پاسخ : دوستان عزیز ؛ مشارکت بیشتری در انجمن داشته باشید ؛ فعال تر باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazl201358
اول اینکه بنده کلی گفتم در مورد خودمم بود
بعد اینکه من کلا سواد ندارم ی دوکلاسی خوندم گلیمم رو از اب بکشم بیرون بلد بودم چیزی حالیم بود اموزش میزاشتم بدبختی کپی پیس هم بلد نیستم که شرمنده شما نشم
در مود پست منم خودم میگم همین دوتا دستور ساده رو هم اشتباه کردم گذاشتم میدونی چرا چون باید همرنگ جماعت بود 20T
بحث هم اموزش بود که همه جا یک چیزه جدید نیست جایی همه کپی پیس شده هست این روش هم اموزش نمیشه گفت بهش
نمیگم اینجا شکلش اینجوریه همه جا همینطوری
در مورد کسی که بلد هست قضیه همون مورد 20t هست اینم نمیشه گفت میتونه اموزش بزاره البته ببخشید هان ما ایرانی ها همینیم :">
تاپیک آموزشی زمانی به بهترین نحو خودش رو نشون میده که 4 نفر باسواد بیان بحث کنند! شاید فردی که داره آموزش میده یک جا رو اشتباه کرده باشه! اون ها بیان تکمیل کنند! ولی مثلا من بیام آموزش مونت کردن هارد بیش از 2 ترابایت رو بزارم (سه ترابایت) ، به نظرتون چند نفر متوجه میشند داستان چیه؟ بیش تر از 10 نفر متوجه نمیشند چیه! بعد از یکساعت که آخرین ارسالی های انجمن پر آفر میشه و تاپیک به جمع تاپیک های خاک خورده می پیونده! دوست داشتید تست کنیم بفرمایید من تاپیک میزنم نتیجه رو ببینید!
پاسخ : دوستان عزیز ؛ مشارکت بیشتری در انجمن داشته باشید ؛ فعال تر باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
تاپیک آموزشی زمانی به بهترین نحو خودش رو نشون میده که 4 نفر باسواد بیان بحث کنند! شاید فردی که داره آموزش میده یک جا رو اشتباه کرده باشه! اون ها بیان تکمیل کنند! ولی مثلا من بیام آموزش مونت کردن هارد بیش از 2 ترابایت رو بزارم (سه ترابایت) ، به نظرتون چند نفر متوجه میشند داستان چیه؟ بیش تر از 10 نفر متوجه نمیشند چیه! بعد از یکساعت که آخرین ارسالی های انجمن پر آفر میشه و تاپیک به جمع تاپیک های خاک خورده می پیونده! دوست داشتید تست کنیم بفرمایید من تاپیک میزنم نتیجه رو ببینید!
حرفتون تا حد زیادی درست این که تاپیک های آموزشی زودتر میرن زیر بقیه تاپیک های تبلیغاتی ولی در مورد قسمت مربوط به آموزش کسی نگفته کسی که از مونت کردن چیزی حالیش نیست بیاد تو یه همچین انجمن تخصصی فعالیت کنه.
اسم انجمن هست : انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران ... در ضمن اونی هم که تازه شروع کرده و از مونت کردن که خوب تخصصی تره چیزی نمیدونه تاپیک رو نگاه میکنه میبینه نمیفهمه خوب نمیخونه ... همین که 10 نفر رو شما آموزش بدی لطف بزرگی به همه کردید حتما که نباید همه بفهن ...