پاسخ : فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
در ضمن
این شرکت عصر گویش پرداز
اگه درست یادم باشه زیر نظر دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف هست. و نرم افزار 100 % تولید داخل و همین شرکت هست
قفل اون رو هم احدالناسی نمیتونه بشکنه .
بله - چند تن از استادان شریف به همراه دانشجوهاشون روی این پروژه کار می کنند
دوستانی که می گن گرونه فقط محض اطلاع عرض می کنم خدمتشون که نسخه کامل همین برنامه vmware vsphere که واسه مجازی سازی استفاده می کنید حدود ۵۰۰۰ دلار قیمتش می شه!
به هر حال از نظر من این برنامه رو دارن مجانی ارایه می دن.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
یعنی ؟ :
1 - تخفیف میدید + یه دیمو
2 - هرکی دیمو رو بگیره تخفیف شاملش میشه ؟
در این طرح نسخههای حرفهای، پزشکی و حقوقی نرمافزار نویسا علاوهبر تخفیف 35 درصدی، شامل یک دستگاه تبلت ایرانی دیمو به عنوان هدیه نیز میباشد. امید است این طرح، خدمتی مورد پذیرش در راستای حمایت از تولید کالاهای ایرانی و حمایت از تولیدکنندگان بومی باشد.
دوستان من خیلی دوست دارم شرکت پاسخ گو باشه من این برنامه خریداری کردم روز اول به من گفتن آپدیت بیاد رایگان هستش تغییر نسخه نه آپدیت آن فقط ولی تو نمایشگاه گفتن باید پول بدین من نصف قیمت شرکت قفل و برنامه با هدفون مخصوص میفروشم کسی خواست حتما به من بگه
دز ضمن دوستان نسخه ما نویسا –پیشرفته هستش که به قیمت 700 تومان تحویل میدم من از شرکت اصلا ناراضی نیستم ولی به کار ما نخورد ما نیاز به سرعت داریم نه زمان گذاشتن دوما من از این خیلی ناراحتم که به منی که مشتری هستم آپدیت ندادن در صورتی که باید آپدیت نرم افزار فیری هستش همه جای دنیا نه به دلیل مشکلات اقتصادی از مردم بگیرن یا زیر حرفشون بزنن ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
دز ضمن دوستان نسخه ما نویسا –پیشرفته هستش که به قیمت 700 تومان تحویل میدم من از شرکت اصلا ناراضی نیستم ولی به کار ما نخورد ما نیاز به سرعت داریم نه زمان گذاشتن دوما من از این خیلی ناراحتم که به منی که مشتری هستم آپدیت ندادن در صورتی که باید آپدیت نرم افزار فیری هستش همه جای دنیا نه به دلیل مشکلات اقتصادی از مردم بگیرن یا زیر حرفشون بزنن ممنون
دوست عزیز اگر مشکلی هست تماس بگیرید رسیدگی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوست عزیز اگر مشکلی هست تماس بگیرید رسیدگی میشه
مشکل اینه گفتم اپدیت گفتن بدون هزینه نمیدیم شما باید خودتون اپدیت بدین به همه یوزرا نه ما بدویم دنبالتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tooopdl
در ضمن
این شرکت عصر گویش پرداز
اگه درست یادم باشه زیر نظر دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف هست. و نرم افزار 100 % تولید داخل و همین شرکت هست
قفل اون رو هم احدالناسی نمیتونه بشکنه .
ای اقا نرم افزاری که ایرانی جماعت بسازه هم داریم یعنی تو وجدانت
خوبه میگن دراگون اولین بوده حالا عزیزان هم پژو رو کردن اردی دادن بیرون یا همون پراید
در مورد شکستن هم بهتون بگم کار نشد نداره بالا خره یکی از مردان پارسی و یا یکی از بلاد کفر پیدا میشه b-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
مشکل اینه گفتم اپدیت گفتن بدون هزینه نمیدیم شما باید خودتون اپدیت بدین به همه یوزرا نه ما بدویم دنبالتان
دیگه وقتی دارن میگن ایرانی درستش کرده باید دنبالش بدوی (:|
یک عدد مجموعه تایپ گفتاری نویسا نسخهحرفه ای ورژن 1.5 کارکرده به قیمت یک میلیون تومان کاملا سالم به فروش می رسد. دوستان علاقه مند می تونن پیغام خصوصی برای خرید بزارن.