پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sorrowrock
با توجه به پست خودتون 100 عدد به فروش میره.
اینجوری که من حساب کردم به هر سرور 100 مگ میرسه درسته؟
با اجازه استارتر
100 مگ ؟ منظور شما گیگ هست اره ؟
اینجور که میخوان سرویس بدن از اونجا که 2*4 تا هارد را میخوان برا پشتیبانی و بک اپ بزارن (خودشون اینجور نوشته بودن) میمونه 8 ترابایت فضا که اگه به 100 نفر تقسیم کنی به هر فرد 80 گیگ میرسه حدودا
حالا اگه مقدار فضایی که خودشون هم لازم دارن (این دیگه بستگی به خودشون داره) یه چیزی حدود 200 گیگ ازاد بگیریم تقریبا به هر سرور 50 گیگ هارد میرسه
بازم پوزش میخوام من پاسخ دادم منتظر پاسخ کامل تر از طرف خودشون باشید چون با توجه به روش کاریشون ممکنه هرچیزی فرق کنه فقط اون 100 مگ نیستا :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Only4U
با اجازه استارتر
اینجور که میخوان سرویس بدن از اونجا که 2*4 تا هارد را میخوان برا پشتیبانی و بک اپ بزارن (خودشون اینجور نوشته بودن) میمونه 8 ترابایت فضا که اگه به 100 نفر تقسیم کنی به هر فرد 80 گیگ میرسه حدودا
حالا اگه مقدار فضایی که خودشون هم لازم دارن (این دیگه بستگی به خودشون داره) یه چیزی حدود 200 گیگ ازاد بگیریم تقریبا به هر سرور 50 گیگ هارد میرسه
بازم پوزش میخوام من پاسخ دادم منتظر پاسخ کامل تر از طرف خودشون باشید چون با توجه به روش کاریشون ممکنه هرچیزی فرق کنه فقط اون 100 مگ نیستا :دی
منظورشون هارد نیست، شبکه رو میگن که میشه 100 مگ. شما روی 100 مگ مگه میتونید سیستم عامل ویندوز داشته باشید؟
منظور من هم پورت شبکه بود ممنون که به جای من اعلام کردید
سلام دوستان. بابت تاخیری که توی پاسخگویی پیش اومد عذر می خوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sorrowrock
با توجه به پست خودتون 100 عدد به فروش میره.
اینجوری که من حساب کردم به هر سرور 100 مگ میرسه درسته؟
کل پورت سرور ۱۰ گیگابیت هست که اصولا سرعتی در حدود ۷۰۰ مگابایت بر ثانیه رو روی کل سرور تضمین می کنه. از اونجایی که هارد ها هم به صورت رید ۱۰ بسته شدن این سرعت قابل دسترسی هست و محدودیتی در این زمینه نیست.
ولی اینکه بیایم برای بدست آوردن سرعت هر وی پی اس کل پورت رو تقسیم بر تعداد وی پی اس ها بکنیم اشتباهه. چون هیچ وقت تمام سرورها از همه ظرفیت پورت استفاده نمی کنند. به شما قول می دم (بر اساس تجربه خودم طی سالیانی که وی پی اس ارایه می دم) که کل استفاده سرور از پورت به ۱ گیگابیت بر ثانیه هم نخواهد رسید! عملا می تونم بگم در ۹۵ درصد موارد سرعت ۵۰۰ مگابایت در ثانیه در دسترس هست یعنی ۵ برابر چیزی که شما فکر می کنید. اگر می خواید عدد دقیقتری دستتون بیاد یهتره به یه متخصص علم آمار رجوع کنید تا با توجه به رفتار مصرف کنند به شما بگه که چه سرعتی در اکثر مواقع در دسترس هست. به این سادگی نیست که یه تقسیم ساده انجام بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Only4U
با اجازه استارتر
منظور ایشون پورت بود. حرف شما هم کاملا درسته و از شما تشکر می کنم. همونجوری که شما حساب کردید به هر کاربر ۵۰ گیگابایت فضای هارد می رسه.
امکان ارسال ایمیل گروهی هم وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadsadri
امکان ارسال ایمیل گروهی هم وجود داره؟
سلام
اگر منظورتون اسپم هست، خیر ما چنین سرویس هایی ارائه نمی دیم.
امروز ۳ تیر ماه است. فقط ۲ روز دیگر برای استفاده از آفر فوق فرصت باقیست. سرور مذکور به زودی آماده سرویس دهی خواهد شد!
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
سلام
اگر منظورتون اسپم هست، خیر ما چنین سرویس هایی ارائه نمی دیم.
امروز ۳ تیر ماه است. فقط ۲ روز دیگر برای استفاده از آفر فوق فرصت باقیست. سرور مذکور به زودی آماده سرویس دهی خواهد شد!
با تشکر
اقا من میخوام الان سفارش بدم فقط موندم تاریخ تحویل کیه
از 10 تیر اونورتر نمیره ؟
میخوام روش حساب کنم
میتونم یا نه ؟
سفارش بدم یا نه ؟
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
اقا من میخوام الان سفارش بدم فقط موندم تاریخ تحویل کیه
از 10 تیر اونورتر نمیره ؟
میخوام روش حساب کنم
میتونم یا نه ؟
سفارش بدم یا نه ؟
سپاس
سلام
شما موقع سفارش می تونید قید کنید که سرور رو واسه چه تاریخی لارم دارید تا ما هم سرور رو همون موقع بدیم خدمتتون
سرور قطعا تهیه خواهد شد و بین روزهای ۵ تا ۱۰ تیر آماده استفاده هست
با تشکر
قابل توجه دوستانی که میان سفارش رو ثبت می کنند و پرداخت نمی کنند تا روزی که سرور اماده بشه:
راس ساعت ۲۴ روز ۵ تیر ماه تمامی سفارش های پیش فروش انگلیس که پرداخت نشده کنسل خواهد شد و این دوستان مجبور هستند بدون استفاده از ۳۰ درصد تخفیف دائمی سرورشون رو سفارش بدند.
همچنین در همین زمان اعتبار کوپن ۳۰ درصد تخفیف دائمی به پایان خواهد رسید.
برای استفاده از تخفیف های استثنایی فوق فقط ۳۲ ساعت زمان باقیست!
باسلام من یه سوال فنی داشتم :دی
میخواستم ببینم ما بد ها بخوایم مشخصات سرور رو افزایش بدیم این تخفیف رو سرورمون میمونه ؟