پاسخ : چرا 99% فروشنده های vps از هتزنر و ovh سرور میگیرن؟
نقل قول:
در مورد این حرف شما باید بگم که اصلا kimsufi دیتاسنتر نیست!! اصلا کارمند هم نداره! شبکه مال OVH هست! kimsufi فقط یک سهامدار هست
چه ربطی داره دوست عزیز من چی کار دارم دیتا سنتر هست یا نیتس خوب از نتورک ovh استفاده میکنه ول یوقتی پورت 100 هست (این قضیه را بگیزیم که بخواهدی بگید روش پورت 1 گیگی شیر هست یا تعداد سرور زاید باشه پورت بیشتری میکند اون مورد خاص هست نه حالت عمومی بحثی سر اون نیست ) بحث سر اینکه که چرا زایادملت دارن استفاده میکنند یه سوال دارم از شما شمایی که مگید 160 تا سرور فعال در او ویاچ خودتون بگید چندتاش مال اوویاج هست چندتاش مال کیم سوفی اگر ممکنه النا که این حرف زدین این نکته بگید
یکمثال ساده جرا رم 24 گیگی با 30 عدد ایپی مال کیم سوفی قیمتش 200 تومنه ولی خود اویاچ قیمتش برای ماه اول 450 تومنه اصلا 400 تومن باری ماه اول از ماه دوم هم باز حدود 100 تومن حداقل گرونتر هست بحث سر استفاده و قیمت هست کسی نگفت دیتا سنتر هست یا نیست یا شبکشون یکی هست یا نیست
بحث سر اینکه چرا همش شده هتزنر و اوویاچ که من گفتم اویاچ نیتس بلک کیم سوف یهست اگراشباه هست بگید این 160 تا سرور چند درصدش مال کیم سوفی و چند تاش از اوویاچ هست فکرمیکنم نکته خوبی باشه >:)
فکر کنم اون یک درصد شامل من باشه که از سافت لایر و The Planet میگیرم .
اینجا که ماشالا هزار ماشالا فروشنده هاش قابل شمارش نیستن و هر روز چند نفر جدید میاد ؛ هر کی که از وبلاگش خسته میشه میاد تو کار هاستینگ و سرور مجازی اصلا بحثی سر این موضوع نیست همین هم باعث شده فروشنده خودش از خریدار اطلاعاتش کمتر باشه برای همینه که تو پست اول گفتم 99% و اون چند نفری که از جاهای دیگه میفروشن جزو همون 1% هستن
نقل قول:
اینجا که ماشالا هزار ماشالا فروشنده هاش قابل شمارش نیستن و هر روز چند نفر جدید میاد ؛ هر کی که از وبلاگش خسته میشه میاد تو کار هاستینگ و سرور مجازی اصلا بحثی سر این موضوع نیست همین هم باعث شده فروشنده خودش از خریدار اطلاعاتش کمتر باشه برای همینه که تو پست اول گفتم 99% و اون چند نفری که از جاهای دیگه میفروشن جزو همون 1% هستن
در حال حاضر زیاد هم دیتاسنتر فرقی با هم نداره دوست عزیز
شما از هر جا بگیری وقتی کار بلد نباشی
رو یه سرور بیش از حد توانش سرور بدی
پشتیبانی خوبی نداشته باشی
تعهد کاری نداشته باشی
باعث رنجش مشتری میشی
پس اینا حاشیه هست
یه مشتری داشتم گفت شما از آلمان سرور دارید؟ گفتم بله
گفت پس بای
گفتم چرا؟
گفت قبلا از یه جا دیگه از آلمان داشتم همش دان میشد
گفتم عزیزم چه ربطی داره؟ و.....
الان 7 ماهه رو سرور های منه بدون مشکل و فهمید که دیتاسنتر هایی مثل هتزنر و ovh آپتایم واقعا 100 درصد و قطعات خوبی دارند
مهم اینه که فروشنده چه بلایی سر سرور ها بیاره
دقیقا با حرف دوستم Ashkankamangar.ir موافقم
کیفیت سرور های OVH و هتزنر هم سطح دیتاسنتر های دیگست حتی میتونه برتری های دیگه ایی هم داشته باشه مثل پینگ عالی که به ایران میده ولی نکته مهم اینه که فروشنده چطور استفاده کنه از سرور که بتونه خوب مدیریت کنه و کیفیت سرور رو حفظ کنه !
چه جالب هست سرورهای کیم سوفی پینگشون کم هست ولی سرورهای ovh حتما پینگشون بیشتر هست که 99% بجای خود ovh از کیم سوفی افر میدن نه عزیزم نه جانم فقط و فقط و فقط قیمت هست که باتعث شده هرکی بتون با 100 تا 150 تومن به سرور بگیره و شروع به فورش و افر دادن کنه عزیزم وگرنه برید ببیند مگر نه نتورک کیم سوفی و ovh یکی isj حالا جدا از محدودتی پورت 100 و 1 گیگش پس چرا همه از کیم سوفی دارن میگرند
بحث جالبی شده چندتا مورد یکی اینکه دیگه انقدرم حرف قیمت نزنید من فک نمیکنم این ۹۹٪ همه واسه قیمتش سراغ این دیتاسنترها رفته باشن بیاید یکم واقع بین باشیم قبول دارم که ارزون بودن واسه خیلی فروشنده ها (این فروشنده ها دسته ای هستن که به بعضی از سرویس دهنده ها دارن خدمت میکنن توضیح میدم بعدن ) ملاک اول هست همچنین واسه خیلی مشتریها (من به این دسته مشتری نمیگم این ها هم موقت هستن ) اما واقعا باید گفت همه سرویس دهنده هایی که از این دو دیتاسنتر سرویس میدن واسه ارزونیه ؟ بعید میدونم خیلی از فروشنده های با سابقه و آینده اندیش هم از این دیتاسنترها سرویس میدن آیا میگید این ها هم به فکر کیفیت کارشون نیستن ؟! ۱۰۰٪ هستن علت استفاده این دسته فروشنده ها مطمپن اینه که دیدن هم کیفیت خوبه هم قیمت خوب چه دلیلی داره سراغش نرن ؟ استانداردهارم رعایت میکنن هم کیفیت خوب میدن هم قیمت مناسب هم سود میکنن اما باید بگم کی گفته الان فروشنده زیاد شده !! من که نمیبینم ! شما میبینید ؟ به نظرم تو همین فروم تعداد فروشهنده ها از ۱۵ تا هم بالاتر نمیره بقیه همه دارن بازاریابی میکنن به شکل غیر مستقیم خیلی قشنگ به کاربر با ۱۵ تومن سرویس میدن کاربرم میگیره بعدن که دید بدرد نمیخوره میاد پیش همین ده تا پس فروشنده زیاد نیست بازاریابای این ۱۵ تا زیادن :) نهایتم اون طرف میادو یه یه ماهی دو ماهی به این شکل سرویس میده بعدم خودش یواش میذاره میره در مورد مشتری مشتری که میخواد ۱۰ تومن پول بده واسه سرویس همون بهتر که سراغ فروشنده واقعی نره به قول معروف خدا درو تخترو با هم جور کرده این دسته هم مثه فروشندهای ارزون فروشن اینام میان یه یه ماه وی پی اس میگیرن بعدش یا به این نتیجه میرسن که باید بیشتر خرج کنن یا کلا بیخیال میشن که تو حالت اول میاد از این ۱۵ تا سرویس میگیره پس اون بازاریاب کارشو خوب انجام داده دستش درد نکنه خلاصه کلام هتزنر و او وی اچ قیمتشون کم هست اما کیفیتشون بد نیست متاسفانه بخاطر قیمت کمشون اون دسته از فروشنده هایی که من اسمشونو گذاشتم بازاریاب زیاد میرن سراغ این دوتا همین