پاسخ : هک شدن سرور اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
اگر بخواهید و به من اعتماد دارید یکی از هاست هاتون در اختیار من قرار دهید که پسوردش عوض نشده من با هزینه ای پسورد سرور براتون عوض خواهم کرد :-b
فعلا به یکی از دوستان دادیم که پسورد رو برگردونن . اگر نتونستن حتما پیام میدم
در ضمن . میشه بدونم هاست برای چی میخواید ؟ بعد من میگم پسورد سرور عوض شده و هیچ دسترسی روش نداریم چطوری بهتون هاست بدم ؟!
دوست عزیز روشن کنید که سرور لینوکس هست یا ویندوز؟ یا Hyper Visor?
اگر لینوکس باشه و KVM داشته باشید من میتونم پسورد شما رو برگردونم. حداقل تلاش کنم برای برگردوندنش !
لینوکس باشه و دسترسی KVM داشته باشید
میتوان بازیابی کرد. (iso یا دیسک سنتوس لینوکس هم لود شده باشه (قرار داده شده باشه))
حتما لازم به دیسک نیست، میشه بوت کرد توی سینگل یوزر مد و از اونجا remount کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
فعلا به یکی از دوستان دادیم که پسورد رو برگردونن . اگر نتونستن حتما پیام میدم
در ضمن . میشه بدونم هاست برای چی میخواید ؟ بعد من میگم پسورد سرور عوض شده و هیچ دسترسی روش نداریم چطوری بهتون هاست بدم ؟!
درود
بنده سرورتون چک میکنم و اگر ضعف داشته باشد بک کانکت و روت میشوم به سرور و پسورد تغییر خواهم داد:-b
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
درود
بنده سرورتون چک میکنم و اگر ضعف داشته باشد بک کانکت و روت میشوم به سرور و پسورد تغییر خواهم داد:-b
سلام میشه خواهش کنم با من یک تماس بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
درود
اینجا فقط میشه اسم فیلم رو از شما پرسید !
کلا من از هرتاپیکی دیدم شما جواب دادید میگید "بک کانکت می گیریم و روت میشویم" !
دوست عزیز اینجا پست شمارو همگان میخونن ، یاهو که نیست ... چرا احساس می کنید با بک کانکت گرفتن و ریختن یه لوکال روت میشه به راحتی رو هر سروری روت شد
این آقا یه مشکلی خورده حالا باید دنبال راه حلش باشه که دوستان اشاره کردن اولین مورد دیتاسنتر هست چون دسترسی فیزیکی داره ، در مرحله دوم هم ایشون باید kvm بگیرند و ادامه ی ماجرا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
اینجا فقط میشه اسم فیلم رو از شما پرسید !
کلا من از هرتاپیکی دیدم شما جواب دادید میگید "بک کانکت می گیریم و روت میشویم" !
دوست عزیز اینجا پست شمارو همگان میخونن ، یاهو که نیست ... چرا احساس می کنید با بک کانکت گرفتن و ریختن یه لوکال روت میشه به راحتی رو هر سروری روت شد
این آقا یه مشکلی خورده حالا باید دنبال راه حلش باشه که دوستان اشاره کردن اولین مورد دیتاسنتر هست چون دسترسی فیزیکی داره ، در مرحله دوم هم ایشون باید kvm بگیرند و ادامه ی ماجرا ...
درود
من در کدوم پستم اسمی از بک کانکت اوردم؟
دونستم کسانی مثال شما چنین پست هایی میدهن و اگر دقت کنید من جواب شما دادم (بنده سرورتون چک میکنم و اگر ضعف داشته) اینو نخوندی؟
درباره دیتاسنتر هم باید بگم من راه هایی رو که اسونتر و وقت کمی را میخواهد پیشنهاد میدهم.
بدرود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
والله شما همین الان عضو شدید . بعد جالبیش اینه که دقیقا همین یه تاپیک هم اولین تاپیکتونه
یکم به نظر مشکوک میاد !
البته میدونم عوض کردن پسورد کار کیه !
باور کنید من می دونستم این یارو و یه چند نفر دیگه یه روز توی یان انجمن می ان و می گن ما خراب کاری کردیم اونم از نوع شدیدش !!!
جالب اینجاست که این افراد فک می کنن هر کس که اولین پستش باشه حتما اماتور هست در حالی که ...
هه
بگذیم چون عمر می گذرد غمی نیست
سه نقطه ...
ایشالا که مشکلشون هر چه زودتر حل میشه