پاسخ : وی پی اس از انگلیس -آفر میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
خدایی این که گفتین آفدر بود دوست من؟بله که کیغیت برام مهمه آز آرنا وب کم ضرر دیدم
شما نه به مشخصات سرور ما نگاه میکنین نه به قیمت !!
ما فعلا از امریکا آفر داریم اگه خواستین در خدمتتون هستیم با 30% تخفیف
http://www.webhostingtalk.ir/f15/54685/
در مورد کیفیت هم خدمتتون عرض کنم
کیفیتو قیمت مشخص نمیکنه شما با تجزیه تحلیل های خودتون میتونین بسنجین کیفیتو
شما نگاه مشخصات سرور بکنین که داریم بهتون میدیم این بهش میگن کیفیت یا اینکه ببینین مشتری ها چی میگن راجب کیفیت کارمون !!!
دوستان زودتر قیمت بدن.اروپا باشه.حالا انگلیس هم نبود.
بیاین قیمت بدین دیگه زود تر زود تر
وی پی اس با رم 4 ماهیانه 1500 تومن اگه خواستین تخفیف هم میدیم برای ماه اول 700 تومن پرداخت کنید
خوب با این وضع دلار معلومه که سرویس 17 تومنی پیدا نمیشه
یا کیفیت باید براتون مهم باشه یا قیمت چون الان چیزی که شما مخوای پیدا نیست پس باید بفکر کیفیت باشی
به هر حال رم 1 با 2 کور سی پی یو ماهانه 40 تومان خواستید در خدمتیم تحویل هم 15 دقیقه
سرویستون تحویل داده شد ! ایمیلتون رو چک کنید. ضمنا ! من این سرور رو ضمنا یک کمک دوستان تلقی می کنم.
کلا چه فازیه همه نمیزارن نیم ساعت بشه هی تاپیک میزنند تازگیا .دوست من شما دنبال سرویس خوب هستی یا فقط 17 تومن رو میبینی ؟این هم تجربه ثابت کرده الان یکی باید بگه 10 تومن سریع شما میخری بعد 1 هفته داون میشه میایی اینجاد داد و بیداد بعد میری همون هزینه ای که باید بکنین میکنین
موفق باشید
زود می خوان..... انگلیس هم باشه ....17 تومن هم باشه !!!!
شگفتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــا !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
آحه من واسم ماهای بعدشم مهمه داداش
متوجه منظور شما نشدم . خوب ماه بعد هم 15 تومن سرور رو به شما ارائه می کنن . مشتری راضی هم که توی تاپیک ایشون مشخصه زیاد دارن و کیفیت ایشون هم عالیه از تاپیکش مشخصه !