پاسخ : فروش سرور مجازی (آمریکا-انگلیس - آلمان ) + تخفیف ماه اول برای سرور انگلیس
دوستان این آفر تموم شد
منتظر آفر های جدید گاد سرور باشید
در ضمن . بابت جواب دوستانی که فکر میکنند قیمت ارزون این 5 سرور به علت اورسل و یا چیز دیگه ای هست . بگم که کاملا در اشتباه هستند
چون ما سرور انگلیس رو با تخفیف تهیه کردیم . خواستیم که مقداری از این تخفیف رو با مشتری ها هم سهیم بشیم
پاسخ : فروش سرور مجازی (آمریکا-انگلیس - آلمان ) + تخفیف ماه اول برای سرور انگلیس
بلاخره بعد از 1 هفته بن شدن که علتش هم ننوشتن تو قسمت اخراجی ها برگشتیم باز هم (این دفعه سومی هست که بن میشم و اسمم تو قسمت اخراجی ها نرفته :d )
دوستان پست اول ویرایش شد . آفر 15.000 تومان رم 1 گیگ برای ماه اول حذف گردید
پست اول ویرایش شد . قیمت ها به روز شد
کاملا سرورها و ساپورت تیمی خوبی ارائه میدهند .کاملا تاییــــــــــــد میشنن :67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
کاملا سرورها و ساپورت تیمی خوبی ارائه میدهند .کاملا تاییــــــــــــد میشنن :67:
تشکر بابت تایید شما آقای زارعی عزیز;)
من 3 ماهه 2 تا سرور دارم از ایشون ...
هم کیفیت هم پشتیبانی عالی :)
کار 20 :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bunny_bahoosh
من 3 ماهه 2 تا سرور دارم از ایشون ...
هم کیفیت هم پشتیبانی عالی :)
کار 20 :)
ممنون آقا سعید . نظر لطف شماست
----------------------
دوستان به زودی سرور جدید با قدرت بالا و هارد اس اس دی از انگلیس اضافه خواهد شد
منتظر آفر های ما باشید
با سلام
سرور جدید از انگلیس اضافه شد
سفارشهای جدید پذیرفته میشود
مشخصات سرور اصلی
CPU : 2 x Quad Core 2.40Ghz E5620
RAM : 48GB DDR3 ECC Memory
HDD : 2 x 240GB Intel Solid State & 2 x 2TB SAS 7,200 RPM
Port : 1Gbps
با سلام . تعداد محدودی از این آفر موجود میباشد
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 1024MB
HDD : 20 G or 8 G SSD
Port :1Gbps
قیمت : 32000 تومان
قیمت با تخفیف 25%: 24000 تومان
RAM : 2048MB
HDD : 20 G or 8 G SSD
Port :1Gbps