دوست عزیز، به شدت استقبال می کنم از کارتون و پیشاپیش قدردانی میکنم از زحمتی که می کشید. عددش از دستم در رفت، ولی من رو هم در نوبت بذارید :)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز، به شدت استقبال می کنم از کارتون و پیشاپیش قدردانی میکنم از زحمتی که می کشید. عددش از دستم در رفت، ولی من رو هم در نوبت بذارید :)
حالا که انطوره من قالب طراحی میکنم یه پولیم میدم :d
سلام خوب هستین دوست عزیز من یه همچین چیزی میخوام اما انگار همه اختصاصی میخوان به نظر بنده یه چیز کلی بذارین که همه خودشون بتونن ویرایش کنن بنده هم لازم دارم
سلام عزیز حالا که برای همه قالب میزنین تک تک من اول فکر کردم که چند تا قالب میزنین تا همه ازش استفاده کنن حالا که میزنین زحمت قالب مارو هم بکشید با تشکر
من شخصا از این طرح خوشم می اد
لطفا ما رو هم بذار تو صف
آقا ما هم یه زنبیلی می ذاریم اینجا در ازای قالب می تونیم خدمات خوبی در اختیارتون بذاریم
خب فکر کنم رفتیم امتحانات سال بعد تموم بشه ... !!!!!
ما هم تو نوبت
(یه کم مشکوکه ببینیم آخرش چی میشه و چی میخواید !!! قبل طراحی خواستتون را پیغام خصوصی کنید)
itjavani عزیز به ترتیب درخواست به دوستان پیام خصوصی میدم و قالبی که مدنظرشون هست رو میپرسم اگه html بخوان تبدیل کنم به قالب whmcs /واسشون html به whmcs تبدیل میکنم اگه اسمارتی مد نظربود برنامه نویسی جداگانه انجام میدم اگه قالب یه سایتی مدنظرشون بود قالبی شبیه به اون قالب واسشون طراحی میکنم
ببخشید میشه بگید الان من نفر چندمم :d
و اینکه براورد کنید چه مدت دیگه نوبت ما می رسسه و هر قالب جه مدت تحویل میدید؟
کارهای گرافیکی این قالب ها با شماست ؟ بنر ها و غیره
اون درخواست دو مالی نیتس اختیاری چی هست؟ نکنه :-s>:P
داداش مهران واسم پ خ فرستادن واسه طراحی،به پستی که گذاشته بودین راهنماییشون کردم
ممنون مهران عزیز
اهه اهه
- :111:
میتونی تو این کار به من کمک کنی و قالب دوستان رو آماده کنیم فکر نکنم واستون سخت باشه