پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اصلا اونجوری فکر نمی کنم
چون الان اگه سرور به دست من برسه می تونم هر 48 گیگ رو استفاده بکنم
و به شما نرسه چون وقت پردازش , پردازش اختصاصی هست , به هیچ وجه از پردازش کاسته نمی شه
من بعید میدونم شما بتونید از همه ی 48 گیگ رم و همه ی میزان cpu استفاده کنید!!!
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
سرعت دانلود در نهایت برای هر vps چقدر هست؟
سلام.لطفا به بنده هم یک تست بدهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
اگر این طور بود جدا افر میدادن دیگه
مثل بقیه
فرقش اینه شما از تمام منابع اختصاصی استفاده میکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
و یک مورد دیگه
با تکمیل شدن ظرفیت سرور فکر نکنم فرقی واسه کاربر داشته باشه
چون هم پورت هم cpu و ... بین کاربرا share هست
حالا شما به 30 نفر وی پی اس بدید در نهایت به هر کدوم 1 گیگ رم و میزان مشخصی cpu میرسه که فرق انچنانی با سرویس هایی که بقیه همکاران و خودمون میدیم فرقی نداره
مثل این میمونه که من به یکی از یوزر هام یک وی پی اس با 20 گیگ رم و ... بدم و limited کنم هر سرور رو
شاید هم من دارم اشتباه میکنم!!
دوستان اگه میبینید حرفم درسته تایید کنید
ممنون میشم در این مورد توضیحاتی بدید تا قضیه شفاف تر بشه
اونطوریکه شما میفرماید هر کاربر 1 گیگی مثلا رم گیر ش میاد وروی سر هم یک کور با فرکانس 500 تا 2000 بسته به سیاستهای هر همکار این مقدرا متغیره الان تست فرستادم برای شما شما هر زمان وصل بشید بجای 1 گیگ کل 48 گیگ رم بارتون قابل استفاده هست و از کل سیپو و قدرت سرور میتوانید استفاده کنید بجای 1 گیگ و 1 کور با فرکانس لمیت شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
مثال عرض کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Drosera^Cqq47
اگر این طور بود جدا افر میدادن دیگه
مثل بقیه
فرقش اینه شما از تمام منابع اختصاصی استفاده میکنی
دوست عزیز کلن سرور ایشون 48 گیگ رو داره
این میزان بین 20-30 نفر (حالا تعداد دقیقش رو نمیدونم) تقسیم میشه
هر کسی 1 میزان استفاده ای از رم داره
اینجوری که شما حرف میزنی مثل این میمونه که همه ی وی پی اس ها خاموشه و فقط شما داری استفاده میکنی!
هر کس اگه حداقل 512 مگابایت از رو استفاده کنه اون وقت 48 گیگ رم واسه شما میمونه؟!؟!
وی پی اس فقط روشن باشه ! از رم استفاده میکنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
دوست عزیز کلن سرور ایشون 48 گیگ رو داره
این میزان بین 20-30 نفر (حالا تعداد دقیقش رو نمیدونم) تقسیم میشه
هر کسی 1 میزان استفاده ای از رم داره
اینجوری که شما حرف میزنی مثل این میمونه که همه ی وی پی اس ها خاموشه و فقط شما داری استفاده میکنی!
هر کس اگه حداقل 512 مگابایت از رو استفاده کنه اون وقت 48 گیگ رم واسه شما میمونه؟!؟!
وی پی اس فقط روشن باشه ! از رم استفاده میکنه!
این حرف شما زمانی صحیح هست که منابع به درستی بین کاربرها Balance بشه !
عزیز یکبار گفتم خدمتون النا فقط برای تست هست چون روی سرور مجازیساز نصب شده بود بعدا که تست تمام بشه کالا روی یک سرور اختصاصی بصورت مستقما ویندوز نصب میشود و بقیه موارد
پس از اینکه بصورت مجازی سازی باشه از این فکر بیرون بیایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اونطوریکه شما میفرماید هر کاربر 1 گیگی مثلا رم گیر ش میاد وروی سر هم یک کور با فرکانس 500 تا 2000 بسته به سیاستهای هر همکار این مقدرا متغیره الان تست فرستادم برای شما شما هر زمان وصل بشید بجای 1 گیگ کل 48 گیگ رم بارتون قابل استفاده هست و از کل سیپو و قدرت سرور میتوانید استفاده کنید بجای 1 گیگ و 1 کور با فرکانس لمیت شده
حرفتون درسته
ولی فکر نمیکنید اگه همه بخوان از منابع حداکثر استفاده رو بکنن در نهایت چیزی نمیمونه؟!