چی بگم والا :105:نقل قول:
ضمن این که قیمتی که از شما خرید کردم اگر اینجا بگم همه فکر می کنند شما فروشنده تابستانی بودید که تا الان فسیل شدید رفتید پی کارتون
بله پیامتونو دیدم الان پس لیگ برتری نشدیم هنو
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بگم والا :105:نقل قول:
ضمن این که قیمتی که از شما خرید کردم اگر اینجا بگم همه فکر می کنند شما فروشنده تابستانی بودید که تا الان فسیل شدید رفتید پی کارتون
بله پیامتونو دیدم الان پس لیگ برتری نشدیم هنو
عزیز خدایی وقتی سرویس خوب باشه فکر نکنم نیازی به پشتیبانی اصلا باشه!! مثلا من الان سایتم رو هاست دل هست. شاید تو این 4 سال چند بار بهش پیغام پشتیبانی ندادم آن هم هر دفعه سرورهاشو عوض کرده!! یا مثلا از یکی یک وی پی اس دارم ماه به ماه نه تیکت پشتیبانی بهش میدم نه چیزی!! چرا؟ چون سرویسیش همیشه برقراره! وقتی برقراره و مشکلی نداره دیگه پشتیبانی برای چیه؟نقل قول:
موضوع قیمت گذاشتن نیست موضوع اینه پشتیبانی و توجه کردن به مشتری چرا ضعیفه چه قیمت گرونتر باشه چه ارزانتر پشتیبانی بیشتر جاهایی که ارزانتر میدن بهتره این حرف استارتر تاپیک هست.
بزارید اینطوری براتون توضیح بدم. یک مشتری هست از سرور مجازی و هاست و.... سر در میاره. یک سرویس خوب میگیره و راضی هم هست همیشه.. حالا یکی که تازه کاره همون سرویس رو میگیره هر روز خدا پیغام و پسغام میده سرور قطعه و چرا مشکل داره و اینجاش اینطوریه و... خوب بیچاره هاستینگه چیکار کنه؟ شب و روز بمونه بالای سر مشتری؟
خود من یک مشتری داشتم یک بازی فکستنی خریده بود زنگ زده بود بهم هزار تا بارم کرد.. گفتم درست نصبش کردید؟ برگشت گفت من کلاس کامپیوتر رفتم! icdl و یک بازی براش آب خوردنه و ... آخرش فهمیدم نمیدونه کرک بازی اصلا یعنی چی!! خوب اینجا تقصر من هست یا ندونم کاری مشتری؟
بهتره هاستینگا قیمت هاست رو پایین بیارند و قیمت پشتیبانی از هاست رو جدا کنند
درباره اشکان عزیز که اصلا نمیشه حرفی زد کارشون حرف نداره هم کارشون خوبه هم برخوردشون
چندین بار در موضوعات مختلف چه شرکت چه امنیتی هاست صحبت کردیم باهاشون بدون این که توجه کنن رغیب کاریشون هستیم (البته اگر ما رو رغیب بدونن :d :p) کاملا جواب دادن.
کاملا حرفتان را قبول دارم - مثلا الان پشتیبانی ما اکثرا با این که گفتیم به جز پرداخت کردن پشتیبانی نرم افزاری - پشتیبانی نرم افزاری ارائه نمیدیم همش تیکت های نرم افزاری برامون میاد
مثلا یه نمونه :
آقا سرور ریست کردم میرم توش پیغام میپرسه چرا ریست کردید آیا مشکل امنیتی داره ؟
- ولی خب موضوع اینه اومدیم سرویس ما قطع شد آیا نباید جوابگو بود ؟
ببینید مثلا ما شرایطی داریم که اگر دیتاسنتر سرور را قطع بکنه پس ما هم ضرر کردیم و مقصر نیستیم
اما گاهی وقت ها این قطعی ها به دلایل زیر :
1. روتر مثلا هتزنر قاطی میکنه پشتیبان فنی دانش کافی نداره سریع درست کنه ممکنه 1 یا 2 روز سرور بخوابه
2. هزینه سرور به موقع پرداخت نمیشه و سرور از شبکه توسط دیتاسنتر خارج میشه.
و ...
اینا مقصر فروشنده میشه که طبق گفته دوستمون استارتر که حرفشون درسته و بارها خود بنده دیدم قبول نمیکنن اکثر همین فروشنده های خیلی بزرگ اما شاید اون فروشنده ای که ماهی 1 مشتری داره و به زور داره سر میکنه اینجور مواقع از جیبشم میگذاره و کاری میکنه مشتریش نپره
متاسفانه وقتی مشتری زیاد میشه فروشنده ها اکثرشون (همه نه) مغرور میشن و میگن این رفت یکی دیگه میاد ولش کن ،به همین راحتی.
این میشه ارزش نگذاشتن برای مشتری حالا چه بسی کسایی که مشتری زیاد دارن قیمت هم به خاطر معروفیتشان بیشتر کردند.(با این که خرج شرکت و ... زیاد نشده باشه)
متاسفانه ار حرف های شما اینطور فهمید که شما خودت هم نمی دونی برای چی تاپیک باز کردی!
شما وقتی وارد زندگی و درگیر جریان های متاهلی و بچه داری شدی تازه متوجه خواهی شد که دیگه نمی توان این کار را یکنفری انجام داد و گفت ما که تا صبح الاف فیسبوک بیداریم پشتیبانی هم می کنیم..... نه عزیز زندگی مهمونی داره، مسافرت داره، بیماری داره، مسئولیت خودت و همسرت و بچه ات رو داره.... حتی مسافر کشی داره! خب در این اوقات کافیه یک تیکت بخوره و دیر جواب داده بشه اونوقت دیگه اعتبار و ارزش کار ما در همین فروم میره زیر سوال و به جاهای دیگر هم میرسه. نهایتا هم شما میای میگی چرا بی وجدانی! چرا برای مشتری ارزش قائل نیستی! چرا پول حروم می بری می خونه!؟
دوست عزیز کا ما هاستینگ است و درد سرش از سرور فروختن خیلی بیشتره! مشتری سرور به خیلی موارد وارده اما مشتری هاست حتی نمی دونه با cpanel چکار کنه. یا نمی دونه cronjob چیه! تیکت ها در سیستم هاستینگ خیلی بیشتر از فروشندگان سرور هست و کافیه دیر پاسخ داده بشه تا بدنامی و ... پشت آن بیاد.
به عنوان مثال طرف دامین و هاست خریده و آمده می گه می خوام سایتم مثل " وعده صادق " باشه! به نظرت جوابش چیه؟ با اینکه فقط یک هاست خریده اما طی چندین تیکت کل مراحل نصب و ایجاد محتوا و منو و تنظیمات جوملا را برای پله پله شرح دادیم. این فقط یکی از پاسخ های تیکت ها:
قسمت مهم کتاب در این مرحله صفحات 65 تا 75 می باشد که در باره چگونگی ساخت منو ها و نمایش مطالب می باشد.
شما ابتدا بایستی یک پلان یا نقشه و برنامه برای سایت خود و منوهای آن در ذهن خود یا روی کاغذ طراحی کنید.
به عنوان مثال در سایت وعده صادق منوای اصلیکه شامل " صفحه اصلی، اخبار، مقالات، مقالات ویژه ، فراماسونری..... " می باشد را ببینید که هر منو چه چیزی را به نمایش در می آورد:
منوی اخبار را کلیک کنید " لیست تمام مجموعه های یک بخش" یعنی بخش اخبار را نمایش می دهد.
همچنین منوی مقالات لیست تمام مجموعه های موجود در بخش " مقالات " آن سایت را نمایش می دهد.
اما منوی مقالات ویژه " لیست مطالب موجود در مجموعه مقالات ویژه " یا به عبارتی " لیست مطالب یک مجموعه" را نمایش می دهد
و منوی " فراماسونری و سایر گروه های مخفی " لیست مطالب موجود در چند مجموعه را نمایش می دهد که البته این امکان روی جوملا نیست و باید افزونه ای برای استفاده از آن پیدا کینم. منوهای " مهدویت " و " ائمه اطهار " نیز به همین صورت می باشد.
منوی " معرفی کتاب " و " ادعیه " مثل منوی اخبار می باشد
منوی دانلود نیز افزونه خاص دیگریست که بعدا در صورت لزوم به آن خواهید رسید.
در خظ پایین منوی " درباره ما " از حالت نمایش یک مطلب خاص استفاده کرده است.
گشت و گذار کاملی در این سایت انجام دهید و اگر سوالی در مورد امکانات آن داشتید مطرح نمایید.
بنابراین پیش از هر کاری بنشینید و طرح و نقشه سایت خود را روی کاغذ پیاده نمایید.
قالب سایت " وعده صادق " دارای مشکلی در طراحی منوها می باشد و آن کمبود جا برای ادامه منوها مثل " کتابخانه، گالری عکس، شعر و ادب و ... " می باشد. البته سایت شما نیز اگر بخواهید منوهای زیادی داشته باشید و همه را در منوی اصلی بگنجانید دچار همین مشکل می شود.
اما به عنوان مثال قالب شما احتیاج به داشتن گزینه " جستجو " در منوی اصلی ندارد
با تمام این تفاسیر من فکر می کنم موفقیت و پایداری در این کار یک نفره بسیار سخت و تقریبا غیر ممکن (بدلایلی مثل خدای نکرده بیماری، مسافرت و ... ) است.
راستی اصلا به مرگ فکر کرده اید؟ کسی از فردای خودش خبر ندارد.
ابتدای امر در جواب این نقل قول باید بگم
جسارت نباشه اما فکر می کنم پاتون رو از ایران بیرون نگذاشتید!
بنده هلند/آمریکا/سوئد زندگی کردم برای مدت کوتاهی و 99درصد آشنایان در این کشورها هستند
محض اطلاع شما در کشورهای خارجی ما برای هر چیزی عنوان "خانواده"داریم
پزشک خانواده/حسابدار خانواده/مشاور خانواده/.....
کشورهای خارجی تجارت نقد معنی نداره
حقوق و مزایا معمولا درصدی به صورت شرایط وام برای خرید خونه/ماشین/... در نظر گرفته میشه
مردم کشورهای خارجی به جرات می تونم بگم از ایرانی ها بیشتر زندگی اقساطی دارند با این تفاوت که مدیریت زندگی قسطی رو بلد هستند
تو کشورهای خارجی شخصا دیدم مردم برای تک تک واحد پولی که دارن خرج می کنند از هفته ها قبل برنامه ریزی کردند
مثلا طرف می خواد بره پیتزا نوش جان کنه دو هفته برای خوردن پیتزا و پولش برنامه ریزی کرده
اما ایران رو دقت کردید؟با رفیق یا خانواده گرامی یک پیتزا فروشی می بینید یک دفعه هوایی میشید و میگید بریم پیتزا میل کنیم!!!!
شاید در کشورهای خارجی شما شنیده باشید درآمد بالاست تفاوت طبقاتی درآمد کم هست
اما سطح مالیات و خیلی موارد دیگه زندگی در کشورهای خارجی رو 100% صنعتی و کاری کرده
شما تو ایران داری عشق و حال می کنی تو چند تا برنامه عشق و حال های خارجی رو نگاه می کنی میگی زندگی یعنی این!!!
اما نه دوست من بد نیست با خانواده گرامی فقط برای یک سال بهترین کشور خارجی از نظر خودتون زندگی کنید تا متوجه حرفم بشید و ببینید که خارج چطور به شما پول میدن و برای تک تک واحد پولی پرداخت به شما ازتون حساب کتاب می خوان
شاید سطح رفاه خارج براتون آسایش بخره اما فکر نکنید آسمون پول و کار در خارج راحت تر از ایران هست
در مورد این مسئله هم فکر می کنم نزدیک به 3بار در 3پست مبحث خانواده رو پیش کشیدیننقل قول:
شما وقتی وارد زندگی و درگیر جریان های متاهلی و بچه داری شدی تازه متوجه خواهی شد که دیگه نمی توان این کار را یکنفری انجام داد و گفت ما که تا صبح الاف فیسبوک بیداریم پشتیبانی هم می کنیم..... نه عزیز زندگی مهمونی داره، مسافرت داره، بیماری داره، مسئولیت خودت و همسرت و بچه ات رو داره.... حتی مسافر کشی داره!
بد نیست بدونید حتی در همین کشورهای خارجی هم هیچ اهمیتی به این که شما چه مشکل خانوادگی دارید نمیدن فقط معنی یک کلمه رو متوجه میشن و اون هم کار هست براشون فرقی نداره همسر شما مریض باشه یا مهمون داشته باشید!!!!!
تو ایران بازهم خدا رو شکر ما احساسی تر هستیم و به این چیزا اهمیت میدیم
اما اینجا جریان کار و تجارت هست دوست خوبم به من و هیچ کس دیگه ای ارتباط نداره شما در خانواده خودتون چه میگذره یا چه مشکلاتی دارید
کسی پول پرداخت نمی کنه که وقتی بر فرض مثال تیکت زد یا... شما بهش اصول خانواده داری و شرایط خودتون رو تذکر بدید
در هر شرایطی هم که باشید وظیفه دارید فقط به کار فکر کنید و به نحو احسن پاسخ مشتری رو بدید!
مشکل دیگه بعضی از ما هم همینه این که فکر می کنیم مشکلات ما بدترین ها هستند و باید دیگران ما رو درک کنند یا ...
متاهلی و ... رو همه دارند دوست عزیز مشکل شما تنها نیست
هرچیزی جای خودش برای آدم مسئولیت ایجاد می کنه
اگر شما هنوز نتونستید زندگی شخصی خودتون رو جدا از کار مدیریت کنید بهتره در موردش بیشتر فکر کنید
فرمایشات شما کاملا منطقی هست اما سرویس دهی داریم تا سرویس دهی
ممکنه هردوی ما از یک فروشنده وی پی اس خرید کنیم
شما بعد از 1سال هنوز یک درخواست پیشتیانی هم نداده باشید
اما بنده روزی 2تا درخواست میدم
و هردوی ما هم از لحاظ اطلاعاتی و مدیریت سرور در یک سطح هستیم
اما تفاوت در هدف و نوع استفاده از سرویس خریداری شده است
شما ممکنه وی پی اس خرید کردید که ماهی یکبار ریموت کنید برای بک آپ
و در مقابل من سرور برای نرم افزاری می خوام که ماهیت این نرم افزار باعث میشه سرور در روز 2بار به مشکل بخوره و هیچ راه حلی هم نداشته باشه جز اقدامات پشتیبانی!!! پس حق مشتری هست که بابت پولی که پرداخت کرده خدمات پشتیبانی اساسی دریافت کنه
اگر تیکت زدم و گفتم آقا میشه بهم یاد بدید چطوری سرور رو ریست کنم و جواب نگرفتم جای اعتراضی نیست چون پشتیبانی جای این حرفا نیست
اما اگر تیکت زدم و گفتم نرم افزار روی شبکه اختلال ایجاد کرده لطفا ری استارت کنید و بعد از 48 ساعت جواب گرفتم فکر نمی کنم دیگه اسمش پشتیبانی خوب باشه
کل نوشته های شما در بالا باز هم بیان گر چند شغلی بودن هر شخص در این کشور ها نبود. بله در مورد سخت و واقعی بودن کار در این کشورها و بسیار حسابگر بودن مردم آن ها حرفی نیست. اما واقعا افراد چند شغله بسیار نادر پیدا می شوند مگر ایرانی های مهاجر....!
به لطف سیاسیت های کشور همه ما فامیل و آشناهای نزدیک در خارج داریم. به عنوان مثاب بنده هم 2 تا عمو دارم که حدود 30 سال است در کاناد و آلمان هستند. پسر عمه دارم 15 ساله لندنه! دایی و فامیل های زن داییم از قبل از انقلاب در استرالیا هستند. و همه آنها تک شغلی هستند.
RoobinaServer
http://www.webhostingtalk.ir/images/...er-offline.png
عضو انجمن http://www.webhostingtalk.ir/avatars...ine=1333357601 تاریخ عضویتMar 2012
محل سکونتTehranنوشته ها585
تشکر46تشکر شده 409 بار در 329 پست
شما اصلا متوجه منظور من نشدی!
بله مشکلات شخصی من یا هر سرویس دهنده ای به هیچ کس ارتباطی ندارد! اما اگر من تصادف کنم و 2 روز در بیمارستان بیهوش باشم و شما در این مدت درخواست ریست داده باشید و بعد از 48 ساعت به زور بهتون پاسخ بدهم چی میشه؟
آیا اصلا توانایی داشتم بهتون پاسخ بدهم؟
آیا برای شما قابل قبول هست که من یک نفری کار کنم و در این شرایط دست شما به هیچ چیزی بند نباشد؟ آیا بجای دعوی تماس می گیرید احوالم را بپرسید یا غر می زنید بخاطر پشتیبانی ضعیف!؟
مطمئننا اصلی ترین حرف افراد در این زمان این است: یعنی جز شما کسی نبود؟ یک نفری هم شد کار؟ خب 100 تومان بدهید یک نفر اینطور مواقع کمک کنه! دیدم که میگم
دوست عزیز کل حرف من این هست که این کار نمی تونه با یک نفر پیش بره! شما میگید میشه؟ اگر میشه در شرایط فوق مثل تصادف با سرویس دهنده چه برخوردی خواهید کرد که 48 ساعت جوابتون رو نداده چون داشته می مرده!؟
شما می خوای به عنوان یک موسسه هاستینگ کار کنی! خب یک شرکت بهتون مراجعه می کنه برای راه اندازی سایت؟ کجا باهاش قرار می گذاری؟ در اتاق خواب خونه؟ یا مجبوری دفتری داشته باشی!؟ حتی اگر یک اتاق از یک شرکت باشه باز هم هزینه داره. شماره تلفن ثابت نداشته باشی 50% اعتبار کم داری! گاهی مجبوری فاکتور رسمی بدهی یا اینکه بخاطر نداشتن شرکت مجبوری با بخش بزرگی از بازار خداحافظی کنی!
تاپیک شما موضوعش اینه که چرا وجدان کاری از بین رفته! در حالیکه شما خودت داری می گی از همه هزینه ها بزنید و تنها بشینید خانه و ساپورت کنید! با این که این حالت شکننده ترین حالت تجارت هست! البته می دانم خیلی ها دارند این کار رو می کنند و واقعا از ته دل دعا می کنم هیچ وقت مشکلی براشون پیش نیاد. اما آنها هم بالاخره باید فکری برای مواقع ضروری بکنند. اگر تا بحال برایشان مشکلی پیش نیامده خدا را شکر کنند اما آینده را به امید خدا جلو نروند و برنامه ریزی کنند برای مواقع بحرانی!