ایرانی شایسته بهترین هاست
از یک سو تحریم ایرانی و ایران
و از سوی دیگه تحریم کردن ایرانی از سوی دولت ایران
فقط این وسط بیچاره ایرانیه:))
نمایش نسخه قابل چاپ
ایرانی شایسته بهترین هاست
از یک سو تحریم ایرانی و ایران
و از سوی دیگه تحریم کردن ایرانی از سوی دولت ایران
فقط این وسط بیچاره ایرانیه:))
خب شد گفتین تبلیغات خودم بستم :d:d
دوست عزیز می دونی چرا ما شدیم جهان سوم و این همه عقب مونده و بد بخت؟
چون هرچی دیگران میسازن ما دنبال اینیم که یکی مثل اونو واسه خودمون بسازیم!!!
اگر گوگل به قول شما قبلا ساخته شده و حالا سیر تکاملی رو به خوبی پشت سر گذاشته چه دلیلی داره من و شما وقتمون رو بزاریم رو چیزی که قبلا بهترش رو ساختن؟؟؟
به جای هدر دادن وقت واسه ساختن همچین چیزی بهتره بریم یک چیزی بسازیم که هنوز وجود نداره و مثل گوگل استفاده جهانی داشته باشه و مثل گوگل درآمد جهانی ازش کسب کنیم
نه این که مثل نژاد پرست ها یک موتور جستجوگر ملی بسازیم که سود و منفعت و بازدید فقط از ایران باشه
به ریش نیست عزیز من به ریشه است
از این رو هم الان میان اعلام میکنن که چون ما میتوانیم و فلان و میخوایم بسازیمو اینا پس فعلا شما حق ندارید استفاده کنید تا ما بسازیم:))
یکی نیست بگه آخه آدم توانا شما بساز اگه خوب بود خوب میان طرف تو:)) به زور میخوان میخوان یه چیزی رو بچپونن تو حلق ملت:|
گوگل 450میلیارد گرفت از ایرانیا نوش جونش در عوض اون شرکتا 950میلیارد رو هم سود کردن
یکی نیست بگه 2روز دیگه زدی خودت یه چیز ساختی همین ملتی که الان دارید رو اعصابشون اسکی میرید باید بیان حمایت کنن یا نه
مردم رو به زور وادار به یه کاری میکنن بعد میان میگن ما میتونیم چرا حمایت نمیکنید؟چرا خارجی هارو نگاه میکنید؟
خوب لاقل اونا فرهنگ و اعتمادشون 2طرفست نه فقط مردم اونم به زور
حقمون ما ایرانی ها یکم شکممون سیر باشه و امکانات بیشتر از خود بی خود میشیم نتیجشم همین سی چند ساله دارن به اسم اسلام .................................................
دانشگاه ؟ هه :)
تازه رفتید ؟
موفق باشید فقط یادتون باشه سخت تر از اون از نظر من c++ هست که تمام اینها را داره + سی شارپ بیشتر بخونید.
به جای این حرفها مثل دوستان دیگه درست پست بزنید محل صحبت سالم هست اینجا نه تحقیر بیخود.
یا حق
یه صحبت خوب یکی کرد :)
درسته حرفتون رو قبول دارم اما خب فعلا شرایط اینجوریه دیگه ، چه جوری بگم به هر حال تو تحریم هستیم و همه چی بر اساس اون داره شکل میگیره
شاید اگر تو تحریم نبودیم دیگه به فکر این چیزا نبودیم و به قول شما دنبال چیزای دیگه بودیم و از همان گوگل استفاده میکردیم
چی بگم والله مشکل یکی دو تا نیست
با سلام
با توجه به مشکلاتی که اخیرا برای تبلیغات گوگل بوجود آمده است و همچنین مباحثی که شکل گرفته است با اجازه اساتید وبزرگواران این انجمن لازم دیدم مباحثی رامطرح کنم:
1- هیچ یک از عضای این انجمن یا هر شخص ایرانی گمان نمی کنم حس تحقیر ایران و ایرانی را داشته باشد مسئله اصلی به خاطر حس عدم رقابتی هست که در جامعه ایران شکل گرفته و به جای رقابت سالم ، تخریب را به عنوان خط مشی خود انتخاب کرده اند. اگر ایرانیان توانایی ساخت موتور جستجوی ملی دارند مورد استقبال همگی می باشد اما چرا باید جلوی دیگری را که خدمات مشابه ارائه می دهد مسدود کنند؟! ایا نمی توان از موفقیت رقبا و چرایی و چگونگی این روند رو به رشد برای بهبودی پروژه ملی درس گرفت؟ ایا می توان یک شبه ره صد ساله ( پیشرفت گوگل از زمان آغاز به کار تا به امروز) را پیمود؟! و ....
2- اساتیدی که در این انجمن فعالیت می کنند بهتر از من واقف هستند که ساخت چنین جستجوگر عظیمی با این همه امکانات مختلف ، کار یک روز یا یک سال نیست و نخواهد بود بلکه جمعی از متخصصان سالها روی این مسئله کار کرده تا بتوانند چنین عظمتی را به کار بگیرند. آیا نادیده گرفتن امکانات چنین پروژه ای و جایگزینی آن با یک برنامه تازه کار عقلانی می باشد؟! آیا این لطمه ای بر پیشرفت جامعه رو به رشد و تشنه علم ایران نخواهد گذاشت؟
3- مسئله راندمان و بازده در تبلیغات مهمترین مولفه یک تجارت موفق می باشد که گوگل طی سالها فعالیت مستمر توانسته است این بستر را به بهترین نحو و با راندمان بالا ( با توجه به تجربه شخصی و همچنین آمار اعلام شده در پستهای قبل ) در اختیار تمامی فعالان تجاری قرار دهد. آیا این مسئله جرم محسوب می شود؟ آیا دریافت وجه در قبال انجام تبلیغات موثر گناه است؟ در اینصورت همه دیتاسنتر های خارجی باید تحریم شوند و دیتاسنترهای ایرانی جایگزین شوند تا ارز از مملکت خارج نشود؟!!
4 - در آخر مسئه حق انتخاب و اختیار انسان است که باید به آن احترام گذاشت. مسدود کردن مسیری و اجبار بر استفاده از مسیر دیگر توهین به شعور انسان می باشد و این قابل قبول و پسندیده نمی باشد.
در آخر باز بر این نکته تاکید می کنم که اشاره من به شخص یا گروه خاصی نمی باشد و فقط در جهت باز کردن این مسئله و بیان مضرات تخریب به جای رقابت سالم است.
به امید سربلندی ایران و ایرانی