پاسخ : دانلود تمپلت آماده ی ویندوز 2003(آپدیت 2012/07/26 و نصب نرم افزارهای مورد نیاز)[آگونیس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymancn
اگه مشکای نوی بستن پورت دارین با من در تماس باشین
اطلاعات تماس در امضا
پاسخ : دانلود تمپلت آماده ی ویندوز 2003(آپدیت 2012/07/26 و نصب نرم افزارهای مورد نیاز)[آگونیس]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
متاسفانه دانلود از این لینک، بعد از چند ثانیه قطع میشه!! از روی چند vps امتحان کردم! :(
خسته نباشید
همین الان دارم رو یه وی پی اس دیگه دانلود می کنم
مشکلی نیست داره دانلود می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
خسته نباشید
همین الان دارم رو یه وی پی اس دیگه دانلود می کنم
مشکلی نیست داره دانلود می شه
ممنون :) تست کردم، get error میده رو ssh. رو منیجر فایرفاکس هم بعد از چند مگ قطع میشه. با یه دانلود منیجر تست میکنم. شاید درست بشه :)
دانلود کردم بر روی یک سرور دیگه! الان دارم از لینک مستقیم اون سرور Deploy میکنم! پورت سرور 100 هست و سرعتش خوبه، ولی الان بعد از 10 دقیقه، فقط 2% Deploy شده! راستی من از Esxi 5 استفاده می کنم.
از منوی File رفتم روی Deploy و ....! باید اینقدر طول بکشه واقعاً؟ :-؟
نه توی سرور من 1 رقیقه و نیم طول کشید
میشه لینک رو دوباره بدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_mech
دانلود کردم بر روی یک سرور دیگه! الان دارم از لینک مستقیم اون سرور Deploy میکنم! پورت سرور 100 هست و سرعتش خوبه، ولی الان بعد از 10 دقیقه، فقط 2% Deploy شده! راستی من از Esxi 5 استفاده می کنم.
از منوی File رفتم روی Deploy و ....! باید اینقدر طول بکشه واقعاً؟ :-؟
شما از یک وی پی رو همون سرور اینکارو کنی نهایتا 10دقیقه طول می کشه مگر اینکه پورتت خیلی ضفیف باشه تا 30 دقیقه بیشتر نمی شه اما
نقل قول:
میشه لینک رو دوباره بدین؟
لینک در پست اول موجوده