با این برنامه فیلمی که از تورنت گرفته بودم حجم ۴ گیگ رو به ۵۰۰ مگابایت تبدیل کردم بدون افت کیفیت ( البته باید کیفیت فیلمت خوب باشه و تنظیمات رو درست انجام بدی )
تو سرور مجازی تست نکردم ولی cpu رو ۱۰۰ درصد میکنه و مصرف رم پایینی هم داره