پاسخ : فروش سایت با درامد میلیونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
10میلیون سود بازارش میشه 300 هزار تومان
ماهی یک میلیون درآمد داره (تازه فکر می کنم به جز هزینه های سرور)
تازه بعد از 1سال شاید مبلغ اولیه ای که خریدیم برگرده!!!
تا دوره برگشت سرمایه نزدیک به 3.600.000 هم سود پول از دست رفته
در کل با این قیمت فکر نکنم کسی حاضر به سرمایه گذاری باشه
و به قول دوستمون باد می کنه :-p
آدرس رو پ.خ کنید دقیق تر بررسی کنم
مدرک مستند از بانک دارم بهتره چشم بسته تحلیل نکنید :64: تکرار حرف نادرست دیگران هم بی اعتبارتون میکنه :65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solitude
میشه توضیح بدین چرا آدرس سایت رو همگانی معرفی نمیکنین؟! یکم عجیبه.
ساده س یه نگاه بندازید هنوز نمیدونن چه سایتی هست چه راحت کارشناسی میکنن همه کارشناسن :))
تحلیل این اقا رو ببینید در صورتی اصلا ادرس و نمیدونن :-|
نقل قول:
10میلیون سود بازارش میشه 300 هزار تومان
به فرض که این حرف درست باشه یک سالش میشه 3.600.000
البته نگفتن کار بازاری چقدرم ریسک داره (دیگه حلال بودنش که بماند)
نقل قول:
ماهی یک میلیون درآمد داره (تازه فکر می کنم به جز هزینه های سرور)
با کسر همه هزینه ها در سال حداقل 10 میلیون تومان درامد داره
نقل قول:
تازه بعد از 1سال شاید مبلغ اولیه ای که خریدیم برگرده!!!
که طبق مدارک مستند ما برمیگرده
تا ادمهای این شکلی هستند تو نت چاره ایی جز این نیست
با تشکر از توجه و جوابتون
آدرس رو برام پ.خ نکردید هنوز!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maryat
ساده س یه نگاه بندازید هنوز نمیدونن چه سایتی هست چه راحت کارشناسی میکنن همه کارشناسن :))
تحلیل این اقا رو ببینید در صورتی اصلا ادرس و نمیدونن :-|
به فرض که این حرف درست باشه یک سالش میشه 3.600.000
البته نگفتن کار بازاری چقدرم ریسک داره (دیگه حلال بودنش که بماند)
با کسر همه هزینه ها در سال حداقل 10 میلیون تومان درامد داره
که طبق مدارک مستند ما برمیگرده
تا ادمهای این شکلی هستند تو نت چاره ایی جز این نیست
جسارت نباشه ولی شما به عنوان یک فروشنده یکم برخوردتون تنده.
در مورد تحلیل مالی حق با شما است. اگه ماهی 1 میلیون سود داشته باشه بر اساس سرمایه گذاری اولیه میشه ماهی 10 درصد که سود بسیار خوبی هست. البته سود بدون ریسک بانکی سالی حدوداً 20 تا 21 درصد هست و سود کم ریسک حدود 40 درصد. که برای طرح شما میشه سالی 120 درصد.
که البته ریسک طرح شما مشخص نیست و کسی هم به این راحتی نمیتونه تعیین کنه(توضیحش طولانی هست)
در کل سودی که شما ادعا میکنین سود خوبی هست برای یک طرح با ریسک متوسط. ولی چون توضیحات شما کامل نیست نمیتونم بیشتر نظر بدم.
پی نوشت:
البته نقدشوندگی سرمایه اولیه هم مشخص نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solitude
جسارت نباشه ولی شما به عنوان یک فروشنده یکم برخوردتون تنده.
در مورد تحلیل مالی حق با شما است. اگه ماهی 1 میلیون سود داشته باشه بر اساس سرمایه گذاری اولیه میشه ماهی 10 درصد که سود بسیار خوبی هست. البته سود بدون ریسک بانکی سالی حدوداً 20 تا 21 درصد هست و سود کم ریسک حدود 40 درصد. که برای طرح شما میشه سالی 120 درصد.
که البته ریسک طرح شما مشخص نیست و کسی هم به این راحتی نمیتونه تعیین کنه(توضیحش طولانی هست)
در کل سودی که شما ادعا میکنین سود خوبی هست برای یک طرح با ریسک متوسط. ولی چون توضیحات شما کامل نیست نمیتونم بیشتر نظر بدم.
شما خودتون و بزارید جای ما دوسال تمام شما روی یک پروژه بصورت تیمی کار کردید تبلیغات رو انجام دادید و سایت و کامل کردید بعد یه نفر بیاد بدون در نظر گرفتن همه این موارد اینجوری نظر بده اعصابتون خرد نمیشه:-|
کاش یاد میگرفتیم به تلاش و کار دیگران احترام بزاریم
اگر نمیتونیم دیگه نظر ندیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maryat
شما خودتون و بزارید جای ما دوسال تمام شما روی یک پروژه بصورت تیمی کار کردید تبلیغات رو انجام دادید و سایت و کامل کردید بعد یه نفر بیاد بدون در نظر گرفتن همه این موارد اینجوری نظر بده اعصابتون خرد نمیشه:-|
کاش یاد میگرفتیم به تلاش و کار دیگران احترام بزاریم
اگر نمیتونیم دیگه نظر ندیم
بهتون حق میدم، ولی اینم در نظر بگیرین که توی وب ادعاهای پوشالی هم زیاده. مثلاً یک خریدار بالقوه از کجا بدونه که واقعاً پشت آی دی شما یک تجارت واقعی نهفته است.(جسارت نمیکنم)
برای همین عرض کردم شما آدرس سایت رو بگذارین و پیشنهادتون رو هم توی یک صفحه از سایت قرار بدین تا معلوم بشه شما به عنوان این آی دی مالک اون سایت هستین.
البته من خریدار نیستم و اگه تشخیص میدین که برای تاپیکتون اسپم هستم بفرمایید تا دیگه چیزی ننویسم.
موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solitude
بهتون حق میدم، ولی اینم در نظر بگیرین که توی وب ادعاهای پوشالی هم زیاده. مثلاً یک خریدار بالقوه از کجا بدونه که واقعاً پشت آی دی شما یک تجارت واقعی نهفته است.(جسارت نمیکنم)
برای همین عرض کردم شما آدرس سایت رو بگذارین و پیشنهادتون رو هم توی یک صفحه از سایت قرار بدین تا معلوم بشه شما به عنوان این آی دی مالک اون سایت هستین.
البته من خریدار نیستم و اگه تشخیص میدین که برای تاپیکتون اسپم هستم بفرمایید تا دیگه چیزی ننویسم.
موفق باشین
دقت کنید در پست اول نوشتم امکان معامله حضوری وجود داره
یعنی قرارداد رسمی نوشته میشه .........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maryat
دقت کنید در پست اول نوشتم امکان معامله حضوری وجود داره
یعنی قرارداد رسمی نوشته میشه .........
بله متوجه هستم. ولی منظور من اینه که الان آفر شما جدی گرفته نمیشه چون شاید یک شوخی باشه! هر کسی میتونه یه تاپیک بزنه و بگه فلان تجارت رو دارم و بعداً بیاد بگه شما چقدر ساده هستین شوخی بود.
به شخصه اگه یه سایت موفق مثل سایت شما داشتم توی سایتم یه صفحه درست میکردم تا افرادی که میان استفاده کنن ببینن و شاید بخرن و برای بقیه هم اینجا لینک میدادم و به بالاترین قیمت میفروختم.
هنوز نمیفهمم چرا لینک نمیگذارین!
سلام
لطفا آدرس رو برای من هم پ خ کنید + هزینه ماهانه سرور
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
سلام
لطفا آدرس رو برای من هم پ خ کنید + هزینه ماهانه سرور
با سپاس