خوبه مال شما قطعی داره
مال بنده 48 ساعته قطع هست کسی هم پاسخگو نیست
دیروز هم میگیم تعطیل بوده
امروز اگر حل نشه تا ظهر بنده جور دیگری برخورد خواهم کرد با ایشون چون اظلاعات داخل وی پی اس هم برایمان مهم است
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه مال شما قطعی داره
مال بنده 48 ساعته قطع هست کسی هم پاسخگو نیست
دیروز هم میگیم تعطیل بوده
امروز اگر حل نشه تا ظهر بنده جور دیگری برخورد خواهم کرد با ایشون چون اظلاعات داخل وی پی اس هم برایمان مهم است
من حدود 1 هفته هستش از ایشون سرور گرفتم اما هنوز هیچ استفاده ای از اون نکردم به این دلیل که سرور مشکل داشته و دامنه و dns ها بهش متصل نمی شده و ایشون هم حدود 1 هفته هستش که هرروز به من می گن پیگیری می کنیم...!
سایتشون هم که باز نمیشه...
من به این سرور شدیدا نیاز دارم و خیلی از کارام عقب افتادم...
کسی هم نیست پاسخ گو باشه!!!
بله دقیقا چنین جوابی هم به بنده دادن ( که به زودی رفع میشه !!!!!!!! ولی 72 ساعت هست که سرویس خارج از دسترس هست ( مشکلی نیست به موقع با هم تصویه حساب خواهیم کرد ):">
اگر نمیتونن سرویس بدن مجبود نیستند از اول اراءه کنند که بعد نخواهند پاسخگو باشند
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز :
دوستان طبق ایمیل های ارسال شده به تمام کاربران فکر میکنم همه ی کاربران از مشکلات اخیر شرکت خبر داشته باشند .
شماره های تماس برای تمامی کاربران ارسال شده است و میتوانند مشکلات را از آن طریق حل کنند .
دامنه سایت هم مانطور که میدانید اکسپایر شده است و تا امشب مشکل دامنه هم حل خواهد شد .
مشتریانی که سرویس را تحویل گرفته اند ولی استفاده از سرور نداشته اند مانند parsvia به زودی سرویس جدیدی به آنها ارائه خواهد شد .
دوستانی که مشکلشان به صورت تلفنی حل نشد آی دی یاهو info.dostanweb را اد کنند و مشکلات خود را بیان کنند .
باز هم بنده به خاطر مشکلات پیش آمده عذرخواهی میکنم و امیدوارم این مشکلات به زودی حل شود .
در ضمن مشتریان سرور های مجازی منتظر سوپرایز ما باشند .
ممنون دوست عزیز ... عالی هست سرویس هاتون
انگار سرورهاتون هک شد >(:| اطلاعات کاربرا که پاک نشده .......چون م بد بختم پاک شه:-ss
پشتیبانیم که م3 همیشه کسی جواب گو نیست !!!؟ :68::100:(:|:-?:102:
سایت هک شده
اینجوری که نوشته شده کل اطلاعات پاک شده
جریان اکانت کاربرا و اطلاعات توش چی میشه؟
نمیتونم وارد وی پی اس بشم!
آقا نمیتونم وارد وی پی اس بشم !
قضیه چیه ؟ سایتتون هم که بالا نمیاد !