ادب مرد، به ز دولت اوست
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چی ـخه؟ تو تاپیک نظر سنجی اومدید با هم بحث میکنید.sibsib عزیز من خودم میفهمم که چی به چیه و نیازی به بحث کردن شما نیست...لطفا من رو در انتخاب سرویس دهنده یاری کنید نه اینکه این چرت و پرتا رو بگین.فعلا یک گزینه حذف شده.یک عبارت کوچیک لازمه که به من کمک کنه.من تا به حال بیشتر از ده نفر رو جابه جا شدم.هر ده نفر هم به نظر رفه ای میومدند و شرکتی بودند . منتها یه فایروال بلد نبوده نصب کنه..فعلا بر حسب سابقه
اول پارس وی پی اس
رایان پرداز تواتر
هاست نتورک
سروآِ تی هستند به ترتیب...
یه سری خبر از طریق پ.خ برام اومد که خیلی جالب بود
در جواب شما :
بهتره مشخصاتی که نیاز دارید رو در یک تاپیک درخواست سرویس اعلام کنید تا فروشنده ها مشخصات و قیمت هارو بدند تا بتونید مقایسه کنید
این طوری بیشتر با فروشنده های دیگر آشنا میشید و میتونید تک تک ازشون تحقیق کنید مثلا یه راه تحقیق اینه که تاپیک انتقاد دارند یا خیر
عرض کردم که تاپیک رو زدم و با توجه به شرایط من فقط این چند نفر رو من خودم انتخاب کردم...تپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f13/55459/
تاپیکت رو قبلا دیده بودم
یه چیزی رو راست بهت بگم اگه فرشنده ای کل توانش رو بزاره برای آموزش دادن به شما و مدیریت سرور ها اونم رایگان به نظر من خیلی بی کاره
من میگم از یه جا سرور بخر از یه جای دیگه برای مدیریت و کانفیگ کمک بگیر
حالا چرا ؟
فرض کن سرور گرفتی مدیرش رایگان برات کانفیگ کرد پس فردا که مشکل پیش اومد نمیتونی بگی چرا این طوریه چون براش پول ندادی اما اه درست بدی یه جا کانفیگ بشه با مدارک پس فردا میتونی مدعی بشی
گزینه های خیلی بهتری نسبت به این به اصطلاح شرکت ها هست !!
از آمریکا بخواید به نظر من : j4b3r گیتفا ( یکی از اشخاص معتبر برای خرید سرور مجازی / اختصاصی xlhost آمریکا با دانش فنی فوق العاده بالا )
از انگلیس دیتاسنتر uk2 : مجیک وی پی اس Magic-Vps.com ( کیفیت سرور اصلی A - سابقه کاری 3 سال !! )
از ایران میخواید : سرور پارس با 8 سال سابقه کاری :71:
سلام داداش خسته نباشي فقط يك كلام سرو آی تی من خودم ازشون خريد كردم قيمت مناسب پشتيباني عالي سرور هاي قوي حرف نداره من راضي هستم البته نظر شخصي بود خدايش خوب هست من بهتون پيشنهاد ميكنم ازشون خريد كنيد ضرر نمي كنيد در ضمن همه جور هم بهتون كمك مي كنند و بهتون راه مياند به بنده كه خيلي كمك كردند دستشون درد نكنه فعلا يا علي