پاسخ : نظرسنجي درباره تهيه نرخنامه براي فروش وي پي اس
پیشنهاد میکنم زیاد وقت خودتون رو تلف نکنید :)
البته طبق تجربه عرض کردم، نه رو هوا :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
خب شما كه مي گين كسي ارزون بده استاندارد نيست ايان الان استاندارد ميشه؟
اين باعث توهين به همكار هايي ميشكه ارزون مي فروشن. در ضمن مشتري عقل داره فكر نكنم نيازي باشه يه نفر واسه مشتري تصميم بگيره.
پ.ن: ماشالله يه پا روان شناس هستين از كجا فهميدن خشن حرف زدم ؟
شما هم ماشاالله رو داری
دوست من ما گفتیم هر کی هر عقیده داره می تونه سرور اختصاصی بده به قیمت 500 تومن ( باهاش چیپس می خریم) می تونه بده 500 هزار تومن
هر کی مختاره و به هیچ کس هم ربطی نداره و اگه دقت کرده باشید گفتم که اگه کسی ارزون بفروشه و کیفیت سرور هاش هم خوب باشه
من شخصا خودم ازشون حمایت می کنم ولی متاسفانه در 99/99 % موارد فرداش تاپیک انتقاد می زنند بعد 1 هفته هم تاپیک تایید می شه
و بقیه ماجرا رو هم خودتون می دونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
شما هم ماشاالله رو داری
دوست من ما گفتیم هر کی هر عقیده داره می تونه سرور اختصاصی بده به قیمت 500 تومن ( باهاش چیپس می خریم) می تونه بده 500 هزار تومن
هر کی مختاره و به هیچ کس هم ربطی نداره و اگه دقت کرده باشید گفتم که اگه کسی ارزون بفروشه و کیفیت سرور هاش هم خوب باشه
من شخصا خودم ازشون حمایت می کنم ولی متاسفانه در 99/99 % موارد فرداش تاپیک انتقاد می زنند بعد 1 هفته هم تاپیک تایید می شه
و بقیه ماجرا رو هم خودتون می دونید
ما جواب رو گرفتيم از خود ميزبان دانلود جان عزيز.
شما خودتون رو كاسه داغ تر از آش نكنيد.
===========
بحث موضوع دقت كرده باشين نسبت به نظر سنجي كلا عوض شده؟
فكر نكنم ربطي به نظر سنجي اعلام شده داشته باش.
موفق باشين.
نرخنامه باید تعیین بشه و قیمتی گذاشته بشه که هم صاحب سرور سود کنه هم اینکه مجبور نباشه سرور رو پر کنه و کیفیت رو بیاره پایین تا سرور خرج خودشو دربیاره
نظر پیشنهادی برای سرورها
رم 256 ماهانه سی هزار تومان باشه
رم 512 ماهانه چها هزار تومان باشه
رم 1024 پنجاه هزار تومان باشه
برای هارد هر 10گیگ هارد دو هزار تومان باشه
اینجوری میشه کیفیت رو حفظ و سرورهایی سبک داشته باشیم
دوستان خواهش میکنم (ناسلامتی همکاریم با هم)
من ازتون پوزش میخام اگه لازم باشه همین الان تاپیک فروش رو به مدیران میگن پاک کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
نرخنامه باید تعیین بشه و قیمتی گذاشته بشه که هم صاحب سرور سود کنه هم اینکه مجبور نباشه سرور رو پر کنه و کیفیت رو بیاره پایین تا سرور خرج خودشو دربیاره
نظر پیشنهادی برای سرورها
مهندس بابا دیگه خیلی بالا هست ((((((:
دیگه نه انقدر بالا دیگه به نظر من :
رم 256 ماهانه15 تومان باشه
رم 512 ماهانه سی هزار تومان تومان باشه
رم 1024 چهل هزار تومان باشه
برای هارد هر 10گیگ هارد دو هزار تومان باشه > موافقم ولی میتونه فروشنده به عنوان سیاست کاریش و یا یک اپشن هارد رو رایگان و حتی با قیمت کمتر در اختیار یوزر قرار بده (البته نه یک دفعه 300-400 گیگ به بالا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
نظر پیشنهادی برای سرورها
عجب قیمتایی :d
رم 1 حدود 40 تومن خوبه! 512 حدود 25. 256 حدود 15.
دیگه اینجوری که باید بشینیم مگس بپرونیم. اون مشتری پول رو از کجا بیاره؟
نظری که من میدم اینه که 256 باشه 8تومن استاندارده و ولی 512 باشه 7500 دیگه خیلی بی انصافی هست. اگه بشه که بالا برد که خیلی مزایا برای فروشنده ها داره. ولی مثلا یکی از راه حل ها اینه که خوده انجمن مجوز فروش کمتر از این قیمت رو نده بهتریتن راه هست! چون اگه اینجا نده دیگه خیلی اون سرویس دهنده ضرر میکنه و مجبوره که ببره بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
دیگه اینجوری که باید بشینیم مگس بپرونیم. اون مشتری پول رو از کجا بیاره؟
نظری که من میدم اینه که 256 باشه 8تومن استاندارده و ولی 512 باشه 7500 دیگه خیلی بی انصافی هست. اگه بشه که بالا برد که خیلی مزایا برای فروشنده ها داره. ولی مثلا یکی از راه حل ها اینه که خوده انجمن مجوز فروش کمتر از این قیمت رو نده بهتریتن راه هست! چون اگه اینجا نده دیگه خیلی اون سرویس دهنده ضرر میکنه و مجبوره که ببره بالا
ببخشيد . از مديرا عذر خواهي مي كنم بابت فضولي در كارشون.
فكر نكنم دوست عزيز بشه چون به اين انجمن واقعا لطمه وارد ميشه.ديگه كسي مكياد به اينجا تا بتونه آفر هار و ببينه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
ببخشيد . از مديرا عذر خواهي مي كنم بابت فضولي در كارشون.
فكر نكنم دوست عزيز بشه چون به اين انجمن واقعا لطمه وارد ميشه.ديگه كسي مكياد به اينجا تا بتونه آفر هار و ببينه.
میاد. خوب دقت کنید، اون فروشنده بعد باید چی کار کنه اگه نتونه آفر بده؟ کجا آفر بده؟ فقط بزاره تو سایت خودش و منتظر بمونه که گوگل بینه این همه فروشنده آدرس سایت اون رو بده؟ پس با این حال مشتری هم مجبوره بیاد همین سایت. در غیر این صورت کجا بره در مورد سرور فرد پرس و جو کنه؟