:-s مسئول ثبت واسه همین برگه های راهنمایی از من 150 هزار تومان میخواست :70:
و این روش آخر مخصوص مایه دار هاست ..باید بالای 200 -- 300 اخ کنی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس که می خوای بدی ، باید سند مالکیت یا اجاره نامه هم ببری ؟
با عرض پوزش از دوستان به خاطر تاخیر پیش اومده در ادامه این تاپیک!
خوب قبلا در خصوص دو مرحله صحبت کردیم!
مرحله اول گرفتن فرم تعیین نام و انتخاب نوع شرکت بود که میخواید سهامی خاص باشه یا مسوولیت محدود و ...
مرحله دوم هم بعد از تایید نام گرفتن، فرم های اساسنامه، شرکتنامه، تقاضانامه و ... و پر کردن اونا بود.
در این مرحله این طوری که از شواهد بر میاومد نیاز به اجاره نامه یا سند یا ... بود، برای همین ما تا قطعی شدن دفتر شرکت کار رو عقب انداخیتم، اما به صورت خیلی جالبی روزی که وارد گام سوم شدم و مدارک رو بردم اصلا نگاهی هم به اجارهنامه نکردند! حالا شاید برای سهامی خاصها نگاه میکنند اما برای مسوولیت محدود نه کپی رو از من گرفت بزاره رو پرونده و نه بهش نگاه کرد!
بگذریم!
در مرحله سوم شما فرمهای مرحله دوم رو که تکمیل کردید میبرید تحویل می دید. میرید تو بخش پذیرش، اونجا یه برگه بهتون میده رو که روش نوشته چه مدارکی باید داشته باشید و مدارک چه شرایطی باید داشته باشه.
برای اعضاء هیئت مدیره و سهام داران شرکت باید اصل و کپی کارت ملی، شناسنامه و پایان خدمت همراه تون باشه، تبصره اینکه به پایان خدمت هیچ گیری داده نمیشه و اشتغال به تحصیل یا نامه اتمام خدمت یا هر چیز دیگهای رو قبول میکنند، مثلا من اشتغال به تحصیلی که بردم مال این ترم بود و تا آخر این ماه اعتبار داره و از این بابت نگران بودم که گیر بدند اما اصلا توجهی به این چیزا نشد، یا دوستم تازه خدمتش تموم شده و فقط یه نامه مبنی بر اتمام خدمت داشت و کارتش هنوز نیومده بود اما اونم قبول کردند.
خلاصه این مدارک رو کپی و اصل شون رو میبرید یه بخش دیگه که مخصوص کپی برابر با اصل کردن هست! اونجا نیگاه میکنه و روشون مهر میزنه!
بعد از چک کردن مدارک و اکی بودن همه چیز بر میگردید قسمت پذیرش و مدارک رو تحویل میدید و میگید که همه چی اکی هست ، اونم یه نگاهی میکنه و به یه چیزایی گیر میده!
مثلا تو قسمت موضوع فعالیت شرکت میگه حق ندارید بنویسید نرم افزار یا وب! یا حتی فناوری اطلاعات و ...! خلاصه کلی با هم بحث میکیند تا به یه نتیجه ای برسید و مدارک رو ازتون تحویل بگیره!
توضیح اینکه تو راهنما نوشته فرم ها نباید غلط گیری شده باشن یا خط خوردگی داشته باشن و ... اما اونجا کلی غلطگیر رو فرمها میمالید و هی اصلاح میکنید!
خلاصه مدارک رو که تحویل گرفت یه برگه میده دست تون و میگه فلان روز فلان ساعت بیا اینجا!
این میشه مرحله چهارم که تو یه پست یه شب دیگه توضیح خواهم داد!
سلام
مقدار سرمايه اوليه را چند گذاشتين ؟؟